Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By жњ
Koliko vam je trajala najduza pauza u kojoj niste imali vezu, niti zelju za istom?

:budilnik:
Korisnikov avatar
By EYA
uvek imam zelju za vezom, ali ne bilo kakvom, kao cisto da ne budem sama !
volim posle svake veze da budem malo, nekad malo vise, sama.
da se preispitam i saberem, da sagledam greske, nove teznje, postavim ciljeve...
najduzi period bez veze :smeh: mi je bio 2.5 godine
naravno da sam u tom periodu imala raznoraznih shemica, ali nisam ni sa kim od tih pozelela ozbiljniju vezu vec se sve svodilo na potragu za pravim/om i experimente u sexu.
ako se to ne racuna, onda prijavljujem najduzi period bez sexa od oko 6 meseci.
ipak, sve su to samo faze u zivotu... moras proci razne nivoe igrice zvane zivot da bi pokupio znanja i vestine, kao i oruzje potrebno za kasnije bitke.
btw, zivot ima beskonacan broj nivoa :drama:
Korisnikov avatar
By Myself
2 godine. Ali to nije bio period 'zaljenja'. Ono zesce zaljenje je proslo kada sam davala 40 dana. Posle nisam srela pravu osobu skoro 2 godine. :roll:

Bogu hvala, konacno sam je srela, jer od silne 'izbirljivosti' ostala bih sama i to ko zna koliko dugo...
Korisnikov avatar
By unic0rn
history repeating, sa`ce se navrshi po drugi put 9. mesec :) )))

dva deteta sam mogao da rodim, eeeeeeeeeej!!! :) ))

Kanda se osecam kao Myself.
Shto sam 'matoriji' znam sve bolje shta necu, iako i dalje ne znam shta hocu.

Ko zna zakaj je to dobro :merlinka:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by unic0rn

Shto sam 'matoriji'....
:lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol:

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

:lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By EYA

to sam i ja skapirala kao veoma vazan deo sazrevanja.
nikad ne znam da li nesto hocu dok ne probam i okusim... spolja vecina stavri izgleda drugacije.
nakupljeno iskustvo ti ne moze doneti jasno definisana htenja, precizan profil osobe koja ti treba ili tebe kakav treba da budes, samo moze suziti krug od onoga sto si vec iskusio kao neodgovarajuce i time, uz pomoc redjih uspeha koje zadrzavamo i kasnije koristimo, pomoci da budemo sve blize cilju...
Korisnikov avatar
By Zibro
dva - tri meseca
i to je bio poprilicno mracan period bezanja od osecanja usamljenosti na sve moguce nacine ....
izlasci " druzenje " sa nekim totalno nebitnim likovima , teretana do besomucnosti i sl ...
By жњ

thats my point, exactly :up:

postado` izbirljiva ko nikad pre... digla sam kriterijume opasno... i umesto sto vreme prolazi pa kao da ih malo spustam, ja ih samo dizem i dizem... u nebessaaaaa... :volinevoli: postajem emotivni snob...... "I want a perfect booodyyy,...... I want a perfect soul...." :alexis:

:smug:

ako ovako nastavim, na kraju mi ni gisele nece biti po meri :dude:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Val
25 godina
:smeh:

to sam i ja izjavila na temi za najduzi period bez sexa, samo je bio skoro duplo manji broj :D
By жњ
Originally posted by Zibro
.... teretana do besomucnosti i sl ...

jea bejbe, thats good ;) :misici:
Korisnikov avatar
By Skyen
25 godina minus 10 meseci (kada se sve sabere) eto resenja, vezinskih!!!!

no, skontah i ja (a-ha efekat) da sam sad tu negde, skoro pa spremna da se usidrim u mirniju luku (di ces mirniju od ove, lol)
ipak mi je draze da jos nekog maltretiram oko izbore boje zidova i ostalog, osim mojih prijatelja. da da, zvanicno izjavljujem sada pa ko zna kada da iako mi je sloboda na prvom mestu, zelim da je podelim sa nekim.

