Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
moja ljubav je obavezno pateticna

u stvari mislim da je ideja zaljubljene mene primer patetike
:kosa:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Prelazi u patetiku kad je pateticnim izrazima i postupcima hrane ljubavnici.

Izrazi tipa maco, kuco, srecice, hoces da ti ovo ili ono uradim, napravim, popravim, doteram...

Sve je to patetika iza koje se krije trulez.
By Bombina
i meni je ljubav mnogo mi znaci od nase pateticne
granica je uvek primer
By Ulix
Postoji ali se tesko razaznaje. I to nije strasno ni lose. Malo patetike nikad nije na odmet. Bolje u zivotu nego u (losoj) prozi.

:dancingfever:
By Acorn Girl
Originally posted by Franck Whitson
Prelazi u patetiku kad je pateticnim izrazima i postupcima hrane ljubavnici.

Izrazi tipa maco, kuco, srecice, hoces da ti ovo ili ono uradim, napravim, popravim, doteram...

Sve je to patetika iza koje se krije trulez.
Mislim da je ovo bilo preoštro...
Korisnikov avatar
By hush
pxe... ljubav-ekv

patetika se swima prowlaci kroz zivot...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by GrMi_ZEka
Da li vam se ikad desilo da vam ljubav prelazi u patetiku i sta vi smatrate za granicu?!
ne bash, nije bilo toliko dramatichnih momenata koje ja smatram za patetichne..

ono navedeno gore bash i ne bih reko da je patetika al dobro ;)

u svakom sluchaju, truli ljudi je ne mogu ni dozhiveti ni pokushati skuzhiti da bi prichali o njoj :alikako:
Korisnikov avatar
By Skyen
donno??

moje nisu stigle da se razviju do pateticnih zapleta, no ja nisam nesto sklona ni patetisajnu ni kukanju ni avaaaaj why meeeeee
pre bih rekla da mi pokazivanje takvih neznosti (tipa zivotinjice i ino) uopste ne lezi i da mi je ta socijalno/emotivna vestina zakrzljala

no jesam romantik soul, al to ne bih smatrala pateticnim

u stvari kad bolje razmislim, sam pojam patetike mi i nije jasan, sta je patetika, aj ako neko moze to da mi objasni, plasticno-pateticno??????
Korisnikov avatar
By Zooey
Originally posted by Franck Whitson
Izrazi tipa maco, kuco, srecice
Uf, to ne podnosim. Najvise sam mrzjela one pateticne "ljubavne" sms poruke. Puno mi je draze kada mi neko napise obicnu normalnu recenicu od sebe, nego da to budu neki stihovi puni patetike.
Korisnikov avatar
By Skyen
mislis na:
Slovo A je najljepse slovo na svijetu, slovo A je kao ptica u letu, slovo A je urezano u srce moje jer na slovo A pocinje ime tvoje!

ili

Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!

:lol:

preuzeto sa http://www.tajnaveza.net/sms/ljubav1.shtml ako nekom zatreba ;)
Korisnikov avatar
By Zooey
Da, da! Mislim bas na takve stihove. :nokti:
Korisnikov avatar
By Val
Pih, kak'i ste... Shta fali da malo patetishemo? :merlinka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja volim patetiku i prenemaganje u spavacoj sobi sa beloved partnerom, a na poslu, u odnosima sa drugim ljudima volim hladnu i racionalnu efikasnost.

Naravno, ako se pod patetikom podrazumevaju tepanje, gugutanje, valjanje po krevetu, ceskanje i sl.
Patetiku u smislu zaklinjanja na vernost, smaranja, plakanja i zivkanja telefonom po sto puta na dan - ne volim.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Skyen
mislis na:
Slovo A je najljepse slovo na svijetu, slovo A je kao ptica u letu, slovo A je urezano u srce moje jer na slovo A pocinje ime tvoje!

ili

Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
sve te "skladbe", "orginalni" smsovi, plasiranje ljubavnog vesha u javnost ("joj sto se volimo"), izjave tipa "obecavam da cemo zauvek biti zajedno","uvek cu te voleti" "ja sam najsrecnija osoba na svetu" su patetika od koje mi se :barf:

:cupakosu: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Zooey
Ja se osjecam najbolje kada se ricjeci uvijek i nikad izbace iz rjecnika, jer zasto nekome govoriti da ces ga/je uvijek voljeti, kada ne mozes da znas sta ce se sve desiti i da li ce to uistinu uvijek ostati tako. A isto tako ne mozes osobi obecati da je neces nikad ostaviti ili nikad prevariti ili sta ti ja znam sta. Ne volim takva obecanja i ne bih voljela da ih od nekog cujem niti da ja nekom obecavam takve stvari.

