Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by bojandjoTakodje, samo iz drugih razloga. Najbolji novinari u zemlji Srbiji su na Radiju B92. Uostalom 'skola' i pocinje na radiju pa se polako'spustaju' na TV.
dnevnik b92 u 17:00 na radiju. to mi najviše odgovara i vremenski i po formatu i nenametljivo je i tako... navika, šta ?eš
Originally posted by Kupperpa dobro... to se podrazumeva pod 'format'Originally posted by bojandjoTakodje, samo iz drugih razloga. Najbolji novinari u zemlji Srbiji su na Radiju B92. Uostalom 'skola' i pocinje na radiju pa se polako'spustaju' na TV.
dnevnik b92 u 17:00 na radiju. to mi najviše odgovara i vremenski i po formatu i nenametljivo je i tako... navika, šta ?eš
Originally posted by dimitriadesBogu hvala! Mislila sam da sam jedina na ovom forumu koja prezire b92 i sve njihove anti-srpske emisije.
rts naravno. ovi sa b92 nisu uopste objektivni. prezirm b92. (ali to mi nije smetalo da otpratim will and grace i sex and the city)
Originally posted by ForeverYoungNe izvr?i moje re?i. Nikakvo veli?anje spomenula nisam. Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno. A u tom slu?aju, je sasvim nebitno da li sam ja objektivna ili ne, tolerantna ili ne...
"anti-srpske"![]()
A zna?i sve što veli?a "nebeski Srpski narod je" pro-srpski i objektivno?
Stvarno svaka ?ast za tvoju "objektivnost"
Originally posted by bigirlDa li je "objektivna" televizija na kojoj se takva emisija nikad ne?e prikazati? I zašto?
Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno.
Originally posted by krepa?Naravno da ne.Originally posted by bigirlDa li je "objektivna" televizija na kojoj se takva emisija nikad ne?e prikazati? I zašto?
Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno.
Originally posted by Marvin
I ja radio b92 ali sabajle. Obi?no saslušam Mišu kod Gorice i Dragana, tu sa sve smehom.
Problem je petkom kada moram da gasim radio na brzinu kako ne bih ?uo Peš?anik.
Originally posted by bigirl
Ne izvr?i moje re?i. Nikakvo veli?anje spomenula nisam. Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno. A u tom slu?aju, je sasvim nebitno da li sam ja objektivna ili ne, tolerantna ili ne...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!