Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
naravno, da moze ... zamisli grupu ljudi koji se vole i eto ...
By жњ
ali baaas toliko da se svi vole do te mere da bi se... ? :hmm:
Korisnikov avatar
By Kittrie
isto sam joj i ja rekla.
samo , kontam , to nije za svakog. :kafa:
Korisnikov avatar
By Kittrie
i ne radi se o MERI, nego o jednom o nacina pokazivanja ljubavi.

licno, ja ga ne kontam, tj, nisam ga osetila. ali mogu da razumem filozofiju , donekle.
Korisnikov avatar
By tramp
majka moje prijateljice je zivjela jedno vrijeme sa jednim tipom i ribom i recimo oni su (bar po njenoj izjavi) vodili ljubav

da li sad mora svako isto da se voli da bi se to zvalo vodjenje ljubavi je onda pitanje sta je za tebe vodjenje ljubavi?
Korisnikov avatar
By Dina
Moze. Mislim ne znam iz sopstvenog iskustva ali ne vidim zasto ne bi moglo. Inace Seaman i ja smo jednom prilikom upoznali devojku i dva muskarca koji su u zajednickoj vezi.
Korisnikov avatar
By Seaman
I htjeli su da umijesaju mene , mog decka i Dinu, ali se ja napio pa sve zajebao. Nikada to sebi necu oprostiti. :D
Boze pruzi mi jos jednu priliku.:molise:
By Ulix
Ne iskljucujem mogucnost da grupnjak moze biti vodjenje ljubavi, ali sam veoma, veoma skeptican.
Korisnikov avatar
By *deni*
U principu ne volim grupnjake, ali verujem da se oni mogu nazvati vodjenjem ljubavi, pod uslovom da se svi ucesnici grupnjaka medjusobno vole.
Nekoliko puta sam u zivotu bio u grupnjaku i to je svaki put bilo grupno vodjenje ljubavi, jer se nismo sakupili samo radi seksa, nego smo se svi voleli od ranije.
:love:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, meni je i threesome (s ljudima, ono sa pudlom ne racunam ni u sta do u fijasko) too tuch. Mislim nije da ne mogu, nego nesto umlacim, malo mi je distacting ta sinhronizacija sa dvoje ljudi. Doduse i tamo je druga osoba bila tip, pa nesto nije funkcionisalo bas najbolje.
Ne znadem. U teoriji moze, u praksi ne znam.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
I htjeli su da umijesaju mene , mog decka i Dinu, ali se ja napio pa sve zajebao. Nikada to sebi necu oprostiti. :D
Boze pruzi mi jos jednu priliku. :molise:
:lol:

Taj deo nisam ispricala da ne idem u offtopic posto je to vec o grupnom sexu a tema je bila o vodjenju ljubavi (pretpostavljam da je kad su njih troje sami to vodjenje ljubavi).

Inace, njih troje sam upamtila jer to je bilo prvi put da uzivo (a ne na filmu) vidim vise ljudi u trajnoj ljubavnoj vezi. Mislim to je meni mnogo prihvatljiviji koncept zivota nego varanje iza ledja (i ti ljudi mogu biti u trajnoj vezi do duse ali ne dobrovoljnoj). Medjutim kada bih to i izrekla ispalo bi da sam ja skandalozna i to od strane ljudi za koje znam da su verni partnerima samo na recima. Mislim da kada bi ljudi bili malo vise iskreni prema sebi i drugim ljudima, cesce bi bilo takvih veza...
Korisnikov avatar
By Skyen
kontam da DA, bar po Zen Sex filozofiji - ima mudrosti u tim recima

ako je sam cilj vodjenje ljubavi i postizanje tantre, onda oni nuzno ne moraju da se vole vole, mogu posle toga da se zavole, why not?
sex bi bilo nepostizanje tantre, jer se ona kao ne moze postici cistim zadovoljenim instinktvom, tako da sex ne bi bio vodjenje ljubavi. o aman, sta sam sad uopste htela reci.

da, verujem da vise osoba moze da vodi ljubav, ako joj se prepuste i padnu sve blokade, principi puritantnosti i ako zaista hoce da daju i da uzimaju. i da slave ljubaaaaav, leet the sunshine in :zvezda:

btw - ja sam previse kockasta, tako da to necem proverit u praxi, al vazno je da filozofiram
Korisnikov avatar
By Val
Pa ako na to gledam kao "ona i ja" plus dildo...dakle, vodimo ljubav nas dve i koristimo igrackice. E sad, ako uzmemo josh nekoliko njih koji ce nam "posluziti" kao "igrackice", opet ostaje na vodjenju ljubavi s njom... :lood:

:eya:
Korisnikov avatar
By zboO
@ val :lol: :lol:

grupnjak i ljubav mi neshto bash i ne idu zajedno....grupnjak i JEBACHINA ( izvinite na izrazu...ovde su svi tako fini, pa me je prosto sramota) e to vec i nekako...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Mozda moze da bude.....ali ja to ne umem, da se topim svaki put kad okrenem glavu i ugledam drugi par ochiju, teshka posla.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Previshe (`)ljubavi(`) na jednom mestu za moje shvatanje ovog sveta.

