Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Daliborka
Stranica mog Dnevnika sa datumom 31. mart 2006.

Ustala sam sva rascupana, jer je mini-val koji sam nedavno stavila na nadogradjenu kosu veoma tezak za odrzavanje. Ja sam naivno mislila da ce mi lokne uvek biti na mestu i uredne, kad ne lezi vraze - Malo, malo, pa mi se kosa umrsi, a frizerka mi je rekla da moram dodatno da koristim razne preparate i da hranim kosu, iscrpljenu od farbanja i ostalih hemijskih tretmana.Sve to kosta ! Dodje mi da se osisam na celavo, mame mi. Svi ti "Wellini" preparati, lakovi, regeneratori i wet kreme ce me finansijski upropastiti !

Potom sam otisla na pijacu, zgrazavala se nad cenama,

Svecanu i dostojanstvenu atmosferu na groblju razbucao je rezak zvuk mobilnog telefona iz moje torbice.

Ja hleb nikad ne bacam, nego novi hleb kupujem tek kad potrosim celu prethodnu veknu.Covek danas mora da bude stedljiv i racionalan, ako misli da prezivi ovo tesko vreme. Posle rucka sam oprala sudove i proverila stanje u mojoj korpici za peciva i zadovoljno sam zakljucila da u njoj imam jos pola lepinje od prekjuce, sto sam procenila kao dovoljno da pokrije i danasnju veceru.

" Tezak je ovaj zivot "
.

a jadnica, radi u mesari za malu platu....pa ti bi morala pod hitno da nadjes sponzora, mila moja...
ili taj dio obavlja deni, dok sprema ispit :smeh:
treba platiti mobilni, internet, i tako to...

al' kad sam procitao ovo o nadogradnji, pao sam sa stolice...nisam znao da se i lokne iz photo shopa mogu zamrsiti...
Korisnikov avatar
By m..
Jao, joj. Zaglavila sam neku bolest (a taman sam se pre neki dan hvalila kako sam imuna na sve zivo, i kako se skoro nikad ne razboljevam), nije nista strashno, malo sam ubledela i blago goruckam, ne ide iznad 38, ali se osecam kao da me je zvakalo stado ovaca. Tipkanje postaje napor. Samo da nestane koliko do sutra.
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
Smishljam kako da mami kazhem da sam dobila keca iz biologije. Josh uvek ne napredujem.
Moja sestra kazhe da se brine za mene jer sam iskulirala svakog ko mi je prishao. Note to self: ne izlaziti vishe sa njom.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by CokoladnaBananica
al' kad sam procitao ovo o nadogradnji, pao sam sa stolice...nisam znao da se i lokne iz photo shopa mogu zamrsiti...
More, pre ce biti da si pao sa stolice od neceg drugog...
:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
More, pre ce biti da si pao sa stolice od neceg drugog...
:stopdrogi:
ma idi bre, ja sam jos uvijek na wutrici...

:stopphotoshopu:
Korisnikov avatar
By Zoe
Dear diary,

Nista se spezialno ne desava.....sada idem do grada sa drugom da mu pomognem pri odabiru prolecne garderobe........ :auto:
Provela sam nekoliko veceri na chatu, sto nije moj obicaj, ali nije bilo ni TAKO lose.....upoznala sam tamo par interesantnih zena :luda:
Sa NJOM se nisam videla i vrlo smo se malo cule........obaveze.....
:zurimsad:
By Swanheart
(ne)dragi dnevnice...joj ovo dnevnik me odmah asocira na skolski dnevnik:bljak:
Danas...e pa danas sam trebala da ucim,ali stvarno ne mogu...nema sanse...ceo dan samo trazim razloge da ne uzmem ovu odvratnu knjigu.Sad to bi trebalo da znaci da sutra moram da bezim sa casa jer imam pismeni(opet:bljak: ).Sutra opet imam tri casa matematike :doh: i moram da pisem neki esej i da posaljem neke pesme na neki konkurs i da idem na sugavi trening i jos milion stvari moram da uradim...a ljubav opet stagnira...definitivno mi ne gine ili ludnica:lood: ili manastir:opatica: :misli: :putnik:
Korisnikov avatar
By tramp
Dragi dnevnice
probudila sam se jutros - jedva, jer sam sinoc jedva zaspala jer sam mislila da su ljubavnicu zadavili na putu kuci jer sam blesava pa mi svasta pada na pamet jer imam bujnu mastu jer sam ko dete dugo ostavljana da lezim u krevetu i fantaziram jer su mi roditelji verovali da deci treba dati slobodu izbora jer si bili kvazi hipici jer su odrastali u 60im jer su rodjeni posle 2.svetskog rata jer su im roditelji cekali da rat stane da imaju decu jer ih je bilo strah da ce deca poginuti jer su mnogi ginuli u ratu jer je rat takvo stanje kad mnogi ginu jer ima puno nasilja ...

