- 03 Apr 2006, 21:23
a jadnica, radi u mesari za malu platu....pa ti bi morala pod hitno da nadjes sponzora, mila moja...
ili taj dio obavlja deni, dok sprema ispit
treba platiti mobilni, internet, i tako to...
al' kad sam procitao ovo o nadogradnji, pao sam sa stolice...nisam znao da se i lokne iz photo shopa mogu zamrsiti...
Originally posted by Daliborka
Stranica mog Dnevnika sa datumom 31. mart 2006.
Ustala sam sva rascupana, jer je mini-val koji sam nedavno stavila na nadogradjenu kosu veoma tezak za odrzavanje. Ja sam naivno mislila da ce mi lokne uvek biti na mestu i uredne, kad ne lezi vraze - Malo, malo, pa mi se kosa umrsi, a frizerka mi je rekla da moram dodatno da koristim razne preparate i da hranim kosu, iscrpljenu od farbanja i ostalih hemijskih tretmana.Sve to kosta ! Dodje mi da se osisam na celavo, mame mi. Svi ti "Wellini" preparati, lakovi, regeneratori i wet kreme ce me finansijski upropastiti !
Potom sam otisla na pijacu, zgrazavala se nad cenama,
Svecanu i dostojanstvenu atmosferu na groblju razbucao je rezak zvuk mobilnog telefona iz moje torbice.
Ja hleb nikad ne bacam, nego novi hleb kupujem tek kad potrosim celu prethodnu veknu.Covek danas mora da bude stedljiv i racionalan, ako misli da prezivi ovo tesko vreme. Posle rucka sam oprala sudove i proverila stanje u mojoj korpici za peciva i zadovoljno sam zakljucila da u njoj imam jos pola lepinje od prekjuce, sto sam procenila kao dovoljno da pokrije i danasnju veceru.
" Tezak je ovaj zivot "
.
a jadnica, radi u mesari za malu platu....pa ti bi morala pod hitno da nadjes sponzora, mila moja...
ili taj dio obavlja deni, dok sprema ispit

treba platiti mobilni, internet, i tako to...
al' kad sam procitao ovo o nadogradnji, pao sam sa stolice...nisam znao da se i lokne iz photo shopa mogu zamrsiti...