Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gariDok se Hristos ponovo ne spusti od tebe nece ostati ni trunchica. Shta cesh
Denikišen-ne sereš više. Pošto je u Novom zavetu odreðeno da naša tela moraju da budu sa?uvana do Hristovog ponovnog dolaska tj. do Strašnog suda, normalno je da svi koji su hriš?ani i veruju moraju da budu sahranjeni /sohraniti-sa?uvati/. Sada, da li ?e nekoga pojesti crvi ili ?e se sam mumificirati ili ?e neko morati da mu zabode glogov kolac da ne ustajao svake no?i je sasvim druga stvar. A za kremaciju treba dosta goriva koje je poskupelo, tako da je povoljnija opcija sohranjivanje od kremacije.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by coloradoE to se trazi! Zaboravio sam na to! Doniranje tijela Zavodu za anatomiju. Oni tamo svake godine muku muche s nedostatkom tijela za sekcije. Lijepo te prvo izrezu, izvade unutarnje organe, natope u formalinu, pa te onda studenti rezuckaju, i na kraju te fino skuhaju/saponificiraju i pohrane tvoje kosti u kosturnici, da ih studenti mogu posudjivati i na njima uchiti. Mozak ti takodjer prethodno izvade i izrezu na shnite pa onda stoji u kantama s formalinom dok se studosi zajeb... okolo.
kremacija, ali da me ni slucajno niko ne cuva ni u kakvoj urni. Pre toga bih najverovatnije donirao svoje organe nekom institutu.
Originally posted by svejednoPa, of kors... meni su morbidne ideje da netkko drzi urnu na kaminu dnevne sobe. Kao i za kovcege, tako i za urne postoje ukopna mjesta i moze se napraviti pogrebni spomenik i sve skupa... A bio sam, ukupno gledano na desetak pokopa i nekoliko kremacija. Kremacije su mi nekako uzvishenije...
Slazem se sa Jukiem da ce mi u tom trenutku biti sasvim svejedno, ali voleo bih da imam grob, kao spomenik svom zivotu, a kremacija omogucava da budes sahranjen na vise mesta, pa i u tom grobu, tako da sam glasao za kremaciju.
Originally posted by gariAh, prosvijetlio si me! Moram sacuvati svoje tijelo za uskrsnuce! Odsada cu skupljati i trepavice da me zakopaju s njima! Imali su pravo srednjovjekovni pape kada su zabranjivali sekcije na mrtvacima ili rezanje gangrenozne noge! Istina, ostali smo nekih 1000 godina na razini Galenove fiziologije i anatomije, ali nije bitno... sve za uskrsnuce...
Denikišen-ne sereš više. Pošto je u Novom zavetu odreðeno da naša tela moraju da budu sa?uvana do Hristovog ponovnog dolaska tj. do Strašnog suda, normalno je da svi koji su hriš?ani i veruju moraju da budu sahranjeni /sohraniti-sa?uvati/. Sada, da li ?e nekoga pojesti crvi ili ?e se sam mumificirati ili ?e neko morati da mu zabode glogov kolac da ne ustajao svake no?i je sasvim druga stvar. A za kremaciju treba dosta goriva koje je poskupelo, tako da je povoljnija opcija sohranjivanje od kremacije.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by gariAh, gari, ta me je faza vec prosla. bio sam mladac, niti jos 18 ljeta star, kad se dogodila moja visemjesecna romansa s jednim kadaverom...
XanaX-ti si se baš napalio na ovu temu? Dolaziš u opasnost da postaneš nekrofil. Nemoj da se mnogo še?eš blizu grobalja.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by MarvinBože, ?ini li se meni to ili se INKVIZICIJA vra?a. O?ekujem svakoga ?asa poziv preko lokalne radio-stanice da svaki graðanin /hriš?anin/ donese po jednu cepanicu za loma?u. A onda po?inje veselje...Uzgred, ?itao sam da oni koje žive spaljuju ne umiru od vatre direktno ve? mnogo pre od nedostatka kiseonika koji troše goru?a drva i dima koji ih zaguši /ako drva nisu dovoljno suva/. U svakom slu?aju, od dobrog pope dobiju krst ispred sebe da mogu da ga gledaju dok umiru /da se oslobode greha/.
Iz sli?nih razloga kao Gothrose- kremacija.
(promislio sam više puta do sada, bolje živ spaljen).
A planove sam pisao ve? negde ovuda: spomenik, tuja, kuknjava...
Originally posted by gari
Trebalo je da pozove stru?njake iz Egipta, oni bi ga mnogo bolje mumificirali. Dakle, ja sam za opciju mumificiranja radi boljeg održavanja tonusa moje kožice /za budu?e generacije/.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by DinaObilazicu te tih 6 mjeseci, a ja sam ti pricao da zelim da me kremiraju i pospu pepeo po moru.Ti me cekaj, da se druzimo i na onom svijetu.
Da malo popravim rezultat - klasicna sahrana. Posto smo Seaman i ja resavali neki test i ispalo da umiremo u dubokoj starosti, samo on sest meseci posle mene, ocekujem da me sahrani, pa onda obilazi moj grob, sredjuje i place... A posle pola godine eto mene da ga vodim... da ne budemo usamljeni u razlicitim svetovima...![]()
Originally posted by amnesia
nijedno ni drugo!
cula sam za neki budisticki/hinduisticki obicaj, da kad umres, odsnesu ti telo na vrh najvise planine i ostave te tamo da te lesinari pojedu! em sto na taj nacin odletis u nebo, em sto se pticice lepo naklopaju. etooo.... dupla korist
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!