Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Hajde budite iskreni... Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu, kojih se posle stidite i koje vas proganjaju?
Zasto to cinite uopste?
By R&B_Freak
shta si sad uradila?!?!? :lol:

i da odgovorim na temu, da ne bude da sam doshao da offtopicujem :kuca: ne :saint:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by amnesia
Hajde budite iskreni... Da li vam se desava da u odredjenim situacijama cinite neke stvari koje nisu u redu, kojih se posle stidite i koje vas proganjaju?
Zasto to cinite uopste?
zato što je pedagog škole rekla da mora tako
zato što je psiholog škole rekla da mora tako
Zato što je njihova razredna molila da im se odloži kontrolni
By R&B_Freak
hahahaaaaaaaaaaaaaa

jukie!

fantastichan si!
By fazza
Neshto loshe mogu da uradim samo sebi, nikako drugima. :doh:
Korisnikov avatar
By tessio
:cobanica:
Sorry , aj wrili nikad hebiga ....

:kokice:
By Gost
Naravno da mi se iz nekog neznanja ili ?iste gluposti desi da zgrešim.....i da, jede me to jako jako dugo, ali da namerno nešto loše uradim........mislim da ne bih mogao da živim s tim.

A možda i lažem samog sebe.....šaznam.
Korisnikov avatar
By Dina
Nedovoljno :( Ako imam neke lose motive ja ih duboko prikrijem i od same sebe... ponekad moram da `pretrazujem` po sebi jer zbog `skrivanja` ne mogu da odredim zbog cega su neke moje reakcije takve kakve su...
By SUNNY B
da, naravno, ali ne previse cesto, hvala bogu, jer mi se sve u najskorijem vremenskom roku vrati, i to 100-struko a posle se mesecima hranim zanokticama i sopstvenim nervnim sinapsama...

a zasto to radim?

zato sto u tom trenutku ne umem da procenim kakve ce to posledice imati kasnije...na bilo koga... a ne zato sto imam losu nameru...

onda sam ukapirala da je mnogo bolje da u tim trenucima ne radim nista...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
daaa, ali ja uzivam u takvim momentima i do sada nisam imao problema sa saveshcu:)
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa da...
Svesna sam da bih sada trebalo da u?im jer je ispit svakim satom bliži i bliži, a ja eto, "sedim" na forumu dok pijem nes. (A mogla bih da se preslišavam dok pijem nes.) Posle ?u da se kajem...

Zašto to radim? ... ... ... ... Eh...
By Ulix
Nikada ne cinim stvari za koje ja smatram da nisu u redu.
Ali siguran sam da postoje ljudi koji bi neke moje postupke tako okarakterisali.
A kako ne verujem da treba zaliti za prosutim mlekom, probleme sa grizom savesti nisam do sada imao.
Korisnikov avatar
By IriS
Zasto to cinite uopste?
koliko god nekad da poželim da vratim nekoj osobi loše stvari koje mi je uradio/la, nisam sposobna za to, ne umem da se svetim...
ako nekad i uradim nešto loše, po neku osobu loše, a da sama toga nisam svesna... ako mi se na to ukaže, spremna sam uvek da razmislim o svojim postupcima, da o tome prodiskutujem i ako je potrebno da se izvinim.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ranije sam misliLada sam prafi andJeo, kasniJe mi je popularna miSao biLa da sam od Dzavola, al kontam da sam izmedju.
poslednJih godiNa radim na samosvesTi, i reciMo sfe sam svesniJa koliko sam eXtremno manipulativna oSoba. takoDje koliko mI je tesko bilo prihVatiti neke istine koja mi neKo predoci *ne moRa biti vezano za mene*, pa onDa napadnem tuosobu i bla bla.

LM, poTpuno mi je smesno kad neKo kaze:ja sam diFna, ja NIKAD ne ciniM loSE drugima, ili : ma ti si TAKO dobra, ja ne veRujem da bi TI mogla uradiTI nesto iOle lose itd :lol: ili je Mozda vise tuzno koliko takva osoBa ili niJE sFesna sfeta, sebe itd, ili mislI da nekoG mouze zavarati??

konKluzn: DA, radila sam, radim, i cinicu loSE stvari drugima, aLi i sebi - ALI, skoro nikad (ali bas NIKAD) naMera nije isla dalje od trenutnoG afektA koji traje u sekundama, ili neke duGotrajnije ogorcenosti (goforimo zivotnoj) koju pokusam uBIti nekom gRubim recenicAma upuceniM najdrazim osobama. to je valjda onaj fazon cutim, cuTim, pa puknem manJe-vise beZveze. selflouting nastupa imidietli.
za ono sTo radim NEsvesno, ne zelim se smatrati toliKo odgovornom, i akTivno radim na otkrivanJu i suzbijanju takvih, milslim mIni tendencija kOd sebe :raid:

u svakom slucaju, misLim da i to ZLo koje cinim, prFo ga cinim sebi, pa tek onDa drugima (i j'opet, aK nisi dobar prema seBi , ne mozes biti nesto narocito ni preMa drugima).

p.s. jednu od najstrasnije nemoralnih stFari u moum zivotu sam uradila pre oko 2 neDelje, griZa safesti me ubila, daniMa nisam spaFala, zeluDac me ubijao, cak sam toliKo flipnula da mi je seCanje na tih nekoliko daNa pomraceno :lood:
u sFoju 'odbranu' (ne, ne , ne - NAPAD !! :oklagija: ) nisam bila 'bas' trezna. sJeban mozak, heBga.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ah da...

