Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by zimizamizumNecu da miniram divnu temu.Originally posted by pcelicaMa mozda covek vise nije gledao ovu temu.
Ja sam zaista dugo cekala da bg frajer 111
(sad videh da je promenio nick u Zibro)
odgovori na jednostavno pitanje "sta sam to lupila".
Jako volim jebeno samopouzdane ljude, koji imaju
zavidno medicinsko znanje.
Medjutim, agresivan nastup, bez ikakve realne
potpore u tom znanju mi je prostacki i otuzan.
Originally posted by jukieEvo sad sam navrat nanos nekako sabrao:
Anyway nije normalno da ovoliki procenat ljudi ima 0 krvnu grupu; tj statisti?ki je zna?ajna razlika u odnosu na prosek naše populacije (koga se ne se?am dobro jer sam kurs iz genetike pohadjao davne 95...) ali sigurno ne treba da bude više od 16-20 odsto 0 grupe jer bi je A i B aleli potrli (moraš da imaš oba 0 alela za 0 grupu)
Originally posted by p?elicaOriginally posted by zimizamizumNecu da miniram divnu temu.Originally posted by pcelicaMa mozda covek vise nije gledao ovu temu.
Ja sam zaista dugo cekala da bg frajer 111
(sad videh da je promenio nick u Zibro)
odgovori na jednostavno pitanje "sta sam to lupila".
Jako volim jebeno samopouzdane ljude, koji imaju
zavidno medicinsko znanje.
Medjutim, agresivan nastup, bez ikakve realne
potpore u tom znanju mi je prostacki i otuzan.
Kad god se pojavi u folderu Zdravlje,
otvoren mu je poziv da odgovori na moje
pitanje.
Originally posted by Dina
Ja sam upravo saznala da sam A- a ne kao sto sam celog zivota mislila da sam A+ Tako da moj prethodni odgovor na ovoj temi ne vazi...
Da li neko ko se razume u te grupe i faktore moze da mi odgovori da li ako su oba roditelja Rh+ dete moze da bude Rh- ? Ja sam mislila da ne moze, zato sam celog zivota mislila da sam pozitivna kao roditelji... Baba mi je bila Rh negativna, ako to ima neke veze...
Originally posted by Zibro...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!