Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
ja rekoh da se kupi "NOVI" pelcer, a ne da se uzima od starog...cccc...val, val, val....sedi 1 (kako kaze avalon :D ) ne pratish na chasu!!!! :lol: :lol:

....joj boze, sto mrzim cvece.....a i cvece mrzi mene...tak da etoo....

:shrug:
Korisnikov avatar
By Val
Ma joj, ko vec kupuje pelcere?! Kad to isto cvece imam kuci, pa samo odlomim pelcer i nastavim da uzgajam sto imam. :P

A tebi najbolje da nabavimo plasticno iliti gumeno. Nit' te nervira, nit imas obaveze. :lol:
Nit' trazi da mu pevas, da ga ljubis ni negujes. Samo pooonekad prasinu i paucinu skines! :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by Val
Ma joj, ko vec kupuje pelcere?! Kad to isto cvece imam kuci, pa samo odlomim pelcer i nastavim da uzgajam sto imam. :P

A tebi najbolje da nabavimo plasticno iliti gumeno. Nit' te nervira, nit imas obaveze. :lol:
Nit' trazi da mu pevas, da ga ljubis ni negujes. Samo pooonekad prasinu i paucinu skines! :smeh: :smeh: :smeh:
Nemoj tako! Kontam da je tvoje ekstra zahvalno na silnim Betovenoma i Mocartima koje mu pustas:D
Korisnikov avatar
By zboO
nishta gore od plastichnog cveca...to kada vidim u kuci ili stanu....zapitam se da li je vlasnik normalan??!!! Eh sada gumenooo, moze da bude ok, a i ne mora...sve zavisi...a zna i da zulja, sve zavisi od kvaliteta gume...tj. chvrstine...( tako kazu...ne znam ja nista) :wink: :saint: mada ako moze da se iskuvava...hmmmm.......

ps. pauchinu skidam redovno (i ovo neka ne bude dvosmisleno... :lol: ), posto ne volim nikak'e zivuljke....
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by zbunjena
nishta gore od plastichnog cveca...to kada vidim u kuci ili stanu....zapitam se da li je vlasnik normalan??!!! Eh sada gumenooo, moze da bude ok, a i ne mora...sve zavisi...a zna i da zulja, sve zavisi od kvaliteta gume...tj. chvrstine...( tako kazu...ne znam ja nista) :wink: :saint: mada ako moze da se iskuvava...hmmmm.......

ps. pauchinu skidam redovno (i ovo neka ne bude dvosmisleno... :lol: ), posto ne volim nika'ke zivuljke....

Dakle, ne volis zivuljke koji zuljaju, ali mogu da budu gumeni...? (Kad ti je rodjus?) :P
Korisnikov avatar
By Kittrie
kod mene su stvari prilicno jednostavne: ako nekog volim, zaljubljena sam, ili zainteresovana (bilo kako) - pokrenuce me, osetice to, tu sam, slusam te, osecam te, osetices me (poenta je DVOSMERNOST... svega !!). to ne moze biti odglumljeno (baj mi et list), ili lose. {izuzetak ---- duga veza i mogucnost da ponovis manifestaciju neke emocije prema partneru, iako je nekad i ne osecas}

sto se veza tice... da, smatram da je i poljubac/ ljubljenje u vezi jedna od mnogih manifestacija vladajuce emocije ili energije u vezi. [tako da su tupave one price: ali kako, zasto me napusti, bilo nam je savrseno, etc - padaju u vodu jer ta 2 bica i nisu bila u VEZI, cim se 'ne osecaju' ili tako nesto...]

