Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by fazzaJa nisam. Išla mi je na živce kada sam bio DETE i gledao ponedeljkom emisiju koju je ona vodila, gde je kao deci davala savete, a nijedan nije bio primenljiv na moju situaciju... još sam tada shvatio da ona nema veze sa realnim svetom...
Imao sam mnogo lepshe mishljenje o njoj do vecherashnje emisije.
Originally posted by SeamanDa, to je diskriminacija Prelevi?a... uporedite njihove dve slike (jedna ispod druge) i malo retuširajte podo?njake i podvoljak i sli?nost je neverovatna...
Svi su primjetili kako je zgodan gost iz Hrvatske a niko nije pratio emisiju.
Originally posted by jukieHehe, gledao sam istu emisiju, secam se da je pored nje sedeo Zarko Korac.Originally posted by fazzaJa nisam. Išla mi je na živce kada sam bio DETE i gledao ponedeljkom emisiju koju je ona vodila, gde je kao deci davala savete, a nijedan nije bio primenljiv na moju situaciju... još sam tada shvatio da ona nema veze sa realnim svetom...
Imao sam mnogo lepshe mishljenje o njoj do vecherashnje emisije.
(i posle se ?udi što joj se Boris obra?a sa vi... naša generacija je tako vaspitavana da vika gospodjama starijim petnaest i više godina...)
Originally posted by EscobarSudeci po onome sto sam procitao na tom linku, da se zaklucititi da je Dorino str8 momnak koji je po Turskoj kresao sa curama - koleginicama, ali jos i sa prostitutkama, i da je kasnije, tokom "obuke" u USA, shvatio sta mu je ciniti kad se vrati domovini, t.j. da je jedini nacin da napravi karijeru, da se popederci...
Neko spomenuo Dorina?
![]()
Ultimatum!Zvuci li poznato?
Politi?ki je ekstremni ljevi?ar- antihrvat.
Originally posted by poison_boyapsolutno se slazzem
poenta je da je decko bio najopusteniji,i rekao je prave stvari u pravom trenutku tako da je zapusio usta sagovornici....
ako je neko od prissutnih mogao da izazove bilo kakvu pozitivnu reakciju kod prosecnog str8era mislim da je to upravo on...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!