Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by spliff
Originally posted by Boshko
Ne jedem i ne volim ni da vidim paprike, spanac, boraniju, celer, ren, blitvu, jagnjetinu i ovcetinu...
crni mladiccu.... pa shta ti jedesh? :puzzle:
Burek :misici:
Korisnikov avatar
By avalon
Popara... Sama pomisao na poparu izaziva mi mucninu. :barf:
Na drugom mestu su pihtije...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
supu posebno kada je neko od A-SH srche, slike mogu i da neregistrujem al zvukove nikako...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Zaista sam fleksibilna i neprobirljiva po pitanju hrane, ali ima jedna stvar koju ne podnosim.

To su beli bubrezi ( zivotinjska muda ). To kad vidim da neko u slast jede, zaista mi pripadne muka.
Korisnikov avatar
By Mars
Uzas.

Licno nisam ni znao da se to jede, do one emisije Jednostavan Zivot, kad su one dve to slatko jele dok im nije recene sta jedu...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Mars
Uzas.

Licno nisam ni znao da se to jede, do one emisije Jednostavan Zivot, kad su one dve to slatko jele dok im nije recene sta jedu...
znaš li da jednom godišnje u okolini G.Milanovca ima takmi?enje u spremanju belih bubrega...
kažu da je to extra ukusno i ja bih baš volela da probam. Ima jedan restoran u BGu, koji drži lik koji svake godine pobedjuje na tom takmi?enju, gde služe to kao specjalitet. Nalazi se u jednoj od uli?ica oko Narodnog pozorišta, ne znam ta?nu adresu :trep:
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam znao. Stvarno ne bih da probam.

Ja cesto nemam problem sa nekim ukusom, kad je jelo u pitanju, nego pre sa tim kakve je strukture, kakvo je pod jezikom.

Tako volim recimo lignje i spargle koje skoro da i nemaju neki ukus, ali - meni prija da ih zvacem.... A kod ovih belih bubrega nesto mislim da mi se bas to ne bi dopalo (plus mozda i ukus).
Korisnikov avatar
By IriS
eto, meni je recimo pihtija grozna samo kad je vidim, ali sam želela da razbijem sebi tu predrasudu da je odvratnog ukusa. Pa sam je probala. i uverila se da je odvratna.

žablje batake mi bilo gadno da probam zbog same pomisli da poti?u od žabe. I opet sam krenula u razbijanje predrasude, probala ih. Odli?ni su.

a tebi predla?em da proba? bar zalogaj belih bubrega i da se uveri? da li su zaista grozni 1/2pod jezikom1/2 kao što sad misliš ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by kiss addict
a tebi predla?em da proba? bar zalogaj belih bubrega i da se uveri? da li su zaista grozni 1/2pod jezikom1/2 kao što sad misliš ;)
:lol: Ne verujem. Jedino da ne znam.

Pre cu da te poslusam za zablje batake, prvom prilikom.
Pihtije necu. Puzeve isto necu.
By Ulix
Originally posted by Daliborka
Zaista sam fleksibilna i neprobirljiva po pitanju hrane, ali ima jedna stvar koju ne podnosim.

To su beli bubrezi ( zivotinjska muda ). To kad vidim da neko u slast jede, zaista mi pripadne muka.
A ja bas obozavam bele bubrege.
Lignje i beli bubrezi su moja omiljena hrana. :seljache:
Korisnikov avatar
By Mars
Tartar biftek.

Podnosim ga do jedno 50cm od sebe.
I dok ne krenu "Probaj!Probaj!Uzmi!Uzmi!"

Uzeo, probao i ne svidja mi se zivo meso i tacka.
Korisnikov avatar
By jukie
Tartar biftek.
Uzeo, probao i ne svidja mi se zivo meso i tacka.
Ja sam kao mali jeo živo meso iz smese za pljeskavice* tj kao probam...a to baš deca ne bi smela da rade zbog salmonele i svega...
*ta smesa za pljeskavice je prešla dalek put sa dodavanjem i oduzimanjem raznih dodataka i na kraju se pretvorila u smesu za faširanu šniclu... onda smo prestali da ih pravimo, ne znam zašto...

offtopic: nekada su sve pljeskavice na koje sam nailazio pravljene sa dodatkom crnog luka, i meni taj ukus i miris luka napola ispe?enog i natopljenog sokovima iz pljeskavice bude jako prijatan ose?aj... meðutim danas se sve pljeskavice prave bez luka tj kao daju ti luk kao salatu... ju-hu, ja ne želim presan luk u pljeskavici... Anyway, mama je bila u Nishu i tamo u Pera Žderi prodaju pljeskavice sa lukom, pa je kupila nekoliko komada kad se vra?ala... malo smo ih podgrejali u rerni da budu reš... prste da poližeš...
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste. U Peri Zderi prave takve pljeskavice, kao sto i treba, sa lukom. I u puno drugih cevabdzinica...

