Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Najgledanije (inostrane) televizije?

Discovery
4
15%
National Geographic
1
4%
Animal Planet
3
11%
History
4
15%
Explorer
Nema glasova
0%
HBO
2
7%
TV 1000
Nema glasova
0%
Cinemania
Nema glasova
0%
FILM +
1
4%
Hallmark
1
4%
Sport Klub
Nema glasova
0%
Eurosport 1/2
3
11%
CNN/BBC News/ SKY News/Euronews
2
7%
MTV Adria
Nema glasova
0%
VH 1
4
15%
VIVA
2
7%
PRO 7
Nema glasova
0%
Slika
S obzirom da je ve? više puta pravljena anketa koje su to doma?e TV stanice najgledanije i da je njihov redosled manje-više godinama isti (Pink, RTS, BK, B92,...); interesuje me koje inostrane (kablovske) TV stanice volite da gledate (tu spadaju i doma?e televizije koje se emituju jedino preko kabla)?
Slika
Televizijski kanal "National Geographic" ?e u nedelju u 163 zemlje premijerno prikazati "Judino jevandjelje" iz IV I V veka, otkri?e koje bi moglo da prodrma istorijske temelje.

"Judino jevandjelje" se vekovima smatralo izgubljenim dokumentom, dok nije sasvim slu?ajno pronadjeno sedamdestih godina prošlog veka, navela je agencija AP.

Papirus na 13 strana je pronadjen u Egiptu, a dosad se nalazio u Švajcarskoj, gde je profesor Rodolfe Kaser tri godine sa svojom ekipom nau?nika radio na prevodjenju i restauraciji teksta.

Tekst je napisan na koptskom jeziku i verovatno ?e izazvati pravu senzaciju, jer ?e promeniti sliku o Judi, koji je do sada smatran izdajicom Isusa Hrista.
Korisnikov avatar
By djo
nekako mi u poslednje vreme baš prija 'history'. imaju super emisije iz svih oblasti i od raznih producentskih ku?a... to mi je trenutno no1...
a volim i discovery i sve inžinjerske emisije na national geographic

?esto se raspilavim uz animal planet, kad naletim na neke slatke životinjice...
nešto mi je bbc prime kiksnuo u poslednje vreme, ali ina?e i taj kanal volim

etooo
dakle glasam za history
Korisnikov avatar
By spliff
animal planet
national geographic
disovery
history
explorer
eurosport1
eurosport2
hrt1
hrt2
mtv adria
..............
By superfly
ushuaia tv (sve lepote Majke Zemlje)
pink (francuski gej kanal)
bbc prime (jer volim uk)
vh1 (solidna stara i nova muzika bez upliva hip hopa)
world fashion (fashion sa fenomenalnom bekgraund muzikom)
arte (jer je autenti?an i evropski)
paris premiere
tps paket filmskih kanala
...
Korisnikov avatar
By nEne
dok sam imao SkyOne u kablovskom paketu (zlatno doba cvetanja piraterije i nepostovanja autorksih prava), to mi je bio omiljeni kanal! tada je i TV1000 bio drugaciji, i pustali su mnogo dobre filmove (po mom ukusu)... imao sam i Sky Premiere, koji nije bio los...

ovo sad sto imam na kablovskoj je kesa... nis' ne gledam.
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa gde su ti BBC Prime, pa gde je RAI? Ih pobogu ne valja ova lista nista...

Slika

Slika

Slika

SlikaSlika

Slika
Slika
SlikaSlikaSlika

Slika
Slika

Slika Slika Slika :party: :party:
By Director
EURONEWS i BBC PRIME

CNN/BBC News/ SKY News/Euronews nikako ne idu u istu kategoriju. To je isto kao kad bi stavili pink, b92 i palmu zajedno
By fazza
Ne gledam ti ja nishta preko kabla.

Recimo, ne moze nikako da se uporedi Discovery koji se distribuira na nashoj
kablovskoj i onaj koji ide preko satelita, a koji je neuporedivo bolji i
zanimljiviji.

Kad mi se gleda neshto zabodem se uz satelitsku i nadjem neshto zanimljivo
u Shpanskom Digital+ paketu gde nema shta nema. Volim FOX Espana koji
je posebno dobar vikendom.

