Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Seaman
I htjeli su da umijesaju mene , mog decka i Dinu, ali se ja napio pa sve zajebao. Nikada to sebi necu oprostiti.![]()
Boze pruzi mi jos jednu priliku.![]()
Originally posted by spark
naravno da i grupni seks moze ukljucivati takve emocije i ponasanja koja karakterisemo kao cin vodjenja ljubavi. kao sto je neki seks, samo seks, a neki seks, vodjenje ljubavi, tako isto, ne mora svaki grupni seks da bude samo seks, vec i akt vodenja ljubavi.... mada sam pri stavu da se cin vodjenja ljubavi mnogo vise dozivaljava u situacijama 1 na 1 a mnogo redje i slabijeg intenziteta u grupnim situacijama... verovatno zato uostalom i diskutujemo na ovu temu...
sta vise, dok sa vise osoba istovremeno, imate seks, ne morate sa svima da vodite ljubav.... mozete sa dve osobe voditi ljubav, a sa dve se samo seksati, a petorici popusiti onako, reda radi, odnosno imati samo delimican seks... opet, dok se kresete sa trojicom istovremeno, to moze da bude samo seks, a dok se samo ljubite sa nekim, neposredno posle toga ili za vreme, ali cinite to tako da osecate i ponasate se kao da vodite ljubav, to onda i jeste vodjenje ljubavi, bez obzira sto se sve desava istovremeno.
aman ljudi, vezbajte, videcete da to uopste nije toliko komplikovano!!!
Originally posted by tinkerbell.. a sta mislis kako bi tek meni bilo? Meni je i jednu osobu da volim woooow too much, uglavnom.
da, ali kako je moguce da se 3 (minimum) osobe BAS vole? Mislim, ajde da jedna osoba voli dve...ali da se svi izmedju sebe VOLE..pa sad bas...malo je nemoguce![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!