Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Zoe
To je onda Nebudica! :jutro:
Ma, ne mogu na ja da se probudim kad vec uspem da zaspim :roflmao:
Korisnikov avatar
By muvica
ima li lijeka za Nebudicu?! :puzzle:
help! :rida:
Korisnikov avatar
By Rei
Zovu ga budilnik :P
Ja imam neki na struju, toliko je jak da me prestrashi vishe nego shizele za vreme bombardovanja. :lol:
Zato navijam mobilan...
Korisnikov avatar
By muvica
ma ja sam promijenila budilnika i budilnika (komsije hoce da me biju zbog preglasnog budilnika :rock: ) i nista!!! :budilnik:
Korisnikov avatar
By bigirl
Blago tebi... ti svoj makar ?uješ... Ja se redovno budim iskakanjem iz kreveta u neko doba dana, hvatam se za mob i vidim "missed alarm". Promenih sve žive melodije i nema šanse, nijednu ne ?ujem.

Pre, kad me budio budilnik... recimo da je to bilo jako smešno, a opet neuspešno. Imala sam trip da, onako crazy in the morning, kada sat krene da pišti, ustanem, dovu?em se do njega i zapo?nem razgovor "Šta se ti dereš na mene, a? Da li si ti normalan? Jbt, vidiš da spavam!" i sli?no. Onda ga lepo ugasim i vratim se u krevet. Naravno, kad se osvestim posle (podosta kasnije), onda se ?udim zašto sat nije zvonio... Eh, kad su mi jednom moji ispri?ali kakvom dogaðaju su prisustvovali (moja komunikacija sa satom) - sve mi je bilo jasno.
Korisnikov avatar
By muvica
Originally posted by bigirl
Blago tebi... ti svoj makar ?uješ... Ja se redovno budim iskakanjem iz kreveta u neko doba dana, hvatam se za mob i vidim "missed alarm". Promenih sve žive melodije i nema šanse, nijednu ne ?ujem.

Pre, kad me budio budilnik... recimo da je to bilo jako smešno, a opet neuspešno. Imala sam trip da, onako crazy in the morning, kada sat krene da pišti, ustanem, dovu?em se do njega i zapo?nem razgovor "Šta se ti dereš na mene, a? Da li si ti normalan? Jbt, vidiš da spavam!" i sli?no. Onda ga lepo ugasim i vratim se u krevet. Naravno, kad se osvestim posle (podosta kasnije), onda se ?udim zašto sat nije zvonio... Eh, kad su mi jednom moji ispri?ali kakvom dogaðaju su prisustvovali (moja komunikacija sa satom) - sve mi je bilo jasno.

:right:

Potupuno te razumijem! :beba:
Korisnikov avatar
By bigirl
Dakle, imam dupli problem.
Kada legnem - ne mogu da zaspim.
Kada zaspim - jedva me probudi sat.

Ustvari, najbolje me budi ma?or. Dovoljno je da stane pored mene i da se zabulji u mene i o'ma' ima da otvorim o?i... Samo... postavlja se pitanje... Kako naviti ma?ora???
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja ozbiljna, a tebi smešno. :flasher:

Lm, poslala sam mamu na buvljak da mi kupi ona dva mala pištavca (sata), pa ima da ih navijam na razmak od 15 minuta i da ih stavim na dve razli?ite strane sobe. Ako ni to ne upali sa buðenjem...
Korisnikov avatar
By muvica
Originally posted by bigirl
Lm, poslala sam mamu na buvljak da mi kupi ona dva mala pištavca (sata), pa ima da ih navijam na razmak od 15 minuta i da ih stavim na dve razli?ite strane sobe. Ako ni to ne upali sa buðenjem...
Ne?e, vjeruj mi - probala i ništa! :budilnik:
Samo sam si natovarila problem sa komšijama... :seronjo:
A osim što pri?aš, po?e?eš i da hodaš u snu! :psiholog:
Korisnikov avatar
By bigirl
Tri sata koja zvone na razmaku od po 15 minuta su LEK za buðenje ujutru!

Mada...iznerviraju onako žeš?e, pa se od te silne nervoze i probudih. Mislim, zamislite jedan koji zvoni 15 minuta bez prestanka, pa mu se pridružuje i drugi, pa tako zajedno zvone još 15 minuta i na sve to kre?e mobilni da zvoni, sa melodijom "let's get loud"... Šok. :jutro:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Sava_Savanovic
Originally posted by REI
Otkrio sam lek :eureka:
Popushim cigaru pre spavanja :)
Ali ja sam inache nepushach pa nikotin ima malo jachi efekat na mene, dobijem vrtoglavicu :D pa kada legnem tako lepo utonem u san :)
Nije zdravo, ali jeiga :)
Na kraju ces samo postati pushach i onda od prekomerne kolichine nikotina u organizmu neces moci da spavash!

I dalje mislim da je jak udarac u glavu najbolji lek za nesanicu, a ujutro roknes neki analgetik da te prodje glavobolja.
:mucka:
Ne znash ti koliko dugo ja mogu da pushim bez razvijanja zavisnosti :)
And no, im not in denial :P
Korisnikov avatar
By bigirl
Smeješ se tuðoj nesre?i... C c c... :spank:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!