Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By spark
iako ne mislim da sam nesto hiper zavistan od izlazaka i bla bla bla, ne mogu da kazem da bas nigde ne izlazim i da se bas ni sa kim ne druzim... opet, ni na jednom mestu (zurke, kafici, nvo i sl.) do sada nisam nabasao na slicne brosurice, pa mislim da je jako korisno da, oni koje interesuje, vide sta sve tu o kojim stvarima pise... mislim da je jako korisno, bar sam ja saznao dosta...

u pitanju su brosurice koje su izdali lekari sveta - francuska, u okviru programa smanjenja rizika... a mene nije mrzelo da prekucavam dokumenta o ekstaziju, speedu, lsd-u, kokainu i heroinu, pa evo, koga interesuje, moze da procita nesto, da komentar ili sta vec...

----------
ekstazi
(ekseri, i, eks, ...)

zabranjen proizvod
koriscenje i posedovanje ovog produkta je zakonom zabranjeno
cilj ovog dokumenta je da informise korisnike o rizicima koji su povezani sa upotrebom proizvoda

empatogeni proizvod sintetickog porekla MDMA ili drugi metamfetamini (MDEA, MDA, MBDB, MDOH)

nacin upotrebe
oralno, snifovanje

oblik
tablete, kapsule, prah

paznja! tablete pod imenom ekstazija su vrlo cesto "seceni" stimulativnim supstancama (amfetamini, kofein...) ili psihodelicnim sredstvima (2CB, DOB) i ponekad uopste nemaju MDMA u sebi.

efekti
deluju od 4 do 8 sati, a pocetak delovanja je 20 do 60 minuta posle uzimanja.
ubrzanje rada srca i ubrzano disanje.
osecaj fizickog i mentalnog blazenstva.
empatija (povecana mogucnost identifikovanja s drugima)
gubitak inhibicije (gubitak "kocnica")
povecana senzualnost
stimulativno i blago iskrivljeno opazanje i promena orijentacije u vremenu
prijatni vizuelni efekti, filozofski
osecanje lucidnosti

ruzici
mucnina, gubitak apetita
grcenje vilicnih misica
smanjenje imunog (sistema odbrane organizma) odgovora
hipertermija (pretopljenost organizma)
dehidracija
srcani i bubrezni problemi
pri uzimanju velikih doza povecanje krvnog pritiska i rizik od pojave konvulzija (grceva)
psiholoska zavisnost, tolerancija
depresija, anksioznost (bezrazlozna zabrinutost) i rizik od dugotrajne depresije

saveti
zbog nepoznatog kvalitata tableta, uvek uzimajte po pola da bi stekli uvid o jacini tablete.
postoji mogucnost da se kvalitet proizvoda isproba posebnim reagensom (markijev test)
pijte redovno i polako bezalkoholna pica, ne alkohol. budite na svezem vazduhu, oblacite se komotno
ako snifujete, koristite sopstvenu slamcicu da ogranicite rizik prenosenja virusnog hepatitisa
da biste se oporavili odmarajte se, uzimajte laganu i raznovrsnu hranu, voce, vitamin c
napravite pauzu u koriscenju proizvoda (redje ga koristite)

uzimanje ekstazija se izricito ne preporucuje osobama koje su na tretmanu za bolest HIV

lekari sveta - francuska
program smanjenja riyika

+381 11 658 701, 26 56 581
mdmhrbg@eunet.yu
Korisnikov avatar
By rothmans
[/quote]
saveti
zbog nepoznatog kvalitata tableta, uvek uzimajte po pola da bi stekli uvid o jacini tablete.
postoji mogucnost da se kvalitet proizvoda isproba posebnim reagensom (markijev test)
pijte redovno i polako bezalkoholna pica, ne alkohol. budite na svezem vazduhu, oblacite se komotno
ako snifujete, koristite sopstvenu slamcicu da ogranicite rizik prenosenja virusnog hepatitisa
da biste se oporavili odmarajte se, uzimajte laganu i raznovrsnu hranu, voce, vitamin c
napravite pauzu u koriscenju proizvoda (redje ga koristite)

uzimanje ekstazija se izricito ne preporucuje osobama koje su na tretmanu za bolest HIV

lekari sveta - francuska
program smanjenja riyika

+381 11 658 701, 26 56 581
mdmhrbg@eunet.yu
[/quote]

jel' se ti to zezas?
Korisnikov avatar
By EYA
ne ne zeza se.
saveti su odlicni, kamo srece da ih se svi koji koriste i-eve i pridrzavaju.
u cemu je problem ?
Korisnikov avatar
By spliff
shta bi mi bez sparka?

:puzzle: :puzzle: :puzzle:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Saveti su stvarno dobri. Ja uvek uzmem prvo pola da vidim kakva je :salut:
I ne treba žvakati, loše je za zube
By Thomas
Red Bull votka je zakon!

Živeli!
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by operativni kadar
I ne treba žvakati, loše je za zube
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Sorry O.P.,samo u kontekstu svega ovo dodatno 'upozorenje' zvuchi super! :perezube:
Originally posted by EYA
ne ne zeza se.
u cemu je problem ?
Ja ga ne vidim...
Kada sam prochitala prvi put zvuchalo mi je skroz sumanuto ali kad bolje razmislim skroz su u pravu :yes:
Pouchno shtivo za pionire u uzimanju,narochito za one koje pochnu da bivaju nervozni posle par sati jer im nije najjasnije shta im se(fizichki)deshava...

