Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
colonia_boy: Daj slike od Chicken Little-a ako imaš :) .. baš su mi bili medeni :)
Korisnikov avatar
By deckonja
nisam siguran da li sam razocaran jer nisam ni ocekivao da felicity huffman dobije oskara,ali sam poprilicno iznenadjen sto je najbolji film crash koji nije bio favorit.sve u svemu-sranje kao i prosle godine
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by colonia_boy
evo ih, zvezde veceri po mom misljenju

Chicken Little

Slika

Salma Hayek

Slika
Hvala lepo :)
By Storm
Dakle i ove godine se moj ukus ne poklapa sa ukusom filmske akademije. To je sada ve? ozbiljna tradicija.
Mada, obe?avalo je zato što je voditelj bio odli?an.
Lili Tomlin i Meril Strip takoðe.

Ukratko: Uaaaa!!!!!!!

:cowboy: :cowboy:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Storm
Dakle i ove godine se moj ukus ne poklapa sa ukusom filmske akademije. To je sada ve? ozbiljna tradicija.
Mada, obe?avalo je zato što je voditelj bio odli?an.
Lili Tomlin i Meril Strip takoðe.

Ukratko: Uaaaa!!!!!!!

Ja sam razocaran...CRASH nije los film...ali nije najbolji americki film 2005. To su konzervativni prdezi u Filmskoj Akademiji jednostavno odlucili da "Brokeback" nece biti najbolji film 2005-te i gotovo, pa su nasumce odabrali jedan drugi...bilo koji...svejedno koji... :napitak: :jbg: :egzorcist: :jbg: :avalon: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By djo
ne znam, meni nekako i nagrada za režiju i za najbolji film nose podjednaku težinu :)

e sad što oskar baš i nema neku težinu.... to je druga pri?a

(hitchkok nije dobio ni jednog oskara, merlinka takoðe :durenje: )
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by bojandjo
hitchkok nije dobio ni jednog oskara, merlinka takoðe :durenje:
Da jebote, vidiš u kakvom sam finom društvu... :blenta:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Da, priznanje Ang Lee-u je vrh. Mislim da je Crash dobio Oskara za najbolji film zato sto je u njemu dotaknuta tema koja izjeda USA vise od homoseksualizma ili homofobije, a to je rasizam.
Korisnikov avatar
By djo
hitchkok nije dobio ni jednog oskara, merlinka takoðe

Da jebote, vidiš u kakvom sam finom društvu...

negokako:shake::foto:
By R&B_Freak
ma nagrada za reziju je vaznija od oskara za najbolji film!
to sad shto ni ta nije zasluzena je drugo :lol:

a o tezini oskara najbolje govore kompenzacije (kao ona sa Nicole Kidman ili Jessicom Lang...), a ovaj skandal sa Clooneyem je jezivo smeshan... mislim, come on... nisu mogli nikako da mu daju za glavnu pa su ga ugurali u sporedne jer ga je tamo lakshe proshvercovati :smeh:

smejurija...

a to je ionako interno sve, ne znam shto se uopshte prenosi... (voajerizam & egzibicionizam? :pare: )
By Storm
Originally posted by M M and I
Ja sam razocaran...CRASH nije los film...ali nije najbolji americki film 2005. To su konzervativni prdezi u Filmskoj Akademiji jednostavno odlucili da "Brokeback" nece biti najbolji film 2005-te i gotovo, pa su nasumce odabrali jedan drugi...bilo koji...svejedno koji...
Ovakav rasplet sa Brokeback Mountain je negde ?ak i logi?an. Ljudi ne vole pedere, ne vole filmove o pederima, pogotovo ne vole dobre filmove o pederima, a pogotovo ne o kaubojima pederima.
Tek je ovakvo odbijanje da se filmu dodeli glavna nagrada, pokazalo koliko je ta tema problemati?na i koliko je film kontraverzan.

Korisnikov avatar
By Nbegi
Sve u svemu, 3 od 8 nominovanih oskara dobar je rezultat. Voditelj je bio odli?an! Uživao sam! Baš je zajebavao sve redom :) Kakav Bili Kristal, Vupi Goldberg i ostali raniji voditelji... E, da, ovom nisam zapamtio ime a on radi Daily show - politi?ke parodije na CNN-u. ;)
Korisnikov avatar
By M M and I
ne znam, meni nekako i nagrada za režiju i za najbolji film nose podjednaku težinu :)
Boze, pitam se zasto :kralj:
e sad što oskar baš i nema neku težinu.... to je druga pri?a

(hitchkok nije dobio ni jednog oskara, merlinka takoðe :durenje: )
Pa dobro i to stoji...(Iako, naravno Hitchcocka cenim znatno vise od Merlinke)...
To samo znaci da nema razlike za brigu...Nisu Filmska Akademija a ni Oskari merilo ni kvaliteta a ni ukusa. :zen:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Nbegi
E, da, ovom nisam zapamtio ime a on radi Daily show - politi?ke parodije na CNN-u. ;)
procitaj prvu poruku u ovoj temi. :)
Korisnikov avatar
By ::fy::
Homoseksualci meðu kaubojima slabo prošli na dodeli Oscara

Najbolji film je Crash, režiser Ang Lee, glumci Hoffman i Clooney, a glumice Witherspoon i Weisz. Po tri Oskara dobili su Brokeback, Fatalna nesre?a, Gejša i King Kong.

Unato? op?em o?ekivanju da ?e biti proglašen i najboljim filmom, glavni favorit Planina Brokeback nije dobio Oskara iz ruku posljednjeg prezentera Jacka Nicholsona, iako je redatelj Ang Lee prethodno nagraðen Oskarom za najbolju režiju. Ameri?ka filmska akademija, naime, rijetko ta dva Oskara daje razli?itim filmovima. Pri?a o gay-kaubojima osvojila je tri Oskara - za najbolju režiju, najbolji adaptirani scenarij i najbolju filmsku glazbu - ali gay-kauboji Heath Ledger i Jake Gylenhaal, kao ni filmska i stvarna družica jednog od njih Michelle Williams nisu dobili Oskare.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Skyen
ove godine Oskar ide to Reese Witherspoon, ajoj, ono je bilo previse i za moju empaticnost
i ja sam je smatrala tralalala glumicom, pitala se kud njoj dadoše nominaciju... i onda sam odgledala film... savršena je u filmu i mislim da je zasluženo dobila Oskara :yes: i baš mi je drago zbog toga!
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by colorado
Originally posted by Nbegi
E, da, ovom nisam zapamtio ime a on radi Daily show - politi?ke parodije na CNN-u. ;)
procitaj prvu poruku u ovoj temi. :)
Pro?itao sam ranije pa zaboravio. Pro?itao opet :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!