Mazenje i valjanje po krevetu i zezanje, biti kao djeca - to za mene nije patetika.
Korisnikov avatar
By IriS
umem da budem sklona patetisanju, ali u onim po?etnim danima extremne zaljubljenosti...
ja bih tu patetiku nazvala dramljenjem povodom glupavih sitnica :drama:

a ovo što ste vi podveli pod patetiku (neki) kad voljenoj osobi tepate na razne na?ine kad ste sami, po mom mišljenju nije patetika, ve? odraz ljubavi... ja ovo iz li?nog primera...
što zna?i da sam ja po vašem mišljenju extremni pateti?ar... e jes, zabole me kex, samo nek je meni/nama lepo :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja patetisem samo sa mojim gay muzem Seamanom. Sa ljubavnicima ne patetisem. :wink2:

Meni je patetika sve sto sadrzi izjave koje smo videli milion puta u srceparajucim filmovima i meksickim serijama, pa su se te reci skroz izlizale od silne upotrebe. I sto Zooey kaze to uvek i nikad i mene samo asociraju na to da osoba to ne moze znati. Ja sam imala jednog decka koji je bolovao od tih senzacionalistickih izjava, dozivljavala sam ga kao glumca na pozornici. Iako je niz godina prosao od tad jos pamtim tu `traumu` a imam i jednu svesku koju mi je poklonio, godinama je nisam citala a necu ni skoro... ali pamtim da je puna ovih porukica koje je Skyen navela i sve to upuceno meni... :drama:

Neznosti i tepanja mi ne spadaju u patetiku, to je bas slatko...
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Dina
Neznosti i tepanja mi ne spadaju u patetiku, to je bas slatko...
U potpunosti se slazem sa tobom (mislim ova recenica.... ja ne patetisem sa Seamanom).:D
Korisnikov avatar
By Seaman
"Cao ljubavi" tako pocinje razgovor izmedju jedne moje drugarice i njenog momka kojeg jedva da poznaje. Bas mi je to pateticno. Ne ogovaram je, to sam joj i rekao. :D
Korisnikov avatar
By Zibro
malo onog starog dobrog
" kuco , maco " i trep trep trep
uvek mi spasava glavu kad napravim neko sranje
By Acorn Girl
Ja 'trep trep' taktiku gotovo uvek nesvesno primenjujem kad nesto zabrljam i uvek upali! Naravno, ne kod svakoga, samo kod onoga kod koga treba. Jao, kakav je to samo pogled...:closet:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam sama sebi pateticna kad se zaljubim, sa sve onim ruzicastim naocarima, mozes da driblas kako hoces (nemojte misliti da nisu), ma uzas zivi. Mislim, ne zatelebam se ja svaki dan, ali kad se zatelebam, pa to bude atomska bomba, sto je najgore - volela me, ne volela to ce da traje i traje, bez trunke razuma... Ko kokoshka u sumrak.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by m..
Ja sam sama sebi pateticna kad se zaljubim, sa sve onim ruzicastim naocarima, mozes da driblas kako hoces (nemojte misliti da nisu), ma uzas zivi. Mislim, ne zatelebam se ja svaki dan, ali kad se zatelebam, pa to bude atomska bomba, sto je najgore - volela me, ne volela to ce da traje i traje, bez trunke razuma... Ko kokoshka u sumrak.
:kesa: (opet citiram ovu sa tri ta?kice :giggle: )

:sigh: .. i kod mene isto
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kiss addict
umem da budem sklona patetisanju, ali u onim po?etnim danima extremne zaljubljenosti...
ja bih tu patetiku nazvala dramljenjem za povodom glupavih sitnica :drama:

a ovo što ste vi podveli pod patetiku (neki) kad voljenoj osobi tepate na razne na?ine kad ste sami, po mom mišljenju nije patetika, ve? odraz ljubavi... ja ovo iz li?nog primera...
što zna?i da sam ja po vašem mišljenju extremni pateti?ar... e jes, zabole me kex, samo nek je meni/nama lepo :D
:up:

:setnja: :meda: :mazi:

(Da ne bude zabune...ovi smajlici se NE odnose na kiss addict, mada delimo mishljenje) :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
bez insinuacija, Val, porfavor :hand: ne bih da ljudi pomisle svašta :hand:

vel´ka, idi malo :hekla: i pusti decu da se igraju ;)

:giggle:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by kiss addict
bez insinuacija, Val, porfavor :hand: ne bih da ljudi pomisle svašta :hand:

vel´ka, idi malo :hekla: i pusti decu da se igraju ;)

:giggle:
Nemam vishe vune, ali odoh da zovem devojcicu. Aj' maleni u zdravlje... :hug:
Korisnikov avatar
By marvuk
Nijedna mi veza nije toliko trajala da bih osetio tako nešto :D
Korisnikov avatar
By EYA
ne volim patetiku.... zivim za ljubav :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!