- 25 Feb 2006, 13:11
Seaman,
Mislim da se ne radi o tome da nije trebalo da se mesas - tvoja reakcija je bila sasvim prijateljska nego neke osobe ponekad ne zele da cuju istinu... ja sam to vec pre shvatila isto na svojoj kozi i govorila sam ti onda, ali dok ne dozivis ne verujes!
Sto se samog pitanja tice, ja sam sa najvecim brojem ljudi na "dobar dan" pa niti im se mesam u zivot niti dozvoljavam da se mesaju meni. Za bliske ljude smatram da smo vec "izmesani" pa da jedni drugima mozemo reci neke stvari... naravno i tu ima granice... Ja reagujem u skladu sa nekim mojim misljenjem ali i od osobe o kojoj se radi zavisi koliko od tog misljenja iznosim... Seaman zna da mi nekad prebaci da nisam iskrena, mislim da nije to nego nekad ne kazem bas sve sto mislim, zavisno od toga da li osoba trazi, zeli moje misljenje, kakav je nas odnos itd Najteze mi je da se ne umesam kad neko zivi suprotno mojim nacelima. Npr. znam da partner moju prijateljicu vara a da joj to ne kazem. To je ta situacija koju sam pomenula Seamanu - ja rekla da sam joj videla decka sa drugom devojkom a ona mi to uzela za zlo, jedva nam prijateljstvo prezivelo, on je ubedjivao da ja nisam videla dobro a daljina 50m, na sta sam ja rekla da na tu daljinu savrseno vidim! Posle je i sama shvatila da ju je svo vreme varao ali to sto sam joj rekla nije mi zaboravila, a ja isto nisam zaboravila kako je moja dobra namera lose shvacena. I sto Seaman kaze - nikad vise! Mada mi je ta situacija teska jer ja nikad tako ne bih zivela - postoji otvorena veza i postoji vernost ali bi ljubav u svakom slucaju trebalo da sadrzi iskrenost, a ne da su ti drugi ljudi krivi ako ti kazu istinu.