Pa osim slovena?kih (RTV SLO 1&2, POP TV, A kanal, PRVA TV, NET TV, Paprika...), tu su i HRT 1&2 (ako se to smatra stranim), i TVE (Espana - imaju odli?an program, dobre filmove, emisije itd.Jedina strana televizija vredna gledanja, pošto je izbor naravno nikakav).Hallmark ne gledam jer nikako ne mogu da pohvatam kad ima koji film.A i ne volim da se zamaram njihovim filmovima.Pogledam ga kad mi je baš dosadno.Nekada sam non-stop gledo MTV i VIVU, ali je sada njihova popularnost kod mene veoma opala.I ostali programi u ponudi naše drage kablovske su naravno moji omiljeni - nema?ki programi kojih ima najmanje 20 i naravno koje POTPUNO razumem, pa ih toliko ?esto i gledam.Pobogu, zar na ovom svetu ne postoje bolji i korisniji programi od ovih nema?kih (kod kojih je uslov naravno baratanje nema?kim jezikom

).Mislim, svaka ?ast SBB koji je ubacio gomilu filmskih kanala bez pretplate (osim HBO), dok u Slo tako nešto ne postoji.Pa uve?e kad slovenci uklope svoje veoma zanimljive no?en programe (ve? posle 12 sati), na TVu naravno nemaš ništa da gledaš...i tako:sigh: