- 19 Dec 2005, 23:38
Da li vam se ikad desilo da vam ljubav prelazi u patetiku i sta vi smatrate za granicu?!
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Franck WhitsonMislim da je ovo bilo preoštro...
Prelazi u patetiku kad je pateticnim izrazima i postupcima hrane ljubavnici.
Izrazi tipa maco, kuco, srecice, hoces da ti ovo ili ono uradim, napravim, popravim, doteram...
Sve je to patetika iza koje se krije trulez.
Originally posted by GrMi_ZEkane bash, nije bilo toliko dramatichnih momenata koje ja smatram za patetichne..
Da li vam se ikad desilo da vam ljubav prelazi u patetiku i sta vi smatrate za granicu?!
Originally posted by Skyensve te "skladbe", "orginalni" smsovi, plasiranje ljubavnog vesha u javnost ("joj sto se volimo"), izjave tipa "obecavam da cemo zauvek biti zajedno","uvek cu te voleti" "ja sam najsrecnija osoba na svetu" su patetika od koje mi se
mislis na:
Slovo A je najljepse slovo na svijetu, slovo A je kao ptica u letu, slovo A je urezano u srce moje jer na slovo A pocinje ime tvoje!
ili
Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati tvoje ime, onda cu mu priznati da te voli vise od mene!!!
Originally posted by m..
Ja sam sama sebi pateticna kad se zaljubim, sa sve onim ruzicastim naocarima, mozes da driblas kako hoces (nemojte misliti da nisu), ma uzas zivi. Mislim, ne zatelebam se ja svaki dan, ali kad se zatelebam, pa to bude atomska bomba, sto je najgore - volela me, ne volela to ce da traje i traje, bez trunke razuma... Ko kokoshka u sumrak.
Originally posted by kiss addict
umem da budem sklona patetisanju, ali u onim po?etnim danima extremne zaljubljenosti...
ja bih tu patetiku nazvala dramljenjem za povodom glupavih sitnica![]()
a ovo što ste vi podveli pod patetiku (neki) kad voljenoj osobi tepate na razne na?ine kad ste sami, po mom mišljenju nije patetika, ve? odraz ljubavi... ja ovo iz li?nog primera...
što zna?i da sam ja po vašem mišljenju extremni pateti?ar... e jes, zabole me kex, samo nek je meni/nama lepo![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!