Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by StormJa sam razocaran...CRASH nije los film...ali nije najbolji americki film 2005. To su konzervativni prdezi u Filmskoj Akademiji jednostavno odlucili da "Brokeback" nece biti najbolji film 2005-te i gotovo, pa su nasumce odabrali jedan drugi...bilo koji...svejedno koji...
Dakle i ove godine se moj ukus ne poklapa sa ukusom filmske akademije. To je sada ve? ozbiljna tradicija.
Mada, obe?avalo je zato što je voditelj bio odli?an.
Lili Tomlin i Meril Strip takoðe.
Ukratko: Uaaaa!!!!!!!
![]()
![]()
Originally posted by M M and IOvakav rasplet sa Brokeback Mountain je negde ?ak i logi?an. Ljudi ne vole pedere, ne vole filmove o pederima, pogotovo ne vole dobre filmove o pederima, a pogotovo ne o kaubojima pederima.
Ja sam razocaran...CRASH nije los film...ali nije najbolji americki film 2005. To su konzervativni prdezi u Filmskoj Akademiji jednostavno odlucili da "Brokeback" nece biti najbolji film 2005-te i gotovo, pa su nasumce odabrali jedan drugi...bilo koji...svejedno koji...
Originally posted by bojandjoBoze, pitam se zasto
ne znam, meni nekako i nagrada za režiju i za najbolji film nose podjednaku težinu![]()
e sad što oskar baš i nema neku težinu.... to je druga pri?aPa dobro i to stoji...(Iako, naravno Hitchcocka cenim znatno vise od Merlinke)...
(hitchkok nije dobio ni jednog oskara, merlinka takoðe)
Originally posted by Skyeni ja sam je smatrala tralalala glumicom, pitala se kud njoj dadoše nominaciju... i onda sam odgledala film... savršena je u filmu i mislim da je zasluženo dobila Oskara
ove godine Oskar ide to Reese Witherspoon, ajoj, ono je bilo previse i za moju empaticnost
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!