- 07 Apr 2006, 21:01
Konacno nakon svog ovog vremena provedenog u osami, slomljenog zrca i nikakvog raspolozenja, ja sam se zaljubio u jednog prekrasnog decka. A mislio sam da su takvi izumrli. Upoznali smo se na chatu (koje je inace poslednje mesto na kojem bi trazio ljubav) i tako nakon nekoliko dana chatanja i telefonskih razgovora pre tri dana ja dobijem SMS da je on odlucio da me iznenadi i dosao u moj grad. Docekao me je sa gumenim bombonama koje sam mu rekao da volim
pa smo otisli na pice, zapricali se i njemu pobegne poslednji bus za nazad (oh, kakve li nesrece), pa ga ja pozevem da dodje kod mene u stan i bude tamo do jutra kada ce imati bus za nazad. I tako nakon visesatnog razgovora usred mog objasnjavanja koliko volim muziku, pocne da svira jedna predivna balada i obojica ucutasmo. Smeskali smo se jedan drugom i gledali se u oci bez reci i tako sve do kraja pesme kada je on prisao zagrlio me i poljubio u obraz. Celu noc smo proveli grleci se i ljubeci (i pored avatara, ne radim ja to na prvom sastanku:) ). Posle te veceri sam ponovo zavoleo svet. Motiviran sam i hodam metar iznad zemlje. Jedva cekam sutrasnji dan kad cu otici u njegov grad i opet videti najlepse crne oci. Zaljubljen sam do usiju i uzvraceno mi je istom merom. Jedini problem je sto on radi a zivi daleko, tako da ne znam koliko cemo se cesto moci vidjati. A voleo bih da traje. Ponovo sam ziv ljudi, and it feels so good.
Morao sam da ovo podelim sa vama.

Morao sam da ovo podelim sa vama.