Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by EYAnisam znao da to moze tako: veza bez sexa, odnosno sex bez veze. drugo i nekako, ali prvo???Originally posted by vindskrinpa kakve ima veze jel neko pasivan il aktivan za vezu ?
mislim isto. sex... veza...kad je partner u pitanju, u cemu je razlika ako je samo sex ili veza i sex?
btw, veza moze i bez sexa kao sto sex moze bez veze... i tako...![]()
Originally posted by vindskrinPa moze, samo sto to malo ko upraznjava. Zasto ne bi moglo? Nije najvaznija stvar u vezi seks (ako je to razlog da budete u vezi sa nekim, onda stvarno...).Originally posted by EYAnisam znao da to moze tako: veza bez sexa, odnosno sex bez veze. drugo i nekako, ali prvo???Originally posted by vindskrinpa kakve ima veze jel neko pasivan il aktivan za vezu ?
mislim isto. sex... veza...kad je partner u pitanju, u cemu je razlika ako je samo sex ili veza i sex?
btw, veza moze i bez sexa kao sto sex moze bez veze... i tako...![]()
Originally posted by Ulixto nije moj izbor, ali ako bih se prepustio hemiji, onda samo dobro dupe moze biti iskljucivi razlog za vezu.Originally posted by vindskrinZar je moguce da je dobro dupe razlog da budes sa nekim u vezi?
JA onda nisam siguran sta VI podrazumevate pod vezom?
Pod "vezom" podrazumevam emotivan odnos prvenstveno, pa tek onda sve ostalo.
Originally posted by vindskrinzajednicki interesi, "ista talasna duzina"...
to nije moj izbor, ali ako bih se prepustio hemiji, onda samo dobro dupe moze biti iskljucivi razlog za vezu.
a sta stvara emotivni odnos, ako ne s moje tacke pogled na lepu guzu, dodir iste, pa zatim dalje...
Originally posted by MyselfVala bas. Neka ga, neka se on i dupe ludo zabavljaju. Lepo je Wilde rekao: who goes beyond the surface, does so at his own peril. Vodi se time, siguran sam.
Dobro... covek se zabavlja sa dupetima. Ako on voli vezu sa dobrim dupetom, neka voli. Ako se on i dupe super slazu i imaju zajednicke teme, vode zanimljive razgovore i dopunjuju se... neka... Pustite coveka!
Originally posted by vindskrin
to nije moj izbor, ali ako bih se prepustio hemiji, onda samo dobro dupe moze biti iskljucivi razlog za vezu.
a sta stvara emotivni odnos, ako ne s moje tacke pogled na lepu guzu, dodir iste, pa zatim dalje...
Originally posted by Ulix
Originally posted by vindskrinZar je moguce da je dobro dupe razlog da budes sa nekim u vezi?
JA onda nisam siguran sta VI podrazumevate pod vezom?
Pod "vezom" podrazumevam emotivan odnos prvenstveno, pa tek onda sve ostalo.
Originally posted by UlixZavisi čije, Odyssea mou. Zavisi čije.
Zar je moguce da je dobro dupe razlog da budes sa nekim u vezi?
Originally posted by DinaKako sam ja bila pametnica te 2005 god
Ja sam dugo vremena volela mladje muskarce. Ne znam kako je za druge veze ali ja sam se susretala sa neverovatnom kolicinom predrasuda zbog toga. U poslednje vreme mi je nesto privlacnija zrelost. Ali upustila bih se u svaku vezu koja meni odgovara, bez obzira da li je razlika 10, 15 god, ili koja vec.
Originally posted by Myself
Dobro... covek se zabavlja sa dupetima. Ako on voli vezu sa dobrim dupetom, neka voli. Ako se on i dupe super slazu i imaju zajednicke teme, vode zanimljive razgovore i dopunjuju se... neka... Pustite coveka!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!