Dakle dragi dnevnice ja sam se jutros jedva probudila jer ima puno nasilja ...
Korisnikov avatar
By gari
I ja sam danas prepun sekiracija za teta-Denikicu i njen na?in ishrane. Bojim se da ?e kalirati sa tim bajatim polu-lepinjicama i neprestanim zatvorom od koga siroto pati. Pa, onda i ta nenadana utrobi?na trudno?a? Gde li ?e joj taj fetus boraviti devet meseci? U nekoj slanini i ?varcima? Eto razloga za moju sekiranciju. Još me uporedi i sa nekim svojim ljubavnikom Gegajom ??? Koja nepristojnost? Još ?e i mene da optuži da sam joj otac van-materi?nog deteta?! Brezobraznica!!!
:cekam: :roflmao: :oklagija:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dragi Dnevnice !

Zabrinuta sam za korisnika pod nickom gari.
Jako je sklon opsesivno-kompulzivnom reagovanju.
Primer:
Ja mu jednom u sali rekla da lici na pevaca Adu Gegaja, a on uzeo pa to ponavlja kao Svaba tra-lal-la...

Ne znam sta da radim.... :nerd:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
dragi dnevnice...
ja sam danas opet duvao, i konacno ozbiljnije poceo da razmisljam o toj teretani...

danas prvi napustio amfiteatar, zavrsio pismeni iz engleskog za 5 minuta, i osjacam se kao da mi je neko izvrijedjao intelekt, dajuci mi zadatak da napisem suprotnu rijec od pridjeva SHY, ili da recenicu "Amanda was doing her homework this morning" stavim u pasivnu konstrukciju....

mis'im stvarno..

e, i srce me strefilo kad sam vidio sta je deni uradio sa daliborkinim avatarom danas.... Necuveno!
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
Ne znam zashto ali ne mogu da zapamtim dve lekcije iz nemachkog. Bash ne mogu.
Bila sam se prehladila, pa nisam ishla u shkolu ( :D ) ali danas idem. Prokleta shkola.
Bason (kuche) se istripovao u 3 sata i pocheo da cvili, pa sam ga na kraju izvela napolje. Sad mi se uzhasno spava, treba da mi dodje brat i ne znam kad tju da uchim. I nisam (josh uvek) otishla do doma zdravlja da uzmem opravdanje, ne znam shta da kazhem razrednoj danas.
Sanjala sam da sam supermen sinotj (opet).
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bella_the_weird
Dragi dnevniche,
Ne znam zashto ali ne mogu da zapamtim dve lekcije iz nemachkog. Bash ne mogu.
LOL, jedine 2 koje se ja secam iz skle su Abshiedsbrief i neka o Rostoku.

(U prvoj tinejdzer hoce da se ubije jer mu roditelji brane da glasno slusa muziku)
Korisnikov avatar
By m..
Vesela svastaro, ova boles' nikako da ode, moram pitati neke sta su radili sa onom vudu lutkom. Danas moram biti zdrava, a osecam se kao da je cele noci slon sedeo na meni.
Korisnikov avatar
By Zoe
Dera diary,
Opasno zaglavljujem na chatu svake noci.....ne mogu da ustanem ujutru....
Juce opet isla sa Sashom po prolecnu kombinaciju posto smo se prekjuce zapili i to u Bistrou........ja narucila Sprite k`o svaka normalna osoba, a on wino............e, paaaaa, stvarno........krenem i ja malo iz njegove case.........pa jos malo....a on me svojski nudi i........jbg, na kraju smo non-stop narucivali jednu casu i iz nje pili, tako da smo kad smo krenuli kuci izbrojali 8 :mljac: Dakle, tog dana nismo nista kupili.......osim tog wina.........
Hehehe.........
Sa Njom sam se cula, ali nema sanse da cemo se skoro sresti........ona uvek ima preca posla.....a iskreno, kad ona predlozi, bas tad ja ne mogu.............
I takoooo.............odoh da jedem.
Korisnikov avatar
By Delete
Moj dragi dnevnice...danas sam se smorila, Ona me zvala cak 12 puta od jutros, cini mi se da pocinje da me smara, pokusavala sam da ucim, ali od nje mi nista u glavu nije uslo!
Isla sam u teretanu i samo zapricavala ljude oko sebe...prejela sam se i sada cekam da mi dodje brat i pocne zvocati kako mi se jos uvek ne vide trbusnjaci kao nekad :trep:
Korisnikov avatar
By gari
Dragi Dnevnice !

Primer:
Ja mu jednom u sali rekla da lici na pevaca Adu Gegaja, a on uzeo pa to ponavlja kao Svaba tra-lal-la...

Iju, sad sam "osupnut"? Nisam znao da mesarke u?e psihologiju? Ja i ne znam baš šta je to "opsesivno-kompulzivno reagovanje" ali mislim da je to zbog toga što sam se prejeo ?varaka i slušao Adu Gegaja...He, he...Flašiborka-Deniborka.
:tuc: :oklagija: :die:
Korisnikov avatar
By gari
Dragi Dnevnice !

