- 09 Apr 2006, 20:53
Da li ste gledali "Riget" Larsa von Triera? Ovih dana sam nabavio dvd-ije i ponovo uzivam u duhovima u bolnici "Kraljevstvo"...

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by SimorZnaci plagijat.
Ja sam poceo da gledam Kingovu Bolnicu Kingdom, i, posto nije ni primaci onoj Trierovoj, prestah.
Originally posted by SimorOui!
Jesi gledao "Manderlay"? I taj sam film dobio, pa ce ovo biti dani Larsa Von Triera...
Originally posted by SimorAj ne seri da je i kod vas to aktuelno???
Da li ste gledali "Riget" Larsa von Triera? Ovih dana sam nabavio dvd-ije i ponovo uzivam u duhovima u bolnici "Kraljevstvo"...
![]()
Originally posted by M M and IHej, hej, jedan je Lars von Trier!
iako se radi o von Trieru...
Originally posted by MarvinTo je film neverovatne snage, a velikim je delom to zasluga i glavne glumice.Originally posted by UlixJa posle svakog gledanja istog postanem leva pritoka Dunava. To šta mi ?ovek uradi nije normalno.
...Dancer in the Dark (razlog sto jos uvek, kad god vidim Bjork, imam neverovatan poriv da placem)
Originally posted by UlixNije me rasplakao...(i ja sam naprasno poceo citati Dagens Nyheter)...ali samo sto nije. Dva dana sam bio down zbog tog filma...samo sto ne padoh u depresiju...Originally posted by MarvinTo je film neverovatne snage, a velikim je delom to zasluga i glavne glumice.Originally posted by UlixJa posle svakog gledanja istog postanem leva pritoka Dunava. To šta mi ?ovek uradi nije normalno.
...Dancer in the Dark (razlog sto jos uvek, kad god vidim Bjork, imam neverovatan poriv da placem)
Posao je odradila perfektno.
Iako je sjajna pevacica, kao glumica na mene je ostavila
znatno jaci utisak.
Secam se da sam ga prvi put gledao na prvom kanalu RTS-a, sa mamom i tatom i da sam posle filma plakao, i da sam u jednom momentu primetio da tata kao naprasno cita neku staru Politiku - jer on, zaboga, ne moze da place - a mama lije suze, kao da nam je umro neko vrlo blizak...
To je prvi film koji me je ikada rasplakao, bas sam tezak na suzama.
Od tada, Von Trier me je kupio za sva vremena.
Originally posted by UlixMene je pazario sa Dogvilom. Baš se bejah razbolela posle tog filma.
Od tada, Von Trier me je kupio za sva vremena.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!