Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Ma ok, bio je super.
Nadam se da smo napravili jedan korak naprijed.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Skyen
- znas, ja sam gej
- a ja igram tenis

extra, extra, extra, upravo to i treba da bude sustina :up: :up: :up:
Bingo!! Ta mu je bila odlicna.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ovo je bio primer kako postaviti jednu temu za emisiju, pozvati goste koji imaju sta da kazu i one koji ce, istu temu dovesti do besmisla tako da se covek zapita cemu onda emisija. Ako je Tijanic Aleksandru pozvao da izjednacava sve na ovom svetu, zoo, incest, decu, roditelje (nije pomenula SPC???- neobicno)....i time relativizuje osnovnu temu o kojoj je trebalo govoriti - uspeo je. Da ne paranoisem ali tako izgleda slatka rezija u kojoj, na pocetku, oni, koji imaju sta da kazu, izreknu svoje, da bi razrada svela pricu na 'pa i ovaj je izbacen s posla jer je skot, onaj jer je gay, treci jer voli cokolade...'

Slazem se sa seamanom da je neukusno govoriti o izgledu jednog od ucesnika u kontekstu emisije.

Tema 'Dorino' uvek moze da se otvori i eto mesta za :bale:

I dalje mslim da bi najboji sagovornik 's onu stranu' bio Trebjesanin ili neko slican.
By fazza
Evo par screen shot-a iz emisije:

Slika
Lepa, Lepa... :psiholog: pardon: psiholoshkinja! :D

Slika
Boriska, Borishka, Borishka! :yay:

Slika
ah, Dorino! :D :love: :gric:

Slika
Lawyer! Da je jedini advokat na svetu nikad ga ne bih angazovao! :roll:

Slika
Imao sam mnogo lepshe mishljenje o njoj do vecherashnje emisije. Sada mi se gadi!

Slika
:hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla: :hekla:

Slika
Polemika o pravima pedera no1 :vruce: :vruce: :vruce: :vruce:

Slika
Polemika o pravima pedera no2 :vruce: :vruce: :vruce: :vruce:

Slika
Polemika o pravima pedera no3 :vruce: :vruce: :vruce: :vruce:

Slika
Kran.

Slika
Slatkish! :love: :gric: :cvece:
Korisnikov avatar
By Seaman
I meni je Aleksandra bila simpaticna do ove emisije.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by fazza

Slika
Imao sam mnogo lepshe mishljenje o njoj do vecherashnje emisije.
Ja nisam. Išla mi je na živce kada sam bio DETE i gledao ponedeljkom emisiju koju je ona vodila, gde je kao deci davala savete, a nijedan nije bio primenljiv na moju situaciju... još sam tada shvatio da ona nema veze sa realnim svetom...
(i posle se ?udi što joj se Boris obra?a sa vi... naša generacija je tako vaspitavana da vika gospodjama starijim petnaest i više godina...)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Seaman
Svi su primjetili kako je zgodan gost iz Hrvatske a niko nije pratio emisiju.
Da, to je diskriminacija Prelevi?a... uporedite njihove dve slike (jedna ispod druge) i malo retuširajte podo?njake i podvoljak i sli?nost je neverovatna...
By fazza
E sad, shto se tiche same emisije...iskasapljena je nevidjeno! Ne znam da li je
ovo izuzetak da se emisija ne emituje uzivo jer je do sada bash i nisam pratio,
ali u svakom sluchaju je nezahvalno gostovati u emisiji koja se ne emituje uzivo
zato shto je u montazi svashta moguce napraviti.

Bash se vidi da je dosta toga shto su hteli da kazu izbacheno i to na "cut".
Boris najbolje moze da nam kaze shta je od svega shto je bilo recheno
izbacheno. Garantujem da je barem polovina onoga shto je prichao izbacheno,
a da je umesto toga ubachena pricha Aleksandre i Boze.

Shto se tiche sagovornika, doveli su u emisiju dvoje ljudi koji bash bash ne
podnose gejeve. Za Aleksandru stvarno nisam mogao da pretpostavim da ima
takav stav po pitanju gej populacije, pre svega zbog toga shto je psihoterapeut,
a i uvek mi je delovala kao ok osoba. Mislim, sada ne mogu da verujem da ona
moze nekoga da izlechi! Shta ako joj je pacijent neko ko je gay i zbog toga je
doshao na terapiju, shta ce mu reci? Ili da se ubije, ili da nije normalan, a mozda
ce uzeti bich i naterati ga da postane strejt? Ne kontam je uopshte. Nije ona za
dzabe funkcioner SPO-a...

O Bozi bash i nemam shta da kazem. Otprilike sam tako neshto i ochekivao.
Chovek ne konta neke stvari, a ni ne zeli da ih skonta (kasno mu je u svakom
sluchaju da se promeni).

