Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ValNemoj tako! Kontam da je tvoje ekstra zahvalno na silnim Betovenoma i Mocartima koje mu pustas:D
Ma joj, ko vec kupuje pelcere?! Kad to isto cvece imam kuci, pa samo odlomim pelcer i nastavim da uzgajam sto imam.![]()
A tebi najbolje da nabavimo plasticno iliti gumeno. Nit' te nervira, nit imas obaveze.![]()
Nit' trazi da mu pevas, da ga ljubis ni negujes. Samo pooonekad prasinu i paucinu skines!![]()
![]()
![]()
Originally posted by zbunjena
nishta gore od plastichnog cveca...to kada vidim u kuci ili stanu....zapitam se da li je vlasnik normalan??!!! Eh sada gumenooo, moze da bude ok, a i ne mora...sve zavisi...a zna i da zulja, sve zavisi od kvaliteta gume...tj. chvrstine...( tako kazu...ne znam ja nista)![]()
mada ako moze da se iskuvava...hmmmm.......
ps. pauchinu skidam redovno (i ovo neka ne bude dvosmisleno...), posto ne volim nika'ke zivuljke....
Originally posted by Val
Da li i vas vase usne odaju?
Originally posted by IceBerg
mogu da ljubim samo onu osobu sa kojom sam emotivno vezan, al da ljubim sa zarom, strashcu, dugo i da mi nikad ne dosadi!!!
a shto se sexa tice... mogu imati sa svakim!!!
Originally posted by KissQueenMoracemo da odrzimo neko takmicenje ili seminar za poljupce..Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by argentum_infDobila si upravo konkurenciju!
hm..volim to da radim,i bez lazne skromnosti,najbolja sam..![]()
![]()
moj nick sve govori...
Originally posted by ValVrlo retko mi se desavalo da do te mere nestane "hemije" da nemam zelju da osobu ljubim. I, uglavnom, raskidi nisu bili zbog (potpunog) nestanka hemije, vec racionalniji mnogo (tipa ne uklapanje karaktera, interesovanja)...
Chak i kad tu osobu vishe ne "osetish"?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!