Ali zato imas puno picerija gde ne stavljaju kechap na testo pre pecenja, uz takodje debilan odgovor: Pa, evo vam kechap pa stavite !!! Neverovatno.

A jos neverovatnije da to prolazi, da se ljudi ne cude i ne bune.
Korisnikov avatar
By IriS
Jeste. U Peri Zderi prave takve pljeskavice, kao sto i treba, sa lukom.
jao... onomad kad sam bila u Nišu, jela sam te ?uvene pljeskavice... Mogu da potpišem da nikad bolje pljeske nisam jela od tih! :klap:
Korisnikov avatar
By Boshko
Jeste. U Peri Zderi prave takve pljeskavice, kao sto i treba, sa lukom.
jao... onomad kad sam bila u Nišu, jela sam te ?uvene pljeskavice... Mogu da potpišem da nikad bolje pljeske nisam jela od tih! :klap:
Sledeci put kada pohodite Nis javite se oboje da vam pokazem sta su prave pljeskavice, te u PZ su... paaaaa... osrednje :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ok, mada verujem da sam u Nisu svuda sve od hrane probao.

Barem one komercijalne varijante, za pare... :)
By Gost
Hm. Sada si me naterao da se zamislim.
Iskreno- nema hrane koja mi je gadna,
u smislu da ne mogu da gledam
druge dok je jedu. Možda mi je odbojno da gledam
ljude po ulici kako žderu pljeske ili pice...
ali to je zbog toga što ja imam neki druga?iji
odnos prema hrani.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by pcelica
Možda mi je odbojno da gledam
ljude po ulici kako žderu pljeske ili pice...
Da li mi verujes da se ja uvek iznova chudim osobi na ulici koja u 7, 8, 9 ujutru odluci da joj prvi obrok tog dana bude - plljeskavica?!

Jos kad mi onako ujutru dok mi je miris osetljiv udje u pun autobus sa tim! Isuse.

"Porez na Marsovo dupe se zaracunava po posebnoj tarifi"
(Zikica Mitrovic, visi savetnik Trgovinskog suda)

http://www.tropical-islands.com/
Korisnikov avatar
By IriS
Jos kad mi onako ujutru dok mi je miris osetljiv udje u pun autobus sa tim! Isuse.
Ja nijedan komad hrane koji neko halapljivo žvrnja u autobusu ne mogu da vidim :bljak:

Baš ju?e, ulazim ja u gradski prevoz, ta?nije pokušavam da udjem, ali me prete?e(da ne kažem odgura) jedna gospodja srednjih godina , ogrnuta bundom (krava), zale?e se ka jednom slobodnom mestu, seda. U jednoj ruci joj kroasan koji prinosi ustima, a u drugoj karta. Gleda u mene, pruža mi ruku sa kartom (sva sre?a pa nije sa kroasanom) i o?ima mi govori da joj poništim kartu. Ja sam je samo zgroženo pogledala i lagano okrenula glavu ka prozoru. Jeste, pored toga što sam arogantna (i ponosim se time) ja sam bila i zgadjena (po ko zna koji put u životu) mentalitetom naših divnih sugradjana :odbij:
Korisnikov avatar
By Mars
Ok, u principu-da.

Ali kad jedu, recimo, kroasan, to mi je samo uzas za oci.
A kad udje sa pljeskavicom (narocito ujutru), onda je to i za nos.

Istine radi, moram da kazem da ja na dugim relacijama u busu obozavam da jedem.

Korisnikov avatar
By IriS
duge relacije busom, kmeeeeee... ja ?ak ni tad ne mogu u busu da jedem... ne ne?u, ne mogu... taman crkla od gladi... to su posledice teškog podnošenja putovanja kad sam bila :mini:
a kad neko otvori, ne daj bože, sendvi? u kom ima barenih jaja, pa momentalno bih tu osobu likvidirala bez griže savesti!

šta re?i, ekskurzije su mi bile no?na mora u svakom pogledu (što se puta ti?e, da ne bude zabune)
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, kuvana jaja su na 'ne' listi.
Ne volim ih ni ja previse, ali i zbog drugih.

Ali suvi sendvici (tost hleb, piletina, snicle, senf eventualno), pa sokici, pa cokoladice, keksici...Volim!

