- 07 Feb 2006, 23:18
ima ovde mnogo tema o zdravlju... a ova je ponajmanje to... više je društvena tema... jer se ne ti?e samo doktora... na ovom Forumu SVI imaju pravo da diskutuju, a sa takvim stavom možeš samo ljude da odbiješ od diskusije!
Originally posted by Sixtobanalizuješ de?ko... i izvla?iš moje re?i iz konteksta... mislim da sam jasno sve rekla uz deo koji si pomenuo
"...ako oni pristaju da finansiraju i dalje, zašto im ne dopustiti."!
znaci svodimo pitanje eutanazije na ekonomsku racunicu porodice!?
Pa nije to svinja koja se kolje pre vremena zato sto jede kukuruz koji je skup, a cena svinjskog mesa pala na trzistu pa se ne isplati drzati i hraniti istu!

Originally posted by Sixtosa ovim se slažem
Sustina pitanja koja postavljam jesu kriterijumi koji treba da se ispune da bi neko bio "kandidat" za eutanaziju nista drugo!
Koji su parametri koji se uzimaju u obzir i koliko se oni mogu uzeti za definitivne i apsolutne!
Isto tako profil lekara, profesionalna biografija, nacela kojima treba konzilijum da se rukovodi, motivi clanstva u konzilijumu(nemozemo naterati nekog da bude u komisiji|), broj clanova, nacin glasanja....etc!
Originally posted by Sixtojel ti to imaš potrebu da naglasiš da si bogom dan što si doktor ili šta?
a ovde na forumu sudeci po zanimanjima sve elektricari, automehanicari, elektrotehnika, masinstvo, gradjevina, muska zanimanja bog te ma'zo!
Muskarcine sunce ti!![]()
Alo medicinari bre, de ste, pomresmo ovde!
Edukacija nam treba za ovaj neuki narod!
Diskusija! Polemika! Replika!
![]()
ima ovde mnogo tema o zdravlju... a ova je ponajmanje to... više je društvena tema... jer se ne ti?e samo doktora... na ovom Forumu SVI imaju pravo da diskutuju, a sa takvim stavom možeš samo ljude da odbiješ od diskusije!