Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

informativna emisija?

dvevnik rts
5
20%
nacionalni dnevnik
Nema glasova
0%
vesti b92
17
68%
telefakt
3
12%
vesti studija b
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By nEne
studio b nemam, pa nemogu reci... ali sve osim vesti b92, je zesci krs! kako iko normalan moze da gleda telefakt sponsored by PSS, nacionalni dnevnik sa smorenim cikicama koji ga vode, te rts ovakav kakav je!
Korisnikov avatar
By M M and I
Najboljsa nam je tkoja? Pa naravno Dnevnik B92...:vijaca:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dnevnik RTS u pola osam uvece.
To sam jos sa pokojnom babom gledala kad sam bila mala.
Ne priznajem ni jednu drugu informativnu emisiju za centralnu.
Korisnikov avatar
By dimitriades
rts naravno. ovi sa b92 nisu uopste objektivni. prezirm b92. (ali to mi nije smetalo da otpratim will and grace i sex and the city)
Korisnikov avatar
By jukie
Pa u suštini ne gledam informativne emisije... ali mi se koža ježi kada mama uklju?i ono na Pinku... doduše nau?io sam je da ode na kompjuter da igra pasijans u to doba da bih mogao da gledam Keba Krabu
By fazza
B92. Najbolje i najprofesionalnije.
Korisnikov avatar
By spliff
vesti b92!
naravno..... :jerry:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by fazza
B92. Najbolje i najprofesionalnije.
:up:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Vesti B92 .... zato što se radikali i socijalisti pojavljuju samo onda kada izjave neku nacionalisti?ku glupost, što je sasvim dovoljno za moj ukus! A i jedina su gay-friendly televizija :zastava:

Ostale TV stanice, a pre svega RTS i BK su se stavile u službu jedne politi?ke partije - prva je "javni servis DSS-a", a druga je (pot)pla?ena od strane PSS-a. A imaju i nešto zajedni?ko - SRS i SPS se pojavljuju u 99% programa i emisija. :tuc:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
retko pratim info emisije, jer retko gledam tv, a onda obichno b92
Korisnikov avatar
By djo
dnevnik b92 u 17:00 na radiju. to mi najviše odgovara i vremenski i po formatu i nenametljivo je i tako... navika, šta ?eš
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bojandjo
dnevnik b92 u 17:00 na radiju. to mi najviše odgovara i vremenski i po formatu i nenametljivo je i tako... navika, šta ?eš
Takodje, samo iz drugih razloga. Najbolji novinari u zemlji Srbiji su na Radiju B92. Uostalom 'skola' i pocinje na radiju pa se polako'spustaju' na TV.
Korisnikov avatar
By Marvin
I ja radio b92 ali sabajle. Obi?no saslušam Mišu kod Gorice i Dragana, tu sa sve smehom.
Problem je petkom kada moram da gasim radio na brzinu kako ne bih ?uo Peš?anik.
Korisnikov avatar
Ja upravo slušam radio B92 samo zbog emisija "Peš?anik", "Uve?anje" i nova emisija sa "anti-str8" voditeljima - "Radio realnost!
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Kupper
Originally posted by bojandjo
Takodje, samo iz drugih razloga. Najbolji novinari u zemlji Srbiji su na Radiju B92. Uostalom 'skola' i pocinje na radiju pa se polako'spustaju' na TV.
pa dobro... to se podrazumeva pod 'format' :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by dimitriades
rts naravno. ovi sa b92 nisu uopste objektivni. prezirm b92. (ali to mi nije smetalo da otpratim will and grace i sex and the city)
Bogu hvala! Mislila sam da sam jedina na ovom forumu koja prezire b92 i sve njihove anti-srpske emisije.
Korisnikov avatar
"anti-srpske" :smeh:
A zna?i sve što veli?a "nebeski Srpski narod je" pro-srpski i objektivno?
Stvarno svaka ?ast za tvoju "objektivnost"
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ForeverYoung
"anti-srpske" :smeh:
A zna?i sve što veli?a "nebeski Srpski narod je" pro-srpski i objektivno?
Stvarno svaka ?ast za tvoju "objektivnost"
Ne izvr?i moje re?i. Nikakvo veli?anje spomenula nisam. Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno. A u tom slu?aju, je sasvim nebitno da li sam ja objektivna ili ne, tolerantna ili ne...
By Gost
Originally posted by bigirl
Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno.
Da li je "objektivna" televizija na kojoj se takva emisija nikad ne?e prikazati? I zašto?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by krepa?
Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno.
Da li je "objektivna" televizija na kojoj se takva emisija nikad ne?e prikazati? I zašto?
Naravno da ne.
Ali izmeðu ta dva zla biram ono koje "glasa za mene", a ne protiv mene i to STALNO, KONSTANTNO, SVE VREME, svakom emisijom. To stvarno nije u redu.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Marvin
I ja radio b92 ali sabajle. Obi?no saslušam Mišu kod Gorice i Dragana, tu sa sve smehom.
Problem je petkom kada moram da gasim radio na brzinu kako ne bih ?uo Peš?anik.
:smeh: :up:

Sabajle !!! Otkad tu rec nisam cuo. Btw, zamisljam kako besomucno juris do radija ne bi li izbegao mili glas S.Lukic/Lukovic:roflmao:
Korisnikov avatar
By Zemunac

Ne izvr?i moje re?i. Nikakvo veli?anje spomenula nisam. Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno. A u tom slu?aju, je sasvim nebitno da li sam ja objektivna ili ne, tolerantna ili ne...

Ovo kao da sam ja rekao! :) Daklem, nisi jedina koja mrzi B92...
Meni je najjachi Telefakt u 18:55, najprofesionalnija informativna emisija kod nas...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Telefakt je mozda grafi?ki najbolje upakovan, ali tekstualni sadržaj i trajanje su :barf:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Super Mario
Telefakt je mozda grafi?ki najbolje upakovan, ali tekstualni sadržaj i trajanje su :barf:
E da, trajanje neograniceno, sve dok Bogoljub ima sta da kaze ili sam ne crknes od muke. Dzaba grafika kad sve drugo ne valja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!