na zalost velikih kolicina ljudi sa kojima sam se poljubila u raznim zivotnim fazama i raznim stanjima svesti koji ne spadaju ni u jednu gorenavedu kategoriju, nego, recimo u poljupce iz dosade ( nesto kao nepusac i cigara; iako ne uziva u njoj,i zna da ce mu biti muka posle 2 dima, precesto sebe hvata kako je iznova pali - da, i to mi je proublem :smilegrin: ) , ili nekog igo bast tripa, tad stvarno umem biti potpuno uzasna; nedostatak hemije, ili emocije reflexno pokusavam nadomestiti cistom mehanikom povucenom iz 'strasnog', dvosmernog ljubljenja, bez bilo kakve razmene energije sa drugom osobom; takav sebican poljubac postavlja i postaje sam sebi cilj (samim tim i ima ukus smrti...) koji ne pruzajuci mi zeljenu satisfakciju, zelim da 'otkacim' pa ga otaljam. u prevodu smejem se ki budala nekome u usta, unistavam zubima, udavim jezikom i blah blah.... {izuzetak: dogodilo mi se sa jednom osobom da uzivam u takvom -mehanickom- ljubljenju iznova i iznova... hmmmm, izgleda su nam se 'mehanike' potrefile :volinevoli: }
Korisnikov avatar
By Val
E pa kitt, sto me nisi upozorila, da nakon duzeg vremena pises duze postove. Oci me zabolele. Ali mi se dopada ovaj post... ;)
Korisnikov avatar
By IceBerg
mogu da ljubim samo onu osobu sa kojom sam emotivno vezan, al da ljubim sa zarom, strashcu, dugo i da mi nikad ne dosadi!!!

a shto se sexa tice... mogu imati sa svakim!!!
By жњ
Originally posted by Val
Da li i vas vase usne odaju?

Ne samo da usne mogu odati. Moze i pogled, drzanje.... MIRIS (e, to je meni najzanimljivije. odjednom mi osoba drugacije mirise, a nije u pitanju parfem. olfaktorac... sta cu)!!!!

Sta smo sve u stanju neverbalno opaziti.. uh, bolje da ne pocinjem
Korisnikov avatar
By Blady
Jbt-e.. lose mi sto citam ovo...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by IceBerg
mogu da ljubim samo onu osobu sa kojom sam emotivno vezan, al da ljubim sa zarom, strashcu, dugo i da mi nikad ne dosadi!!!

a shto se sexa tice... mogu imati sa svakim!!!

:up:

Ja bih rekla...takodje! Sem...sex sa svakim ko mi se "dopada".
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja mnogo volim da se ljubim.
I tacka :D
Korisnikov avatar
By Val
Chak i kad tu osobu vishe ne "osetish"?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Koliko mi se neka cici svidja ili ne svidja pokazujem poljupcima.. Sto ih je vise, to je bolje, ali ako pocnu da se smanjuju i meni je sve manje do toga vec znam koliko je sati...

:lezkiss: :lezkiss: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by argentum_inf
hm..volim to da radim,i bez lazne skromnosti,najbolja sam.. :kafa:
Dobila si upravo konkurenciju! :happy:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni se npr. desavalo da mi se osoba u momentu zgadi, bez ikakvog razloga i da bi bacila peglu da me poljubi.. Valjda je i to nestanak hemije, samo u bas radikalnom smislu.. :down:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by жњ
Originally posted by Val
Da li i vas vase usne odaju?

Ih.. mene sve odaje.. od usana koje su non stop na toj osobi, do ruku koje je stalno grle, pogleda.. Ma sve to ukupno kada se spoji, ajmeeeeeeeeee, kolaps.. :dance:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Zwezdica

moj nick sve govori...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by KissQueen
Originally posted by Zwezdica

moj nick sve govori...
Moracemo da odrzimo neko takmicenje ili seminar za poljupce.. :) :klap: :lezkiss: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Val
Chak i kad tu osobu vishe ne "osetish"?
Vrlo retko mi se desavalo da do te mere nestane "hemije" da nemam zelju da osobu ljubim. I, uglavnom, raskidi nisu bili zbog (potpunog) nestanka hemije, vec racionalniji mnogo (tipa ne uklapanje karaktera, interesovanja)...
I volEm da se ljubim, mnogo :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!