Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Marsznaš li da jednom godišnje u okolini G.Milanovca ima takmi?enje u spremanju belih bubrega...
Uzas.
Licno nisam ni znao da se to jede, do one emisije Jednostavan Zivot, kad su one dve to slatko jele dok im nije recene sta jedu...
Originally posted by kiss addict
a tebi predla?em da proba? bar zalogaj belih bubrega i da se uveri? da li su zaista grozni 1/2pod jezikom1/2 kao što sad misliš![]()
Originally posted by DaliborkaA ja bas obozavam bele bubrege.
Zaista sam fleksibilna i neprobirljiva po pitanju hrane, ali ima jedna stvar koju ne podnosim.
To su beli bubrezi ( zivotinjska muda ). To kad vidim da neko u slast jede, zaista mi pripadne muka.
Originally posted by MarsJa sam kao mali jeo živo meso iz smese za pljeskavice* tj kao probam...a to baš deca ne bi smela da rade zbog salmonele i svega...
Tartar biftek.
Uzeo, probao i ne svidja mi se zivo meso i tacka.
Originally posted by kiss addictSledeci put kada pohodite Nis javite se oboje da vam pokazem sta su prave pljeskavice, te u PZ su... paaaaa... osrednjeOriginally posted by Marsjao... onomad kad sam bila u Nišu, jela sam te ?uvene pljeskavice... Mogu da potpišem da nikad bolje pljeske nisam jela od tih!
Jeste. U Peri Zderi prave takve pljeskavice, kao sto i treba, sa lukom.![]()
Originally posted by pcelicaDa li mi verujes da se ja uvek iznova chudim osobi na ulici koja u 7, 8, 9 ujutru odluci da joj prvi obrok tog dana bude - plljeskavica?!
Možda mi je odbojno da gledam
ljude po ulici kako žderu pljeske ili pice...
Originally posted by MarsJa nijedan komad hrane koji neko halapljivo žvrnja u autobusu ne mogu da vidim
Jos kad mi onako ujutru dok mi je miris osetljiv udje u pun autobus sa tim! Isuse.
Originally posted by kiss addictJa sam Ovisnice šokirana!
Gleda u mene, pruža mi ruku sa kartom (sva sre?a pa nije sa kroasanom) i o?ima mi govori da joj poništim kartu. Ja sam je samo zgroženo pogledala i lagano okrenula glavu ka prozoru.
Originally posted by Mahoney ElevenNista mi ne pricaj o tome.
ne jedem po tudjim kucama (posebno ne rusku salatu) uopste, jer sam gadljiv. dakle, nista slave, rodjendani, zabave...
Originally posted by MarsHvala!Originally posted by pcelica
Pa šta ako sam jela kroasan?!
![]()
![]()
![]()
![]()
umrecu... Odlican vic, pcelice, ali ti ne odgovaras opisu doticne dame!![]()
Al je fora za medalju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!