-  30 Sep 2005, 23:02

Pored svima poznatih vijagre, vepa, i ostalih sexualnih pomagala, kod nas se pojavio nov preparat.
Nisam siguran pre koliko vremena se na trzistu kod nas pojavio preparat "ExtenZe", koji na osnovu prirodnih sastojaka omogucava:
- trajno povecanje penisa za oko 27% (3-6 cm, zavisi od osobe).
- daje jacu i cvrscu erekciju
- intenzivira orgazam
U reklami za ovaj proizvod kazu da nema nezeljenih efekata i da nema kontraindikacija, da je uspeh zagarantovan.
1 500 000 pilula se potrosi u roku od samo mesec dana u svetu.
Isto tako kazu da 98% ispitanika koji su koristili ove pilule su zadovoljni ucinkom.
Pilule su odobrene od strane MAXIMIZER HEALTH, americkog instituta, ali i od naseg Zavoda za zastitu zdravlja SCG.
Upotreba ovih pilula se jedino ne preporucuje kod srcanih bolesnika.
I pokraj ove ubedljive reklame, ja sam jos uvek pomalo skeptican.
Pitanje je, da li je neko od vas upotrebljavao ili upotrebljava ovaj proizvod i kakvi su vam utisci?
Sta uopste mislite o ovom vidu sexualnih stimulansa?

Nisam siguran pre koliko vremena se na trzistu kod nas pojavio preparat "ExtenZe", koji na osnovu prirodnih sastojaka omogucava:
- trajno povecanje penisa za oko 27% (3-6 cm, zavisi od osobe).
- daje jacu i cvrscu erekciju
- intenzivira orgazam
U reklami za ovaj proizvod kazu da nema nezeljenih efekata i da nema kontraindikacija, da je uspeh zagarantovan.
1 500 000 pilula se potrosi u roku od samo mesec dana u svetu.
Isto tako kazu da 98% ispitanika koji su koristili ove pilule su zadovoljni ucinkom.
Pilule su odobrene od strane MAXIMIZER HEALTH, americkog instituta, ali i od naseg Zavoda za zastitu zdravlja SCG.
Upotreba ovih pilula se jedino ne preporucuje kod srcanih bolesnika.
I pokraj ove ubedljive reklame, ja sam jos uvek pomalo skeptican.
Pitanje je, da li je neko od vas upotrebljavao ili upotrebljava ovaj proizvod i kakvi su vam utisci?
Sta uopste mislite o ovom vidu sexualnih stimulansa?

ja  jok ali ako tih propas podeli sa nama svoja iskustva ili zovi na degustaciju
 ja  jok ali ako tih propas podeli sa nama svoja iskustva ili zovi na degustaciju