Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By vindskrin
mislim da stariji momak, ako je aktivan, treba sa mladjim deckom, a mladji decko, ako je pasivan, sa starijim momkom.
kod devojaka ne znam kako to ide, sta njih privlaci...
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by vindskrin
mislim da stariji momak, ako je aktivan, treba sa mladjim deckom, a mladji decko, ako je pasivan, sa starijim momkom.
kod devojaka ne znam kako to ide, sta njih privlaci...
pricamo o vezi, partneru u vezi... ne samo za sex !
By vindskrin
mislim isto. sex... veza...kad je partner u pitanju, u cemu je razlika ako je samo sex ili veza i sex?
By vindskrin
licno meni, godine nisu toliko bitne koliko lepa guza. ali, iz skromnog iskustva mislim da je guza ispod 30 godina najmocnija (ako je na pravoj osobi, jer godine nisu garancija same za sebe).
ove starije me ne mogu tako da privuku (ne kazem da negde u svetu ne postoji poneka dobra, kao sto u svemu postoje izuzeci).
Korisnikov avatar
By EYA
mislim isto. sex... veza...kad je partner u pitanju, u cemu je razlika ako je samo sex ili veza i sex?
pa kakve ima veze jel neko pasivan il aktivan za vezu ?

btw, veza moze i bez sexa kao sto sex moze bez veze... i tako... :lizalica:
By vindskrin
Originally posted by EYA

nisam znao da to moze tako: veza bez sexa, odnosno sex bez veze. drugo i nekako, ali prvo???
By Ulix
Originally posted by EYA

nisam znao da to moze tako: veza bez sexa, odnosno sex bez veze. drugo i nekako, ali prvo???
Pa moze, samo sto to malo ko upraznjava. Zasto ne bi moglo? Nije najvaznija stvar u vezi seks (ako je to razlog da budete u vezi sa nekim, onda stvarno...).
By vindskrin
JA onda nisam siguran sta VI podrazumevate pod vezom?
By Ulix
Zar je moguce da je dobro dupe razlog da budes sa nekim u vezi?
Pod "vezom" podrazumevam emotivan odnos prvenstveno, pa tek onda sve ostalo.
By vindskrin
Originally posted by Ulix
to nije moj izbor, ali ako bih se prepustio hemiji, onda samo dobro dupe moze biti iskljucivi razlog za vezu.
a sta stvara emotivni odnos, ako ne s moje tacke pogled na lepu guzu, dodir iste, pa zatim dalje...
By Ulix
to nije moj izbor, ali ako bih se prepustio hemiji, onda samo dobro dupe moze biti iskljucivi razlog za vezu.
a sta stvara emotivni odnos, ako ne s moje tacke pogled na lepu guzu, dodir iste, pa zatim dalje...
zajednicki interesi, "ista talasna duzina"... :neznam: razne stvari.
Korisnikov avatar
By IriS
ja skontala :eureka: covek ima emotivan odnos prema dupetu :zen:
By vindskrin
"zajednicki interesi" mogu biti samo posao, "ista talasna duzina" moze biti samo prijateljstvo, a veza?
za vezu mora postojati dobar razlog, a za mene taj "dobar" razlog moze biti samo lepa guza.
Korisnikov avatar
By Myself
Dobro... covek se zabavlja sa dupetima. Ako on voli vezu sa dobrim dupetom, neka voli. Ako se on i dupe super slazu i imaju zajednicke teme, vode zanimljive razgovore i dopunjuju se... neka... Pustite coveka!

Definitivno je - godine nisu bitne.
By Ulix
Originally posted by Myself
Dobro... covek se zabavlja sa dupetima. Ako on voli vezu sa dobrim dupetom, neka voli. Ako se on i dupe super slazu i imaju zajednicke teme, vode zanimljive razgovore i dopunjuju se... neka... Pustite coveka!
Vala bas. Neka ga, neka se on i dupe ludo zabavljaju. Lepo je Wilde rekao: who goes beyond the surface, does so at his own peril. Vodi se time, siguran sam.
:kakodane:
By vindskrin
super guza je na prvom mestu, osnovni uslov. zar je to tesko razumeti.
Korisnikov avatar
By Val
Razumeli smo, ajd' ... :nono:

Godine? A sta je to? Mis'im, ne treba mi zena s godistem moje bake. Ali nekako, sve sto sam starija, sve mladje ulaze u moj zivot. E sad, koliko dugo se tu zadrze, to je vec druga tema...
:cvetduga:
By vindskrin
ne znam cime to zena u godinama moze da zadrzi drugu, puno mladju zenu? muskarac uvek moze da ima skriveni adut. a zena?
"snazaniji", stariji i "nezniji" mladji muskarac -to se slaze. kako to ide kod zena?
p.s. ovde sam i da nesto naucim.
By Kragi

Originally posted by Ulix
:pucaodsmeha:

AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAH
Korisnikov avatar
By Frey
91. godište mi je nekako idealno :setnja:
+/- par godina: pri'vatljivo.
Ostali: ako su nam mentaliteti preterano kompatibilni.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina

Ja sam dugo vremena volela mladje muskarce. Ne znam kako je za druge veze ali ja sam se susretala sa neverovatnom kolicinom predrasuda zbog toga. U poslednje vreme mi je nesto privlacnija zrelost. Ali upustila bih se u svaku vezu koja meni odgovara, bez obzira da li je razlika 10, 15 god, ili koja vec.
Kako sam ja bila pametnica te 2005 god :smeh:

Nego sta - svaka veza koja meni odgovara - slazem se sa Dinom :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Myself

ahahahahahahaha!!!! :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!