e sad, kriterijumi mi ocito jesu extra visoki, ali ih je tesko definisati u kom smeru. resila sam da ostavim hemijsko-leptirskoj delegaciji da krene u potragu, a finalnu rec ce imati filozofsko-triperska komisija (ma sherendam!)
Korisnikov avatar
By tramp
veza u smislu "prave" veze - izmedju 3 godine i 10 godina zavisi sta se racuna pod vezom :tos:
Korisnikov avatar
By bigirl
Hm... kad pogledam iza sebe... Sve veze... 3 godine, 2 godine, godina, dve godine, desetak meseci...
Mislim da sam bila single izmeðu 2 godine i godinu, nekih 2 meseca. To mi je bio rekord (ustvari, jedini single period do pre nekog vremena). Sada, trenutno... single sam... (da sra?unam...) 33 dana. I planiram da oborim rekord! Baš sam happy single, a nekako sam se uvek "plašila" da budem single. Eh, kako se neke stvari menjaju...
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Skyen
a finalnu rec ce imati filozofsko-triperska komisija (ma sherendam!)
valjda se i pauci nesto pitaju :tuc:
Korisnikov avatar
By tramp
mada sad nesto razmisljam kako ja uvek nadjem razloga zasto nesto ustvari nije bila "prava" veza ja nisam nikad imala vezu - jao ja sam neiskoristen potencijal :trep:
By Simor
Gotovo tri godine sam bio bez veze. Nakon nekih veza, koje mi nisu odgovarale, shvatio sam da prosto sebe moram da naviknem na samocu, i da biti single nije nista strasno. I tako je i bilo. Taj period sam iskoristio za neke druge stvari, nikada se ne odricuci mogucnosti da nekoga "pustim" u moj zivot, ali taj neko bi morao da ostvari sa mnom duhovnu i intelektualnu bliskost. Od samo "fizickog prisustva" mi je bilo muka. I nekako moja strpljivost se isplatila. Posle tri godine je naisao neko ko je, zaista, jedinstven u mom zivotu, i bacio je sve moje prethodne veze u totalni zasenak. Coveku je neophodan jedan period samopreispitivanja, stavljanja kockica u mozaik, samodefinisanja. I ne zalim ni jedan trenutak vremena koje sam proveo sam. To nije bila usamljenost, nego izabrana samoca. Tako sam nekako izgradio sopstvenu autonomiju, koju vise niko ne moze da ugrozi (ili, bar, to tesko moze da uradi), a i ja sam sada spremniji za zaista kvalitetan odnos sa drugim muskarcem, tek sada mogu da govorim o "bice dvoje (dvojica) jedno telo".
Korisnikov avatar
By Tweety
imao sam samo nekoliko veza i izmedju njih uvek duze ili krace pauze! uopste nemam problem da budem sam, jer definitivno mi je bolje da sam sam, nego sa pogresnom osobom! kada se zaljubim dolazi veza, a samim tim i sex...:happysmoke:
Korisnikov avatar
By m..
Sad od letos, ali imala sam i duze, godinu ili dve nije nista, u stvari, tacnije receno, ja sam uvek solo, a veze su pauza u bivanju single.
By Bombina
bila sam single pre gotovo godinu i po dana,bila sam nestrpljiva ne osecam da sam solo ,i svaki dan osecam usamljenim ne da mi da pogresnim ta osobu i koju ja zaljubljujem i nedaj boze
nemam nameru da predam ,i nastavak je
znate jeste tek je lose vreme i tezak godina
mi nemoramo da osetimo da budemo mi matoriji

i kako kaze unicorn Originally posted by unic0rn

Shto sam 'matoriji'
.. :smeh: ..
svi smo
mladi i
al jeste izgled sladji i matori :smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by GrMi_ZEka

thats my point, exactly :up:

postado` izbirljiva ko nikad pre... digla sam kriterijume opasno... i umesto sto vreme prolazi pa kao da ih malo spustam, ja ih samo dizem i dizem... u nebessaaaaa... :volinevoli: postajem emotivni snob...... "I want a perfect booodyyy,...... I want a perfect soul...." :alexis:

:smug:

ako ovako nastavim, na kraju mi ni gisele nece biti po meri :dude:
jao jeste...
a sad koliko cu ja dugo biti van veze tj. single zavisi od toga koliko vremena prodje dok ne naletim na nekog ko me obara s nogu (a takvih nije mnogo)...Da budem u vezi tek da ne bih bio sam tj. single....e to mi ne pada na pamet...nemam vise zivaca za takve stvari...Hocu SVE ili NISTA...nesto na pola, onako kao jestew ali i nije, e to ne mogu...
Korisnikov avatar
By Kupper
Koliko vam je trajala najduza pauza u kojoj niste imali vezu, niti zelju za istom?

5 godina. Prvo sam je ostavio (svoju tadasnju zenu) pa mi je prijalo (sujeta, sta da se radi) sto ceka da 'me sve prodje' a onda je ona nasla coveka svojih snova, ja sam pao u depresiju....tako 5 godina a onda se pojavila Ceca (ne, ne, ne ta Ceca), jedna druga....

Pa sam, potom, jednog dana seo, razmisljao ko sam, sta hocu, sta zelim, ukapirao da sam to sto jesam, isterao demone, pa sam upoznao B. (njega).

I tako....klap, klap, up & down....
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmm...sad ce biti 17 meseci :wow: uopste ne izgleda puno.
kriterijumi podignuti do te mere da smatram da ne postoji osoba koja mi je po meri :njanja:
By Bombina
Originally posted by Kupper

5 godina. Prvo sam je ostavio (svoju tadasnju zenu) pa mi je prijalo (sujeta, sta da se radi) sto ceka da 'me sve prodje' a onda je ona nasla coveka svojih snova, ja sam pao u depresiju....tako 5 godina a onda se pojavila Ceca (ne, ne, ne ta Ceca), jedna druga....

Pa sam, potom, jednog dana seo, razmisljao ko sam, sta hocu, sta zelim, ukapirao da sam to sto jesam, isterao demone, pa sam upoznao B. (njega).

I tako....klap, klap, up & down....
iju iju iju slomljen si
morao si ,ona je tek slobodna
:yes:
Korisnikov avatar
By Delete
Oko 7 meseci, mada je u tom periodu bila neka avanturica za jednu noc, ali to ne racunam jer sam bila totalno pijana pa se i ne secam sta je tacno bilo. Ali nisam imala ni potrebu za nekim jer sam se zasitila te neke vrste odgovornosti prema nekom.
Korisnikov avatar
By xfreelancer
trenutno sam na pauzi. what a bliss! lol. traje oko 2, 3 meseca i planirala sam da ne upadam u bilo kakve kombinacije jos najmanje 6 meseci do godinu dana, cisto da se preispitam, budem malo on my own, da vidim sta zapravo zelim, i kakva bi naredna osoba trebalo da bude. ali, jbg...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
Sada, trenutno... single sam... (da sra?unam...) 33 dana. I planiram da oborim rekord!
Single period is over. Dakle, 40 dana okruglo (do prošle srede). Ništa od obaranja rekorda...
Korisnikov avatar
By tramp
cestitke na neoborenom rekordu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!