Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
jel ti to meni teras inat ? :sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A jel mogu ja malo da ti ga teram? :mljac:
By Markky
Ne teram,gde bih ja tebe Eyice :obraz: :foto:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
laze kucka, taj bi svima da ga tera...:evilkiss:
By Markky
E bas Eya-i ne bi...nju obozavam...ne bih joj nikad terao inat
Dok tebi kuchi bih rado :jezik: :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ja kad se durtim (to mu je jedino teranje inata) onda cutim i svadjam se nemo sama sa sobom.
Da budem sa nekim iz inata, koji ce mi to vrag, pose treba da je skidam sa P, a to je posao bre.
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
ebiga.......sad ispade da sam ja jedina koja voli da tera inat.......
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Neodoljiva
Dakle moje pitanje je....dali terate inat kada ste u vezi, i ako da, do koje granice?....da li biste spavali sa nekim samo iz inata?
ja sam se rodila iz inata....a odgovor na ovo boldovano je NE, NIKADA mi tako neshto ne bi palo na pamet!!
Korisnikov avatar
By bigirl
Dakle moje pitanje je....dali terate inat kada ste u vezi, i ako da, do koje granice?....dali biste spavali sa nekim samo iz inata? i kako se osecate posle takvog cina?
Inat u vezi... Užas. Stvarno se nikada ne inatim, al' sam sve nešto bila sa inadžijama.

To je ona fora... Posvaðamo se oko gluposti i ubrzo "pomirimo", ALI... onda krene da se inati, a to mene taaaako nervira. Ne da da je poljubim, zagrlim... Kao da ?eka da vratim vreme unazad ili da pomerim planine ne bi li joj dokazala da mi je stvarno žao što sam rekla nešto. Mrzim kada se inati. To me baš vreða. I jako je glupo. I nezrelo. Odlika male, razmažene dece.
Korisnikov avatar
By bigirl
A znam jednu koja je prevarila iz inata... Kao, da bi dokazala sebi i drugima kako još uvek može da smuva koga ho?e. Bedno.
Korisnikov avatar
By radoznala
"Da te prizor unesvesti, ja ljubit cu ga do besvesti i jos reci cu da sam ja samo njemu sudjena, da je bolji u krevetu da je dobro kad nisu tu, i sto mozes mi kad sam ja takva namerno za inat rodjena"
:nokti: a ne, ne, ne, ne..... vise sam u fazonu '...ja ljubim drugog jer tebe ne mogu...'

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By zboO
...srce mi plache, volim te sve jache...

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
u izlogu slika ta... tuzna ti, a sretan ja :D
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by zbunjena
...srce mi plache, volim te sve jache...

:lol: :lol:
:drama:
:slinavko:
Korisnikov avatar
By Val
inat je slatki greh
Ili...inat je nacin da se nesto uradi i da ujedno imas spremno opravdanje. Tipa...pa ti si mi povredila i samo sam htela da ti pokazem, da i ja mogu drugacije. Znas da te volim, ali eto iz inata smo se kresnule i bla bla...
Decija posla...:bubblegum:
By pipinveliki
Dakle moje pitanje je....dali terate inat kada ste u vezi, i ako da, do koje granice?....dali biste spavali sa nekim samo iz inata? i kako se osecate posle takvog cina?

ja prvi put cujem ovako nesto :hypno:
Korisnikov avatar
By Azdaja
mislila sam da su moje teme bzvzne :smeh:

ON ne inatim se :cowboy:
By ...Sitnicava...
Mnogo me nervira kada uočim tu osobinu.

Mada, oni koji su inadžije teško to kontrolišu, tako da postoje dve opcije: beži ili se pomiri.

Po meni: inat = čista glupost.

:novine:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Val
inat je slatki greh
Ili...inat je nacin da se nesto uradi i da ujedno imas spremno opravdanje. Tipa...pa ti si mi povredila i samo sam htela da ti pokazem, da i ja mogu drugacije. Znas da te volim, ali eto iz inata smo se kresnule i bla bla...
Decija posla... :bubblegum:
apsolutno, ako nesto slicno uradis i ne bude te blam od samog sebe u roku od dva dana, onda si u gadnim problemima.

ja sam tako kad sam se tek smuvala sa zenom, u naletu neke ogromne nesigurnosti, poljubila neku drugu ribu, joj koliko me bilo sramota, ko da imam cirka 15 god.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
inat je slatki greh
Decija posla... :bubblegum:

Stara tema, isti odgovor! :mario:
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by m..

ja sam tako kad sam se tek smuvala sa zenom, u naletu neke ogromne nesigurnosti, poljubila neku drugu ribu, joj koliko me bilo sramota, ko da imam cirka 15 god.

:wow: koji tajming :D

:lol: joj ta nesigurnost ujebe sve :zvizdi:

iako ne radim takve stvari, desilo mi se da sam jednom izasla u klub bez devojke, iz cistog inata kako bih sebi dokazala nesto:lol: i jednom sam bas htela da poljubim neku drugu cicu (kad ova moja nije bila tu a ja bila bas ljuta na nju), ali to tehnicki nije bilo izvodljivo jer sam sve vreme mislila na tog malog skota i onda su mi obe veceri presele :smeh:

razmisljajuci o ovim postupcima (pojela me sramota) odlucila sam da prestanem da se ponasam kao deriste :lol: videcemo kako ide :smeh:

:cvece:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Calypso
Originally posted by m..

:wow: koji tajming :D

:lol: joj ta nesigurnost ujebe sve :zvizdi:

iako ne radim takve stvari, desilo mi se da sam jednom izasla u klub bez devojke, iz cistog inata kako bih sebi dokazala nesto:lol: i jednom sam bas htela da poljubim neku drugu cicu (kad ova moja nije bila tu a ja bila bas ljuta na nju), ali to tehnicki nije bilo izvodljivo jer sam sve vreme mislila na tog malog skota i onda su mi obe veceri presele :smeh:

razmisljajuci o ovim postupcima (pojela me sramota) odlucila sam da prestanem da se ponasam kao deriste :lol: videcemo kako ide :smeh:

:cvece:

You go girl! Grov and love. :up:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ne, jer ne vidim logiku u tome.

Spavam sa nekim samo ako mi se svidja.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
To mi zvuci kao preveliki utrosak energije ni za sta zapravo. Lenj sam ja za inat :zev2: .
:sesir:
NOX
By alexandermagic
Dakle moje pitanje je....dali terate inat kada ste u vezi, i ako da, do koje granice?
Ne zabavljam se sa djecom niti se ponašam kao derle, znači NE.
dali biste spavali sa nekim samo iz inata?
Jedino ako nekad izgubim razum. Ovako, NE. :blenta:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
nemam te radove.Ne mogu da s einatim ako mi je stalo do nekog.ali bih mogla da budem odvratna ili navodno fina da vratim nekom ko me povredio..ali i tad bi popustila jer ne mogu da budem odvratna prema nekom ko mi je drag ili je to bio:piggy:
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Inatim se,ko se ne inati,ali ne preterujem...Uglavnom uvek prva popustim...Nikad ne bih spavala sa nekim iz inata..To mi je jadno i bzvz-e...
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ne inatim se, ali zato uvek imam posla sa inadzijama :) Uvek popustam i izvinjavam se bio u pravu ili ne, jer je to samo suludo trosenje enrgije. Jednom sam se do sada zainatio, pa me je posle dva dana pozvao decko da vidi zasto ne zovem da se izvinim, hehehehe :eya:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!