Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li se mjesate...

1.da, uvijek
6
17%
2.da, tu i tamo
17
49%
3.ne, nikad
12
34%
Korisnikov avatar
By Stripi
Da, tu i tamo :yes:
Ali ne zlonamjerno :D
By Sixto
What are friends for!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
u ljudskoj naravi je da ga sve interesuje i da ga se sve tice, ali uglavnom uspevam sputati svoju preteranu radoznalost
Korisnikov avatar
By Rei
da, tu i tamo, i cant help it :smeh:
shalim se, i can help it, ne volim da se mesham, ali nekad se mora :smeh:
By fazza
Konachno jedna ok tema od tebe. :) Vidim da su moje kritike urodile plodom. :)

Ne mesham se u tudja posla, a i chesto govorim da je najbolje za mene da shto
manje znam, jer sam odavno skontao da sam vechito kada sam se negde
umeshao izvukao deblji kraj. Sada i ono shto chujem zaboravim i pravim se lud,
tako je najbolje. :novine:
Korisnikov avatar
By tramp
ne mesam se - prvo previse sam egocentricna, drugo imam previse svojih problema ...
By Paris
Vrlo retko kad se umesam, u vecini slucajeva iskuliram
:ogledalce:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Samo ako mi je placena dnevnica :money:
Korisnikov avatar
By colorado
zavisi ko je u pitanju... Ako mi neko nepoznat na neki nacin povredjuje prijatelja, e pa taj neko mora prvo da predje preko mene.
By Markky
Ne mesam se u tudja posla.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By m..
Ne, ukoliko me se ich ne ticu. Mislim, mesam se kevi u kuvanje ako je uhvatim da vadi krme iz fiza, pa lobiram za pile.
By Gost
Zavisi kome i zavisi u kojim situacijama; ali
naj?eš?e se trudim da ne zabadam nos u tuðe živote,
poštujem kada drugi ne zabadaju nos u moj život.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ako je moje "meshanje" zatrazeno, ako nije well I dont care
Korisnikov avatar
By HARP
Ako ne doti?e nmene , ne mešam se, ako se radi o mojoj koži i te kako se mešam :D

m.. i ja uvek urgiram za pile :wink:
Korisnikov avatar
By Kupper
Uglavnom me ne zanimaju tudja posla (sto ne vazi za prijatelje) ali se mesam samo kad neko to zatrazi od mene (s tim da mi nije prijatelj).

A ako mi je prijatelj, naravno da ne cekam poziv za mesanje.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Kao Kupper.
Možda i manje. Ne volim se mešati u tuða posla ni kad me zovu ti koji mi nisu prijatelji.
By SUNNY B
pa ovih dana nesto igram pipirevku i oblecem oko neke 4 cure jer se ne zna koja se od njih u koju zaljubila a koja u koju nije i niko nema pojma koja od njih kojoj sta govori i onda sve govore meni a ja se onda trudim da od toga ne ispadne treci svetski rat... eto, mesam se...one me mesaju u svoja posla....
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa trudim se sto manje.... but I can't help it.... Zovite me MIXER :(
Salim se, samo kada se stvari ticu mene i mojih najblizih... inace volim da budem po strani.
Korisnikov avatar
By Delete
Posle svake situacije kad sebi naredim da se naredni put ne mesam u tudja posla, ipak opet ponovim istu stvar...nepopravljiva sam!
Korisnikov avatar
By Seaman
Prije nekih mjesec dana sam iz najboljih namjera umijesao prste u nesto sto me se nije ticalo.Protumaceno je drugacije, pa je sve poslo naopako.Situacija se polako sredjuje, a ja sam naucio lekciju.
Nikad vise! :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Seaman,
Mislim da se ne radi o tome da nije trebalo da se mesas - tvoja reakcija je bila sasvim prijateljska nego neke osobe ponekad ne zele da cuju istinu... ja sam to vec pre shvatila isto na svojoj kozi i govorila sam ti onda, ali dok ne dozivis ne verujes!

Sto se samog pitanja tice, ja sam sa najvecim brojem ljudi na "dobar dan" pa niti im se mesam u zivot niti dozvoljavam da se mesaju meni. Za bliske ljude smatram da smo vec "izmesani" pa da jedni drugima mozemo reci neke stvari... naravno i tu ima granice... Ja reagujem u skladu sa nekim mojim misljenjem ali i od osobe o kojoj se radi zavisi koliko od tog misljenja iznosim... Seaman zna da mi nekad prebaci da nisam iskrena, mislim da nije to nego nekad ne kazem bas sve sto mislim, zavisno od toga da li osoba trazi, zeli moje misljenje, kakav je nas odnos itd Najteze mi je da se ne umesam kad neko zivi suprotno mojim nacelima. Npr. znam da partner moju prijateljicu vara a da joj to ne kazem. To je ta situacija koju sam pomenula Seamanu - ja rekla da sam joj videla decka sa drugom devojkom a ona mi to uzela za zlo, jedva nam prijateljstvo prezivelo, on je ubedjivao da ja nisam videla dobro a daljina 50m, na sta sam ja rekla da na tu daljinu savrseno vidim! Posle je i sama shvatila da ju je svo vreme varao ali to sto sam joj rekla nije mi zaboravila, a ja isto nisam zaboravila kako je moja dobra namera lose shvacena. I sto Seaman kaze - nikad vise! Mada mi je ta situacija teska jer ja nikad tako ne bih zivela - postoji otvorena veza i postoji vernost ali bi ljubav u svakom slucaju trebalo da sadrzi iskrenost, a ne da su ti drugi ljudi krivi ako ti kazu istinu.
Korisnikov avatar
By Marvin
Da mogu jednu svoju osobinu da promenim to bi svakako bilo to. Da prestanem (da pokushvama) da upravljam tudjim zivotima.
Korisnikov avatar
By reveal
ne. apsolutno me ne zanimaju tudja posla. nikada nisam imala zelju, niti cu je imati da mi primarna zanimacija bude tudj problem.
By Lemur
Imao sam faze preterane radoznalosti kada sam se previse mesao i onda za to i platio!

Sada je to u granicama pristojnosti! :spin:
Korisnikov avatar
By djo
samo ako me lepo zamole:cobanica::andjelak:
Korisnikov avatar
By Torry
nekad budem uvucena, svesno/nesvesno al gledam da se izvucem sto pre
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!