Sve ovo shto si nabrojao a shto ide preko kabla je zivi krsh, osim Viasat
Explorera i History-ja + TV 1000.
Korisnikov avatar
By Super Mario
meni je Discovery super, ponekad MTV adria i VH1
:kopa:
Korisnikov avatar
By shumadinac
Pa osim slovena?kih (RTV SLO 1&2, POP TV, A kanal, PRVA TV, NET TV, Paprika...), tu su i HRT 1&2 (ako se to smatra stranim), i TVE (Espana - imaju odli?an program, dobre filmove, emisije itd.Jedina strana televizija vredna gledanja, pošto je izbor naravno nikakav).Hallmark ne gledam jer nikako ne mogu da pohvatam kad ima koji film.A i ne volim da se zamaram njihovim filmovima.Pogledam ga kad mi je baš dosadno.Nekada sam non-stop gledo MTV i VIVU, ali je sada njihova popularnost kod mene veoma opala.I ostali programi u ponudi naše drage kablovske su naravno moji omiljeni - nema?ki programi kojih ima najmanje 20 i naravno koje POTPUNO razumem, pa ih toliko ?esto i gledam.Pobogu, zar na ovom svetu ne postoje bolji i korisniji programi od ovih nema?kih (kod kojih je uslov naravno baratanje nema?kim jezikom :kletva: ).Mislim, svaka ?ast SBB koji je ubacio gomilu filmskih kanala bez pretplate (osim HBO), dok u Slo tako nešto ne postoji.Pa uve?e kad slovenci uklope svoje veoma zanimljive no?en programe (ve? posle 12 sati), na TVu naravno nemaš ništa da gledaš...i tako:sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
Animal Planet i Discovery.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ForeverYoung
S obzirom da je ve? više puta pravljena anketa koje su to doma?e TV stanice najgledanije i da je njihov redosled manje-više godinama isti (Pink, RTS, BK, B92,...); interesuje me koje inostrane (kablovske) TV stanice volite da gledate (tu spadaju i doma?e televizije koje se emituju jedino preko kabla)?
Uspeo si da u anketi ne navedeš ni HRT2 ni BBC Prime, koje mi se tuku za prvo mesto.
National Geographic, Discovery i Animal Planet su mi u poslednje vreme tuga jedna i ne gledam ih skoro uopšte (tj kliknem na njih pa prebacim dalje), jer prve dve skoro da ne prikazuju ništa vezano za životinje, a Animal Planet ima reprize onoga što sam ve? gledao...
By Gost
A ðe je HRT? To najviše gledam.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja navu?en na History. Još od kad su ih uveli. Zna li neko kada to beše?
Korisnikov avatar
By Marvin
A jedno vreme i BBC Prime.
Onih DIY emisija i Anne Robinson nikad dosta.
By Storm
"History".
:up:

Eh, da i "Classic fm tv".
Mnogo ki?a, ali ima i dobrih stvari.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Moram priznati da sam pogrešio neuvrstivši BBC Prime u anketu (ja taj kanal nemam u ponudi, pa sam ga prevideo). Ako neko zna kako da ga dodam u anketu, reci te...

Što se ti?e kanala pout HRT i SLO, njih namerno nisam uvrstio ovde.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Storm
"History".

Da,da Classic!
Danima sam odlepljivao na onu Branku kako li (editova?u kada se setim).
Moš misliti šoka moga kada sam saznao da je snimak iz Sinagoge, 5 min od moje ku?e.
By Gost
Što se ti?e kanala pout HRT i SLO, njih namerno nisam uvrstio ovde.
A koja ti bijaše namera?
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ma znam da je pre svega HRT veoma gledan, a i nekako ga ne ubrajam u "inostrane" TV stanice :D Šalim se, jednostavno sam hteo da vidim koliko su gledane ne-srpsko-hrvatske TV stanice :s,eh:
Korisnikov avatar
By zboO
eurosport :up:

tv 1000 (ovaj kanal vise nemam) :rida:
animal planet
national geographic
discovery

jedan od najnajnajboljih kanala...Holandski Kanal + (plavi....sivi...crveni) >> ni to vishe nemam :rida:

BTW...ja vishe ne gledam TV... a imam novog malishu koji samo skuplja prashinu.....sto je najveci HIT...jeb ga.
Korisnikov avatar
By jukie
Ma znam da je pre svega HRT veoma gledan, a i nekako ga ne ubrajam u "inostrane" TV stanice :D
pa ja gledam njihovu vremensku prognozu pa kad najave da dolazi kiša onda dodam nekoliko sati (ako kažu prepodne, onda ?e kod nas sti?i poslepodne...)
Korisnikov avatar
By IriS
paaa, ovim redosledom:

VH1
History
Discovery
Cinemania
Eurosport
TV 1000
Film +
National Geographic
Animal Planet...
By Storm
Originally posted by Marvin
"History".

Da,da Classic!
Moš misliti šoka moga kada sam saznao da je snimak iz Sinagoge, 5 min od moje ku?e.
Jeste, znam za taj spot, ali ni ja ne znam kako se zove žena.
Ina?e, video sam 2-3 spota sa ovih prostora. Nešto su ozbiljniji u odnosu na ove mainstream.
By Gost
Ma znam da je pre svega HRT veoma gledan, a i nekako ga ne ubrajam u "inostrane" TV stanice :D Šalim se, jednostavno sam hteo da vidim koliko su gledane ne-srpsko-hrvatske TV stanice :s,eh:
A, to. E pa ne gledam ja takve. Ja sam šovinisti?ki nastrojena. :eu: :rafal: :eu:
By XanaX
Hmmm.... volim kad nadjem nesto zgodno na N. Geographic, Animal Planet, Discovery ili History... jedino me ubise lavovima snimljeni IR kamerama i price o Egiptu... dosta vec toga...

Od glazbe VH1, zna bit dobrih stvari (u biti mogu slusati/gledati vh1/mtv adriju ili cmc - cmc jos ponekad zbog francoshtine)

BBC Prime, Deutsche Welle - kao priprema za EU

Cartoon Network - odnosno samo i i skljucivo Cow & Chicken na Cartoon Networku

i naravno Arte... ah, sav se napalim kad puste francuske filmove s njemackim titlovima...

HBO sam neko vrijeme placao, ali sam odustao, buduci da mi jednostavnije otici u video i uzeti si film koji hocu i kada hocu
Korisnikov avatar
By Draco
Discovery
Animal
National
Cartoon
Eurosp.
Reality
SPICE
hrt yeaaaaaaaaaaa <khm>?
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Marvin
"History".

Da,da Classic!
Jeste, znam za taj spot, ali ni ja ne znam kako se zove žena.
Ina?e, video sam 2-3 spota sa ovih prostora. Nešto su ozbiljniji u odnosu na ove mainstream.
Branka Parli? se zove. Bravo ja :oskar:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!