:beba:
Korisnikov avatar
By EYA
naravno da moze. kao sto i sex izmedju dvoje ljudi koji se vole moze biti cisti sex i nista vise... sve je to u glavi :lood:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
da, ali kako je moguce da se 3 (minimum) osobe BAS vole? Mislim, ajde da jedna osoba voli dve...ali da se svi izmedju sebe VOLE..pa sad bas...malo je nemoguce :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Tinki svetica, cak ne zna ni koliko je osoba najmanje potrebno za grupnjak :smeh:
Korisnikov avatar
By spark
naravno da i grupni seks moze ukljucivati takve emocije i ponasanja koja karakterisemo kao cin vodjenja ljubavi. kao sto je neki seks, samo seks, a neki seks, vodjenje ljubavi, tako isto, ne mora svaki grupni seks da bude samo seks, vec i akt vodenja ljubavi.... mada sam pri stavu da se cin vodjenja ljubavi mnogo vise dozivaljava u situacijama 1 na 1 a mnogo redje i slabijeg intenziteta u grupnim situacijama... verovatno zato uostalom i diskutujemo na ovu temu...

sta vise, dok sa vise osoba istovremeno, imate seks, ne morate sa svima da vodite ljubav.... mozete sa dve osobe voditi ljubav, a sa dve se samo seksati, a petorici popusiti onako, reda radi, odnosno imati samo delimican seks... opet, dok se kresete sa trojicom istovremeno, to moze da bude samo seks, a dok se samo ljubite sa nekim, neposredno posle toga ili za vreme, ali cinite to tako da osecate i ponasate se kao da vodite ljubav, to onda i jeste vodjenje ljubavi, bez obzira sto se sve desava istovremeno.

aman ljudi, vezbajte, videcete da to uopste nije toliko komplikovano!!!
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by spark
naravno da i grupni seks moze ukljucivati takve emocije i ponasanja koja karakterisemo kao cin vodjenja ljubavi. kao sto je neki seks, samo seks, a neki seks, vodjenje ljubavi, tako isto, ne mora svaki grupni seks da bude samo seks, vec i akt vodenja ljubavi.... mada sam pri stavu da se cin vodjenja ljubavi mnogo vise dozivaljava u situacijama 1 na 1 a mnogo redje i slabijeg intenziteta u grupnim situacijama... verovatno zato uostalom i diskutujemo na ovu temu...

sta vise, dok sa vise osoba istovremeno, imate seks, ne morate sa svima da vodite ljubav.... mozete sa dve osobe voditi ljubav, a sa dve se samo seksati, a petorici popusiti onako, reda radi, odnosno imati samo delimican seks... opet, dok se kresete sa trojicom istovremeno, to moze da bude samo seks, a dok se samo ljubite sa nekim, neposredno posle toga ili za vreme, ali cinite to tako da osecate i ponasate se kao da vodite ljubav, to onda i jeste vodjenje ljubavi, bez obzira sto se sve desava istovremeno.

aman ljudi, vezbajte, videcete da to uopste nije toliko komplikovano!!!

potpisujem...:hiphip:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by tinkerbell
da, ali kako je moguce da se 3 (minimum) osobe BAS vole? Mislim, ajde da jedna osoba voli dve...ali da se svi izmedju sebe VOLE..pa sad bas...malo je nemoguce :ozbiljan:
.. a sta mislis kako bi tek meni bilo? Meni je i jednu osobu da volim woooow too much, uglavnom. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by zbunjena
grupnjak i ljubav mi neshto bash i ne idu zajedno....grupnjak i JEBACHINA ( izvinite na izrazu...ovde su svi tako fini, pa me je prosto sramota) e to vec i nekako...
E slažem se samo tako! :up:
Korisnikov avatar
By waterlily
Poznajem osobu koja voli dve zene i samim tim sto postoji neko takav, pretpostavljam da ih ima jos, stoga ne mislim da je nemoguce da se vise osoba bas bas vole i vode ljubav, samo je verovatnoca da se sve kockice oko toga sklope jako mala
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by GrMi_ZEka
Ili je pjur zivotinjska stvar?! Cisto filozofsko pitanje...
Ne moze.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Draco
Meni je i jednu osobu da volim woooow too much, uglavnom. :nesiguran:
yessssssss
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by zbunjena
100% right! :up:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by colorado
Originally posted by Draco
Meni je i jednu osobu da volim woooow too much, uglavnom. :nesiguran:
yessssssss
:up:
You go girlfriend!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Definitivno da, verujem da trebamo da volimo sve ljude oko nas, jednako, bili oni s nama na grupnjaku, utakmici, ili blokovima.:mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!