ranije sam misliLada sam prafi andJeo, kasniJe mi je popularna miSao biLa da sam od Dzavola, al kontam da sam izmedju.
poslednJih godiNa radim na samosvesTi, i reciMo sfe sam svesniJa koliko sam eXtremno manipulativna oSoba. takoDje koliko mI je tesko bilo prihVatiti neke istine koja mi neKo predoci *ne moRa biti vezano za mene*, pa onDa napadnem tuosobu i bla bla.
LM, poTpuno mi je smesno kad neKo kaze:ja sam diFna, ja NIKAD ne ciniM loSE drugima, ili : ma ti si TAKO dobra, ja ne veRujem da bi TI mogla uradiTI nesto iOle lose itd

ili je Mozda vise tuzno koliko takva osoBa ili niJE sFesna sfeta, sebe itd, ili mislI da nekoG mouze zavarati??
konKluzn: DA, radila sam, radim, i cinicu loSE stvari drugima, aLi i sebi - ALI, skoro nikad (ali bas NIKAD) naMera nije isla dalje od trenutnoG afektA koji traje u sekundama, ili neke duGotrajnije ogorcenosti (goforimo zivotnoj) koju pokusam uBIti nekom gRubim recenicAma upuceniM najdrazim osobama. to je valjda onaj fazon cutim, cuTim, pa puknem manJe-vise beZveze. selflouting nastupa imidietli.
za ono sTo radim NEsvesno, ne zelim se smatrati toliKo odgovornom, i akTivno radim na otkrivanJu i suzbijanju takvih, milslim mIni tendencija kOd sebe :raid:
u svakom slucaju, misLim da i to ZLo koje cinim, prFo ga cinim sebi, pa tek onDa drugima (i j'opet, aK nisi dobar prema seBi , ne mozes biti nesto narocito ni preMa drugima).
p.s. jednu od najstrasnije nemoralnih stFari u moum zivotu sam uradila pre oko 2 neDelje, griZa safesti me ubila, daniMa nisam spaFala, zeluDac me ubijao, cak sam toliKo flipnula da mi je seCanje na tih nekoliko daNa pomraceno
u sFoju 'odbranu' (ne, ne , ne - NAPAD !!

) nisam bila 'bas' trezna. sJeban mozak, heBga.