- 30 Sep 2005, 23:02
Pored svima poznatih vijagre, vepa, i ostalih sexualnih pomagala, kod nas se pojavio nov preparat.
Nisam siguran pre koliko vremena se na trzistu kod nas pojavio preparat "ExtenZe", koji na osnovu prirodnih sastojaka omogucava:
- trajno povecanje penisa za oko 27% (3-6 cm, zavisi od osobe).
- daje jacu i cvrscu erekciju
- intenzivira orgazam
U reklami za ovaj proizvod kazu da nema nezeljenih efekata i da nema kontraindikacija, da je uspeh zagarantovan.
1 500 000 pilula se potrosi u roku od samo mesec dana u svetu.
Isto tako kazu da 98% ispitanika koji su koristili ove pilule su zadovoljni ucinkom.
Pilule su odobrene od strane MAXIMIZER HEALTH, americkog instituta, ali i od naseg Zavoda za zastitu zdravlja SCG.
Upotreba ovih pilula se jedino ne preporucuje kod srcanih bolesnika.
I pokraj ove ubedljive reklame, ja sam jos uvek pomalo skeptican.
Pitanje je, da li je neko od vas upotrebljavao ili upotrebljava ovaj proizvod i kakvi su vam utisci?
Sta uopste mislite o ovom vidu sexualnih stimulansa?
Nisam siguran pre koliko vremena se na trzistu kod nas pojavio preparat "ExtenZe", koji na osnovu prirodnih sastojaka omogucava:
- trajno povecanje penisa za oko 27% (3-6 cm, zavisi od osobe).
- daje jacu i cvrscu erekciju
- intenzivira orgazam
U reklami za ovaj proizvod kazu da nema nezeljenih efekata i da nema kontraindikacija, da je uspeh zagarantovan.
1 500 000 pilula se potrosi u roku od samo mesec dana u svetu.
Isto tako kazu da 98% ispitanika koji su koristili ove pilule su zadovoljni ucinkom.
Pilule su odobrene od strane MAXIMIZER HEALTH, americkog instituta, ali i od naseg Zavoda za zastitu zdravlja SCG.
Upotreba ovih pilula se jedino ne preporucuje kod srcanih bolesnika.
I pokraj ove ubedljive reklame, ja sam jos uvek pomalo skeptican.
Pitanje je, da li je neko od vas upotrebljavao ili upotrebljava ovaj proizvod i kakvi su vam utisci?
Sta uopste mislite o ovom vidu sexualnih stimulansa?