Lepa je bila ok, Boris manje prichljiv nego inache (ili je montaza uradila svoje),
a najbolji utisak na mene je ostavio Dorino. Stalno je bio nasmejan, pozitivan,
a josh je i sladak, tako da ga je bash bilo milina gledati i slushati. :)
By fazza
Originally posted by jukie
Originally posted by fazza

Slika
Imao sam mnogo lepshe mishljenje o njoj do vecherashnje emisije.
Ja nisam. Išla mi je na živce kada sam bio DETE i gledao ponedeljkom emisiju koju je ona vodila, gde je kao deci davala savete, a nijedan nije bio primenljiv na moju situaciju... još sam tada shvatio da ona nema veze sa realnim svetom...
(i posle se ?udi što joj se Boris obra?a sa vi... naša generacija je tako vaspitavana da vika gospodjama starijim petnaest i više godina...)
Hehe, gledao sam istu emisiju, secam se da je pored nje sedeo Zarko Korac. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
@fazza - uvek se snima.
Korisnikov avatar
By Loni
Dosta bre hvale tom Dorinu (koji ina?e nije tako mali kao što izgleda. Ima oko 30), hvalu je zaslužio i naš Boris!

Poklopio je Jankovi?ku kad je pri?ala besmislenu pri?u o tome kako je neko s posla izba?en jer je strejt jako dobrim podpitanjem.
Takoðe ju je presekao na kraju kad se pozivala na hriš?anstvo preusmeravanjem na bit a to je spre?avanje nasilja.
Dao je jako dobre primere maltretiranja gejeva od srednje škole do preduze?a u kojima rade.
?ovek je zaslužio svaku hvalu a mislim da je super da i homofobi vide kakvog mi rmpaliju i razbija?a u svojim redovima imamo.

Kladim se da su mnogi zanemeli pitaju?i se:
- Zar i meðu pederima ima ovakvih ,,bikova''?
I zaklju?ili:
A-a. Ispisujem se iz redova homofoba. Više se ne?u ka?iti s njima jer ne želim da mi se posle neki takav sveti i uvati u nekom mraku u budžaku.
Korisnikov avatar
By tramp
konacno malo pregleda emisiju i pitam se samo ko dade Jankovicki da bude psiholog - sramota za profesiju!
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Escobar
Neko spomenuo Dorina?

:cuddle:
Sudeci po onome sto sam procitao na tom linku, da se zaklucititi da je Dorino str8 momnak koji je po Turskoj kresao sa curama - koleginicama, ali jos i sa prostitutkama, i da je kasnije, tokom "obuke" u USA, shvatio sta mu je ciniti kad se vrati domovini, t.j. da je jedini nacin da napravi karijeru, da se popederci...
Zakljcak: dosta mi je pedera, i pravih, i politickih...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ne bio lenj i ispratio link. Evo sta sam nasao:
Ultimatum!
Politi?ki je ekstremni ljevi?ar- antihrvat.
Zvuci li poznato?

Ima jos bljuvotina, na primer ceprkanje po "necistoti" njegove hrvatske krvi.

Ja bih rekao da je po sredi diskriminacija politickih protivnika po svaku cenu (obratite paznju na naslov sajta gde pise da je to glasilo hrvatske desnice), a vi samo nastavite da pljujete po coveku ako vam je to nivo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sto se same emisije "Kljuc" posvecene homoseksualcima tice, ona je u celini bila veoma neuspela.

Gosti su vodili uglavnom nekonstruktivne i jalove rasprave, koje smo culi vec milion puta do sada.
Iz ove konstatacije izuzimam Dorina, koji je jedini bio smislen i elokventan, ostavivsi dojam osobe koja se donekle pripremala za razgovor i koja je znala sta zeli da kaze i kojem cilju diskusija tezi.
Ostali su se ponasali kao da su se okupili u necijoj gostinskoj sobi, pa su upadali jedni drugima u rec, preklapali se, ponavljali.
Borisov nastup me je najvise razocarao, jer mu je skoro svako izlaganje pocinjalo navodima primera iz njegovog zivota:
"Evo, recimo sta se meni desilo...."
"Evo, recimo, ja imam poznanika koji je to i to doziveo zato sto je peder...."
Lepa Mladjenovic se, pak, nije odlepila od price o paradama ljubavi....

Dakle, veoma, veoma losa emisija...

Ali, sa sireg aspekta, emisija je korisna, jer - podvlacim - dobro je sto se o gay ljudima sve vise i sve glasnije javno govori.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by poison_boy
poenta je da je decko bio najopusteniji,i rekao je prave stvari u pravom trenutku tako da je zapusio usta sagovornici....
ako je neko od prissutnih mogao da izazove bilo kakvu pozitivnu reakciju kod prosecnog str8era mislim da je to upravo on...
apsolutno se slazzem
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!