Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by unic0rnto sam i ja skapirala kao veoma vazan deo sazrevanja.
Shto sam 'matoriji' znam sve bolje shta necu, iako i dalje ne znam shta hocu.
Originally posted by unic0rn
Originally posted by GrMi_ZEkajao jeste...Originally posted by unic0rn
thats my point, exactly![]()
postado` izbirljiva ko nikad pre... digla sam kriterijume opasno... i umesto sto vreme prolazi pa kao da ih malo spustam, ja ih samo dizem i dizem... u nebessaaaaa...postajem emotivni snob...... "I want a perfect booodyyy,...... I want a perfect soul...."
![]()
![]()
ako ovako nastavim, na kraju mi ni gisele nece biti po meri![]()
Originally posted by GrMi_ZEka5 godina. Prvo sam je ostavio (svoju tadasnju zenu) pa mi je prijalo (sujeta, sta da se radi) sto ceka da 'me sve prodje' a onda je ona nasla coveka svojih snova, ja sam pao u depresiju....tako 5 godina a onda se pojavila Ceca (ne, ne, ne ta Ceca), jedna druga....
Koliko vam je trajala najduza pauza u kojoj niste imali vezu, niti zelju za istom?
![]()
Originally posted by Kupperiju iju iju slomljen siOriginally posted by GrMi_ZEka5 godina. Prvo sam je ostavio (svoju tadasnju zenu) pa mi je prijalo (sujeta, sta da se radi) sto ceka da 'me sve prodje' a onda je ona nasla coveka svojih snova, ja sam pao u depresiju....tako 5 godina a onda se pojavila Ceca (ne, ne, ne ta Ceca), jedna druga....
Koliko vam je trajala najduza pauza u kojoj niste imali vezu, niti zelju za istom?
![]()
Pa sam, potom, jednog dana seo, razmisljao ko sam, sta hocu, sta zelim, ukapirao da sam to sto jesam, isterao demone, pa sam upoznao B. (njega).
I tako....klap, klap, up & down....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!