Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Neodoljivaja sam se rodila iz inata....a odgovor na ovo boldovano je NE, NIKADA mi tako neshto ne bi palo na pamet!!
Dakle moje pitanje je....dali terate inat kada ste u vezi, i ako da, do koje granice?....da li biste spavali sa nekim samo iz inata?
Originally posted by NeodoljivaInat u vezi... Užas. Stvarno se nikada ne inatim, al' sam sve nešto bila sa inadžijama.
Dakle moje pitanje je....dali terate inat kada ste u vezi, i ako da, do koje granice?....dali biste spavali sa nekim samo iz inata? i kako se osecate posle takvog cina?
Originally posted by Neodoljiva
"Da te prizor unesvesti, ja ljubit cu ga do besvesti i jos reci cu da sam ja samo njemu sudjena, da je bolji u krevetu da je dobro kad nisu tu, i sto mozes mi kad sam ja takva namerno za inat rodjena"
Originally posted by NeodoljivaIli...inat je nacin da se nesto uradi i da ujedno imas spremno opravdanje. Tipa...pa ti si mi povredila i samo sam htela da ti pokazem, da i ja mogu drugacije. Znas da te volim, ali eto iz inata smo se kresnule i bla bla...
inat je slatki greh
Originally posted by Neodoljiva
Dakle moje pitanje je....dali terate inat kada ste u vezi, i ako da, do koje granice?....dali biste spavali sa nekim samo iz inata? i kako se osecate posle takvog cina?
Originally posted by Valapsolutno, ako nesto slicno uradis i ne bude te blam od samog sebe u roku od dva dana, onda si u gadnim problemima.Originally posted by NeodoljivaIli...inat je nacin da se nesto uradi i da ujedno imas spremno opravdanje. Tipa...pa ti si mi povredila i samo sam htela da ti pokazem, da i ja mogu drugacije. Znas da te volim, ali eto iz inata smo se kresnule i bla bla...
inat je slatki greh
Decija posla...![]()
Originally posted by ValOriginally posted by NeodoljivaIli...inat je nacin da se nesto uradi i da ujedno imas spremno opravdanje. Tipa...pa ti si mi povredila i samo sam htela da ti pokazem, da i ja mogu drugacije. Znas da te volim, ali eto iz inata smo se kresnule i bla bla...
inat je slatki greh
Decija posla...![]()
Originally posted by m..
ja sam tako kad sam se tek smuvala sa zenom, u naletu neke ogromne nesigurnosti, poljubila neku drugu ribu, joj koliko me bilo sramota, ko da imam cirka 15 god.
Originally posted by CalypsoOriginally posted by m..
ja sam tako kad sam se tek smuvala sa zenom, u naletu neke ogromne nesigurnosti, poljubila neku drugu ribu, joj koliko me bilo sramota, ko da imam cirka 15 god.
koji tajming
![]()
joj ta nesigurnost ujebe sve
![]()
iako ne radim takve stvari, desilo mi se da sam jednom izasla u klub bez devojke, iz cistog inata kako bih sebi dokazala nesto:lol: i jednom sam bas htela da poljubim neku drugu cicu (kad ova moja nije bila tu a ja bila bas ljuta na nju), ali to tehnicki nije bilo izvodljivo jer sam sve vreme mislila na tog malog skota i onda su mi obe veceri presele![]()
razmisljajuci o ovim postupcima (pojela me sramota) odlucila sam da prestanem da se ponasam kao deristevidecemo kako ide
![]()
![]()
Originally posted by NeodoljivaNe zabavljam se sa djecom niti se ponašam kao derle, znači NE.
Dakle moje pitanje je....dali terate inat kada ste u vezi, i ako da, do koje granice?
dali biste spavali sa nekim samo iz inata?Jedino ako nekad izgubim razum. Ovako, NE.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!