Zasto to cinite uopste?

zatO sto sam cOFEK.
Korisnikov avatar
By tramp
retko radim drugima ono sto ne mislim da bih trebala ali zato obavezno u zadnje vreme radim sebi ono sto ne bih trebala :vatrica:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Kittrie
LM, poTpuno mi je smesno kad neKo kaze:ja sam diFna, ja NIKAD ne ciniM loSE drugima, ili : ma ti si TAKO dobra, ja ne veRujem da bi TI mogla uradiTI nesto iOle lose itd :lol: ili je Mozda vise tuzno koliko takva osoBa ili niJE sFesna sfeta, sebe itd, ili mislI da nekoG mouze zavarati??

konKluzn: DA, radila sam, radim, i cinicu loSE stvari drugima, aLi i sebi - ALI, skoro nikad (ali bas NIKAD) naMera nije isla dalje od trenutnoG afektA koji traje u sekundama, ili neke duGotrajnije ogorcenosti (goforimo zivotnoj) koju pokusam uBIti nekom gRubim recenicAma upuceniM najdrazim osobama. to je valjda onaj fazon cutim, cuTim, pa puknem manJe-vise beZveze. selflouting nastupa imidietli.
za ono sTo radim NEsvesno, ne zelim se smatrati toliKo odgovornom, i akTivno radim na otkrivanJu i suzbijanju takvih, milslim mIni tendencija kOd sebe :raid:

u svakom slucaju, misLim da i to ZLo koje cinim, prFo ga cinim sebi, pa tek onDa drugima (i j'opet, aK nisi dobar prema seBi , ne mozes biti nesto narocito ni preMa drugima).
:up:
[ne znam da li bi mi veci problem bio da napishem to tako ili kada sam ga chitao :lol: ]

Onaj koji to svesno chini je skot i treba da mu neko izlomi kosti, onaj koji to radi nesvesno je za bichevanje. :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Desi se da kažem nešto što zapravo ne mislim ili da uradim nešto naj?eš?e iz afekta. Retko, ali se dešava. Nemam problema da se posle toga izvinim.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by unic0rn

[ne znam da li bi mi veci problem bio da napishem to tako ili kada sam ga chitao :lol: ]
Ja se stalno pitam da li se ta velika slova slažu da se dobije neka skrivena poruka... ako da, onda je to na nekom uroðeni?kom jeziku sa Nove Gvineje...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by spliff
zato shto sam skot!
:lol: :kakodane: :P
Korisnikov avatar
By Nelly
ne cini drugima ono sto ne bi voleo tebi da cine.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
niko nije bezgreshan, svako ja zasluzio ono shto mu sleduje

"Zanimljivo je da su Erinije mrzeli i bogovi i ljudi, iako pravedni nisu morali da ih se boje. Možda je koren toga u ?injenici da niko na svetu ne može ?iste savesti re?i da se nikada ni o šta nije ogrešio. Ili jednostavno zato što su Erinije progonile i one koji su zlo?in po?inili nesvesno, ili ?ak i protiv svoje volje. Prema nekim autorima, na zlo?in su i same navodile. Te njihove negativne osobine o?igledno su prevladavale pozitivne, sli?no kao što ljudi grižu savesti ne mogu da umire iako u?ine i poneko dobro delo."
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa, mnogo sam puta cinila stvari koje su bile grozne, ali i pored moje svesti o tome, savest mi i nije jaca strana, tako da se retko kad nerviram. Doduse, malo sam i egoista, pa mi je uvek na prvom mestu da ja budem zadovoljna i srecna pa ondak svi ostali, tako da sam vise puta povredila odredjene persone, zarad same sebe...
Korisnikov avatar
By Skyen
Koliko ste svesni da ste losi?

...potpuno nesvesna...
Korisnikov avatar
By Mars
Zasto to cinite uopste?
Moralno ne. Niti ima stida.

Uradim nekad lose, ali iskljucivo na svoju stetu. Nesto glupo, neodgovorno, nezrelo. Najcesce - neprakticno.

A zasto to cinim? Eh...

Najlepse gradjevine i prostori sveta: Marsovo dupe
http://www.ehow.com/
By Gost
Originally posted by Ulix
Nikada ne cinim stvari za koje ja smatram da nisu u redu.
Ali siguran sam da postoje ljudi koji bi neke moje postupke tako okarakterisali.

Baš tako. Razli?iti ljudi imaju razli?ite vrednosne
sisteme. Ja nikada ne ?inim ono što ja smatram
za loše, ali možda je za nekoga drugoga
to nedopustivo.
Samo da dodam da ne povreðujem namerno
druge ( ;) ) a kada se to ipak desi, ja sam spremna
da se izvinim. Uvek, i to iskreno. :sweet:
By жњ
ajde ajde ne lozite se "andjeli"...

svi ponekad useremo motku, fakat!

a ja da sam nesto zgresila nekom drugom - E PA NISAM!
nego se ponekad zapitam da li je sve sto cinimo sami sebi u redu? volimo se, ne volimo se, mrzimo sami sebe :volinevoli:

:kenj:

nesto sam in da filizofikal mood. nije dobro previse razmisljati! odo da zurchim :rock:
Korisnikov avatar
By radoznala
U odredjenim situacijama to nesto ne bude u redu iz 2 razloga:
1. Tesko mi je ponekad da iskuliram i ne uradim nesto sto mi se tako raadiii...
2. Jer to isto ne bi bilo u redu prema meni (mucim sebe time), a ni prema drugima (mucilo bi ih to saznanje da mene u stvari to nesto muci vezano za njih). I opet nazad na 1. i tako u krug, kocku... tatatatira!
Ma uvek se trudim da sve bude ok i zato cu biti srecni dobitnik neke mentalne bolesti... :zid:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!