Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Kiwine razmisljam ni ja "na taj nacin", ali zacudilo me da se na ovom forumu ne vlada tim informacijama, pa sam "prozvao" upucenije.
ja znam samo jednog obrezanog ... i još par za koje nisam siguran da li jesu ili nisu ... vidiš.. nikada nisam razmišljao o ljudima na taj na?in ... verovatno zato što mnogima kitu ni ne primetim...
![]()
Originally posted by vindskrinMene je zacudilo da ti je uopste palo na pamet da bi se dobro vladalo informacijama o obrezivanju na forumu pod nazivom Gay Serbia. :rolleyes: Idi na forum b92, da vidis da l ces dobiti bolje informacije
...zacudilo me da se na ovom forumu ne vlada tim informacijama, pa sam "prozvao" upucenije.
Originally posted by vindskrinJeste da skrecemo sa teme ali evo objasnjenja:
jeste da skrecemo sa teme, ali ovde trazim pojasnjenje.
Originally posted by vindskrin
OK, prihvatam pojasnjenje, ali simor me (ocigledno) nije razumeo. imao sam razlog zasto sam rekao "lenjinov dekret". ulixe, tvoje razmisljanje i karakter me podsecaju na lik lenjina sa marke. ja te na osnovu dosadasnje prepiske tako osecam. i ne moras da se tako naivno hvalis "znanjem". ima nas jos koji smo isli u dobre skole i nemamo potrebu za hvalisanjem, a ovde ga (znanje)pokazujemo onoliko koliko treba. trebao si do sad nauciti da je svest o ne znanju prvi korak ka znanju. cini se da je ti nemas, iako si do sad, iz dosade, procitao po neku knjigu. ali time jos nisi postao intelektualac.
Originally posted by goran123Sa ovim se ne treba nimalo šaliti, dakle sve mogu?e mere opreza. Najbolje bi bilo ležati na leðima i ne mrdati se mnogo, i to dugo dugo vremena... ja sam ležao u bolnici par nedelja (sa ne?im preko što li?i na one drža?e za poslužavnike), a za to vreme je ovaj u drugom krevetu koji je imao zašivanje usne po?eo da jede ?vrstu hranu... to je kao neki reper kako je to dugo dugo trajalo... to pre nego što sam došao ku?i, a onda sam ležao još nekoliko nedelja.
Pozdrav!!!
Pre neki dan(u sredu) sam bio na cirkumciziji,pa poshto vidim da ovde ima dosta ljudi koji su proshli kroz sav taj proces,interesuje me za koliko vremena,otprilike,proci zarastanje rane i da li treba da se pridrzavam nekog posebnog rezima dnevnih aktivnosti tj.shta ne bih smeo da radim da bi mi rana shto pre zarasla!!!
jukieDa li si ozbiljan ili se šališ (jer ja prvi put ?ujem za ovako nešto, posle obrezivanja se ni ne leži u bolnici, mora da je kod tebe nešto naopako pošlo)?
Najbolje bi bilo ležati na leðima i ne mrdati se mnogo, i to dugo dugo vremena... ja sam ležao u bolnici par nedelja (sa ne?im preko što li?i na one drža?e za poslužavnike), a za to vreme je ovaj u drugom krevetu koji je imao zašivanje usne po?eo da jede ?vrstu hranu... to je kao neki reper kako je to dugo dugo trajalo... to pre nego što sam došao ku?i, a onda sam ležao još nekoliko nedelja.
Originally posted by KiborgBas hteoh da priupitam... kao da su mu presadjivali penis...jukieDa li si ozbiljan ili se šališ (jer ja prvi put ?ujem za ovako nešto, posle obrezivanja se ni ne leži u bolnici, mora da je kod tebe nešto naopako pošlo)?
Najbolje bi bilo ležati na leðima i ne mrdati se mnogo, i to dugo dugo vremena... ja sam ležao u bolnici par nedelja (sa ne?im preko što li?i na one drža?e za poslužavnike), a za to vreme je ovaj u drugom krevetu koji je imao zašivanje usne po?eo da jede ?vrstu hranu... to je kao neki reper kako je to dugo dugo trajalo... to pre nego što sam došao ku?i, a onda sam ležao još nekoliko nedelja.
Originally posted by UlixPa mogli su i malo dužu dršku da naprave... da izgledam kao patbear...
Bas hteoh da priupitam... kao da su mu presadjivali penis...
Originally posted by goran123Zarastanje traje otprilike oko mesec dana.
Pozdrav!!!
Pre neki dan(u sredu) sam bio na cirkumciziji,pa poshto vidim da ovde ima dosta ljudi koji su proshli kroz sav taj proces,interesuje me za koliko vremena,otprilike,proci zarastanje rane i da li treba da se pridrzavam nekog posebnog rezima dnevnih aktivnosti tj.shta ne bih smeo da radim da bi mi rana shto pre zarasla!!!
Unapred hvala...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!