Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Konacno nakon svog ovog vremena provedenog u osami, slomljenog zrca i nikakvog raspolozenja, ja sam se zaljubio u jednog prekrasnog decka. A mislio sam da su takvi izumrli. Upoznali smo se na chatu (koje je inace poslednje mesto na kojem bi trazio ljubav) i tako nakon nekoliko dana chatanja i telefonskih razgovora pre tri dana ja dobijem SMS da je on odlucio da me iznenadi i dosao u moj grad. Docekao me je sa gumenim bombonama koje sam mu rekao da volim :) pa smo otisli na pice, zapricali se i njemu pobegne poslednji bus za nazad (oh, kakve li nesrece), pa ga ja pozevem da dodje kod mene u stan i bude tamo do jutra kada ce imati bus za nazad. I tako nakon visesatnog razgovora usred mog objasnjavanja koliko volim muziku, pocne da svira jedna predivna balada i obojica ucutasmo. Smeskali smo se jedan drugom i gledali se u oci bez reci i tako sve do kraja pesme kada je on prisao zagrlio me i poljubio u obraz. Celu noc smo proveli grleci se i ljubeci (i pored avatara, ne radim ja to na prvom sastanku:) ). Posle te veceri sam ponovo zavoleo svet. Motiviran sam i hodam metar iznad zemlje. Jedva cekam sutrasnji dan kad cu otici u njegov grad i opet videti najlepse crne oci. Zaljubljen sam do usiju i uzvraceno mi je istom merom. Jedini problem je sto on radi a zivi daleko, tako da ne znam koliko cemo se cesto moci vidjati. A voleo bih da traje. Ponovo sam ziv ljudi, and it feels so good.

Morao sam da ovo podelim sa vama.
By just!N
Wow....bas mi je drago! Super! :) :love: Sad ja da nadjem nekog i svi srecni! :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Imas nase nepodeljene simpatije, kao i jednodusne cestitke povodom ove krasote koja te je snasla.

:love:
Korisnikov avatar
By dimitriades
lepo je sto ne krijes emocije.

good luck 2 u
Korisnikov avatar
By Delete
Cestitam...i zelim da vam to sto duze traje!
Korisnikov avatar
By Seaman
Volim ovakve teme. Svidja mi se, jedino mi smeta sto ste daleko. :D
Nadam se da ces se izboriti za svoju ljubav.:foto:
Korisnikov avatar
By oneya
love love loooveee :love: :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hehe, super! prvo sam se istripovao na ono "dosao u moj grad" , ali cim ti vec danas palis u njegov, znaci da ste ipak relativno blizu...anyway, GOOD LUCK!

btw, i have also anounsment to make:

i ja sam se zaljubio juce ujutro... doduse, tek sam ga upoznao, i nemam pojma sta ce tu biti:dance:
Korisnikov avatar
By ignis_nis
Originally posted by CokoladnaBananica
hehe, super! prvo sam se istripovao na ono "dosao u moj grad" , ali cim ti vec danas palis u njegov, znaci da ste ipak relativno blizu...anyway, GOOD LUCK!

btw, i have also anounsment to make:

i ja sam se zaljubio juce ujutro... doduse, tek sam ga upoznao, i nemam pojma sta ce tu biti:dance:

i vec si se zaljubio? :hmm:
svaka cas, to kod mene ide mnogo sporije
By just!N
Pa...kad svi obavestavaju....i ja sam se zaljubio... :love: ..kod mene to isto ide sporije ali ovog puta su 2 nedelje bile dovoljne!
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Ja se evo vratih iz posete koja je umesto dva, trajala pet dana :) Proveli smo se divno i ustvari, ne secam se da sam ikada razvio emocije prema nekome u ovoliko kratkom vremenu. Sada samo ne znam kako cu izdrzati da ga ne vidim nekoliko dana :placko: Bar cemo se naspavati posteno, jer smo danima bili budni. So many things to do, and so little time...
Korisnikov avatar
By shumadinac
Joj, al si me raznežio :love: :meda:
Nadam se da ?e veza da vam potraje:grin:
By just!N
Wow... :) .... :love: :love: ....sjajna vest...iskreno zelim vam sve najbolje! :mazi: :kissing:
Korisnikov avatar
By Gost
Ovakve teme zaista oplemenjuju covekovu dusu.

:)
Korisnikov avatar
By Val
Potpuno te razumem. Prolazim kroz to evo vec 5 meseci i ne znam kako cemo na ovoliku daljinu. Ali, osecaj koji je izazvala u meni su neshto shto ne moze da se poredi sa bilo cim drugim. :love:

Dakle, jebesh daljinu. Koliko boli toliko je i od pomoci. Tako najjednostavnije vidish koliko je ta ljubav jaka. ;)
Korisnikov avatar
By Ra
patetika blablabla..... :nokti: :nokti: :nokti: ..... :zavist:

:kosach:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Pa, dragi moji, evo novosti. Danas sam se vratio sa druge po redu jednonedeljne posete mom dragom. I mogu vam reci da razmislajmo o tome da uzmemo stan zajedno. I'm so happy, I'm so happy!!!
Korisnikov avatar
By Kittrie
ovDe sam SSamo ja neki cinik , iZgleda...

no, SSreCnou !! :fige:
By fencysmurf
isuse... dakle ljubavni vikend roman ga ne bi bolje sastavio...

get a life...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!