Primer:

Ja mislim da sam se prejeo ?varaka danas, ali nisam siguran. To je verovatno uzrok mojih "opsesivno-kompulzivnih reagovanja". Teta Flašikico-Denikico.
:pas: :njanjanja: :trampolina:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
gari, dragi, ne dozvoli da te Denijevi komentari nerviraju, i da mu otvoreno pokazujes da ti je odvratan...
dakle, ubuduce, nemoj tako jasno pokazivati na koga UPIRES PRST,ali dovoljno jasno da se prozvana osoba nadje uvrijedjenom...

voli te tvoja bananica :kiss: :sladoled: :meda: :friends:
By just!N
Dragi dnevnice, sutra je dan katastrofa...!!Ne smem da pisem sta me sve ceka...bice valjda sve OK! Pisem ti posle kako je prosao...do tad pozz!
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by just!N
Dragi dnevnice, sutra je dan katastrofa...!!Ne smem da pisem sta me sve ceka...bice valjda sve OK! Pisem ti posle kako je prosao...do tad pozz!
Sutra tj. ve? danas su BLAGOVESTI, pa se tako nadam da ?eš i ti ?uti blagu vest. Javi kad je ?uješ. Položi?eš!
:hail: :dancing: :mag:
Korisnikov avatar
By Marvin
Stvarno blagovesti? :eya:
I stvarno lepe vesti?
Nadam se da mi je bakutanerka dovoljno pobožna i da je nafatala dovoljno kredita i za mene.
Pošto mi od sutra zavisi jedno divno putovanje.
Korisnikov avatar
By *deni*
gari, dragi, ne dozvoli da te Denijevi komentari nerviraju, i da mu otvoreno pokazujes da ti je odvratan...
dakle, ubuduce, nemoj tako jasno pokazivati na koga UPIRES PRST,ali dovoljno jasno da se prozvana osoba nadje uvrijedjenom...

voli te tvoja bananica :kiss: :sladoled: :meda: :friends:
Aman, covece, pa da li si ti normalan ?
Ni jedan jedini post u ovoj temi ostavio nisam, a ti me prozivas i ovo ti nije prvi put da to radis.
Oci mi nikada nisi uzivo video, a dajes sebi za pravo da iznosis raznorazne kvalifikacije na moj racun.
Korisnikov avatar
By gari
od punom materijalnom i krivi?nom odgovornoš?u sve?ano IZJAVLJUJEM da mi ni teta-Flašiborka ni Deni nisu ni odvratni, ni mrski, niti me nerviraju jer sve ovo ovde doživljavam kao dobro druženje i šalu. Dakle, ne ljutim se ni za kakve komentare i prihvatam sve šale na moj ra?un, kao što o?ekujem da i drugi prihvate šale na svoj ra?un /ako ne odu u vreðanje/. Ako nekoga uvredim, molim da mi uputi na U2U opomenu i ja ?u odmah obrisati takav post.
:astral2: :neznam: :povez:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
Spava mi se. Uzhasno mi se spava. Ne pijem kafu i ne znam kako da se razbudim. Sinotj sam gledala Armagedon, a probudili su me u shest da idem do doma zdravlja.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma, i meni je vise puna p***a raznoraznih cetvoronoznih buvonosaca i dijabeticarima namenjenih slatkisha sumnjive slatkoce i jos sumnjivijeg kvaliteta, koji me neprestano prozivaju !
By just!N
Dragi dnevnice, nas drugar Gari je bio u pravu! :dance: Danas je ipak super dan!! :minibounce: Znao sam da su BLAGOVESTI ali nisam znao da ce 'vesti' biti ovako blage!! :) ) Trud se isplati!! ;P Sve je za sad OK pa ti pisem ako bude nesto novo....do tad..pozz
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by just!N
Dragi dnevnice, nas drugar Gari je bio u pravu! :dance: Danas je ipak super dan!! :minibounce: Znao sam da su BLAGOVESTI ali nisam znao da ce 'vesti' biti ovako blage!! :) ) Trud se isplati!! ;P Sve je za sad OK pa ti pisem ako bude nesto novo....do tad..pozz
Pa, rekao sam ti ja. Ne bavim se uzalud okultnim naukama. A to što teta-Flašiborka mrzi ?etvoronošce pune buva /aLUDIRA na mene/ baš me zabole *i?ka koju nemam /hvala Bogu/. Pozdrav za lepog justIN-a...Baš i jeste IN.
:setnja: :angel: :smokin:
By just!N
Originally posted by gari
Pozdrav za lepog justIN-a...Baš i jeste IN.
:blush: Hvala...hvala...! ;) :hiphip:
Korisnikov avatar
By gari
I drugi put, i DRUGI put! He, he...Mislim za hvala naravno.
:potapsava: :pucaodsmeha: :cobanica:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!