Kao mali sam i ja tesko podnosio voznju do otkrica Dramamina, slava onom ko ih izmislio!

Korisnikov avatar
By Mahoney
ja sam tu tek gadan.

ne jedem po tudjim kucama (posebno ne rusku salatu) uopste, jer sam gadljiv. dakle, nista slave, rodjendani, zabave...

ne jedem po kioscima, hamburgerijama, palacinkarnicama, pecenjarama i ostalim satorima. tu ne treba pojasnjenje, jel'?

ne jedem ni po kafanama ili restoranima koji nude meni-rucak za 120 din.

ne jedem cak ni u elitnim restoranima jer sam u bezmalo svim (u subotici, a i na palicu) naleteo na dlaku, nokat, zagorelo, prljavo, ruzno...

dakle - jedem SAMO kuci. svojoj kuci, svoju hranu koju pripremam sam.

sve volim (sto spremim), ali ne spremam nikakvo meso, sem pileceg belog. svinjetinu sam izbacio jos u pubertetu (kao i preradjevine tipa hurke, krvavice, svargle, pihtije, kavurme i sva ta sranja), a jagnjetinu, ovcetinu, jaretinu i konjetinu sam oduvek duboko prezirao.

ribu i plodove mora ne znam da spremam, tako da...

naravno, slatkise, kolace i torte uopste ne volim, stavise...

dakle, sta ostaje: ostaje krompir na milijardu nacina, mahunasto i korenasto povrce, mleko i mlecni proizvodi i naravno voce.

i, na kraju, da odgovorim na glavno pitanje - sta ne mogu da vidim ocima?

ne mogu da vidim one koji ZDERU halapljivo, kao da im je poslednji put u zivotu, ne mogu da vidim one koji jedu bika ili prase sa raznja (komad kruva i parce mesa sa raznja i udri...)
verovali ili ne jednom sam (sluzbeno) isao na miting cetnika na ravnu goru... gde sam video masovnu pojavu zdranja mesa i hleba, ali o tom nekom drugom prilikom...

:zastava:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jagnjetina me je jednom zamalo dovela do klinicke smrti. Zapravo, nisam je ni probala. Samo sam osetila miris. :barf:
By Gost
Gleda u mene, pruža mi ruku sa kartom (sva sre?a pa nije sa kroasanom) i o?ima mi govori da joj poništim kartu. Ja sam je samo zgroženo pogledala i lagano okrenula glavu ka prozoru.
Ja sam Ovisnice šokirana!
Što bi naš narod rekao- I'm out of words!!!
Ovome se od tebe nisam nadala.
Slušaj, bila sam gladna a ne volim da se švercujem!
Pa šta ako sam jela kroasan?! Jel' moj Mars lepo
rekao da je 7am rano za pljesku!!!

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa šta ako sam jela kroasan?![/b]
:lol: :lol: :lol:

umrecu... Odlican vic, pcelice, ali ti ne odgovaras opisu doticne dame! :)
Al je fora za medalju.
Korisnikov avatar
By IriS
dobar pokušaj, dooobar ;)
nego, gde si ubila onu živuljku što si nabacila preko ledja, m? :njanja:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Mahoney Eleven
ne jedem po tudjim kucama (posebno ne rusku salatu) uopste, jer sam gadljiv. dakle, nista slave, rodjendani, zabave...
Nista mi ne pricaj o tome.

Rodjendanska zurka bivse cure mog brata, a na stolu nesto sto su oni zvali ruskom salatom. Odvratni komadici sastojaka i zuckasta vodica koju su oni zahvatali kasicicom sa dna zdele i prelevali te komadice u tanjiru-jedva sam cekao napolje iz te kuce da izadjem i ne vratim se vise!!!

Sto se restorana tice nisam previse izbirljiv. Nemam taj problem. Jeo sam i po ulicama raznih gradova, kioscima, tezgama-slatko sam jeo.
Po kucama... Tamo gde idem tamo mogu i da jedem, pa je stvar uproscena...Kod moje kume Madjarice posebno, koja je doktor kulinarstva.

By Gost
Pa šta ako sam jela kroasan?!
:lol: :lol: :lol:

umrecu... Odlican vic, pcelice, ali ti ne odgovaras opisu doticne dame! :)
Al je fora za medalju.
Hvala!
:blush:

Ovisnice ne skre?i sa teme. A baš smo
lepo po?ele da se družimo... Cccc...
By Ахасвер
Koziji sir. Jednom umalo ne povratih dušu od parmezana...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!