Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by bigirl
Blago tebi... ti svoj makar ?uješ... Ja se redovno budim iskakanjem iz kreveta u neko doba dana, hvatam se za mob i vidim "missed alarm". Promenih sve žive melodije i nema šanse, nijednu ne ?ujem.
Pre, kad me budio budilnik... recimo da je to bilo jako smešno, a opet neuspešno. Imala sam trip da, onako crazy in the morning, kada sat krene da pišti, ustanem, dovu?em se do njega i zapo?nem razgovor "Šta se ti dereš na mene, a? Da li si ti normalan? Jbt, vidiš da spavam!" i sli?no. Onda ga lepo ugasim i vratim se u krevet. Naravno, kad se osvestim posle (podosta kasnije), onda se ?udim zašto sat nije zvonio... Eh, kad su mi jednom moji ispri?ali kakvom dogaðaju su prisustvovali (moja komunikacija sa satom) - sve mi je bilo jasno.
Originally posted by bigirlNe?e, vjeruj mi - probala i ništa!
Lm, poslala sam mamu na buvljak da mi kupi ona dva mala pištavca (sata), pa ima da ih navijam na razmak od 15 minuta i da ih stavim na dve razli?ite strane sobe. Ako ni to ne upali sa buðenjem...
Originally posted by Sava_SavanovicNe znash ti koliko dugo ja mogu da pushim bez razvijanja zavisnostiOriginally posted by REINa kraju ces samo postati pushach i onda od prekomerne kolichine nikotina u organizmu neces moci da spavash!
Otkrio sam lek![]()
Popushim cigaru pre spavanja![]()
Ali ja sam inache nepushach pa nikotin ima malo jachi efekat na mene, dobijem vrtoglavicupa kada legnem tako lepo utonem u san
![]()
Nije zdravo, ali jeiga![]()
I dalje mislim da je jak udarac u glavu najbolji lek za nesanicu, a ujutro roknes neki analgetik da te prodje glavobolja.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!