@ Thomas -dear,mozesh li na jednoj temi o drogi da ostanesh pri temi?

ps. A shta je sa onima koji uzimaju exere iv?Jedan moj drug oslepeo na par minuta,bedak.:rool:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by gothrose
A shta je sa onima koji uzimaju exere iv?Jedan moj drug oslepeo na par minuta,bedak.:rool:

nisam josh probao...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ovi sadasnji exeri nisu ni za mlechnu surutku, kao neshto te rade pola sata, a onda nishta....
dok je bila josh stara strela, sony, mtv, e oni su ravaljivali, od strele sam jednom pretrchao chitavu bechejsku dolmu, a da se nisam ni zadihao ni kapi znkoja pustio, e to su bili radovi...:dancingfever:
Korisnikov avatar
By EYA
jing jang pretprosle godine, bratee :eya:
Korisnikov avatar
By rothmans
Originally posted by EYA
ne ne zeza se.
u cemu je problem ?

Ma opusteno,nema problema iako su zabranjeni i sledi ti corka

mozda ne bi bio los neki dobar savet za ostale droge,trave ....

stvarno svasta, ostadoh bez reci
Korisnikov avatar
By EYA
najbolji savet za koriscenje svih droga je : drzi se svog drustva, ekipe... slusajte dobru mjuzu, i budite raspolozeni ! cim krene drkanje, eliminisite za ubuduce likove koji negativno zrace... droga uvek pojacava ono raspolozenje u kojem se nalazite, zato je nikad, ali nikad ne koristite da vam ulepsa svet ako on to vec nije !
i onda nema sanse da se navucete :zen:
Korisnikov avatar
By Skyen
ja bih uz sve droze delila uputstva za upotrebu. ne salim se. kao sto kaze parola, budi svestan rizika, tako treba i postovati neciji izbor kada je on svestan rizika. ja ne idem logikom, ako sto se drogirao tako mu i treba, vec logikom, ok to si izabrao, ajde bar gledaj kako da zastitis sebe i druge. za extazi bih dodala nesto o picu koje treba da se unosi.
posto je to party ili weekend droza, ako vec skaces toliko, onda se naravno i znojis (raste t temperatura i ino). pa samim tim gubis dosta soli iz organizma. zato soli treba nadoknaditi: mineralnom vodom, prevashodno ili obicnom vodom, ali uz neki slani keks
i naravno cuveni dayafter - puno odmora i sna
Korisnikov avatar
By EYA
Nema šanse da se navu?ete ako je ne budete konzumirali ?esto :meduza: :doktor:
za zavisnost nije vazno koliko cesto konzumirate drozu, vec kako i zasto je uzimate :marinac:
Korisnikov avatar
By Dr. M
:kakodane: :kakodane: :kakodane:

...Jos jedna u nizu kvaziedukativnih tema u kojima nam nije receno nista sto vec ne znamo....smooooooooor...

A, brosurice o kojima je rec svojevremeno su toliko deljene po svim gay zurkama u gradu, da ih cak i ja, imam sacuvane u vise primeraka, od svakog izdanja....
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Morgan Le Faye
ovi sadasnji exeri nisu ni za mlechnu surutku, kao neshto te rade pola sata, a onda nishta....
dok je bila josh stara strela, sony, mtv, e oni su ravaljivali, od strele sam jednom pretrchao chitavu bechejsku dolmu, a da se nisam ni zadihao ni kapi znkoja pustio, e to su bili radovi... :dancingfever:

Danasnja deca...pih... :pljuje:

Prave se pametna, a nemaju pojma o cemu pricaju...

To sto ti navodis nisu cak ni :tea: osrednjeg kvaliteta...

Cinjenica je da je '96, '97, '98...extacy bio mnogo kvalitetniji nego sad, ali ni sad situacija nije losa...Ne pratis scenu...u poslednje vreme pojavili su se primerci koji su u rangu crvene motorole, tresnjica, barth simpsona...ali ti verovatno ne znas sta je to, cim ti je strela vrhunac...

Drzi se ti onoga u cemu si dobar.... :gatara:

I, ako slucajno nisi upucen, " Cari " se opet emituju svaki dan...eto tebi zanimacije.... :mete:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by Dr. M
:kakodane: :kakodane: :kakodane:

...Jos jedna u nizu kvaziedukativnih tema u kojima nam nije receno nista sto vec ne znamo....smooooooooor...

A, brosurice o kojima je rec svojevremeno su toliko deljene po svim gay zurkama u gradu, da ih cak i ja, imam sacuvane u vise primeraka, od svakog izdanja....
A šta si ti mislio da ?eš ?uti? Gde da naðeš dobre exere u gradu??? :duh:
Korisnikov avatar
By Dr. M

A šta si ti mislio da ?eš ?uti? Gde da naðeš dobre exere u gradu??? :duh
Ne to me ne zanima....

Ja uvek imam najbolje... :nokti: :muzika:

Ako se malo raspitas , svi ce ti to reci.... :P
By Thomas
Originally posted by gothrose
@ Thomas -dear,mozesh li na jednoj temi o drogi da ostanesh pri temi?

ps. A shta je sa onima koji uzimaju exere iv?Jedan moj drug oslepeo na par minuta,bedak.:rool:

1st: :smeh: :smeh: :smeh:

Ljubim :kiss: :kiss: :kiss:

2nd: e ti bash nisu normalni, majke mi.... :zacepi:
Korisnikov avatar
By Dr. M
A baš mi treba dobar lerdi :sweet: :roflmao:
Sta da ti kazem...Izgleda da nisi trazio na pravom mestu... :nope:

Ali srecom, jedan u2u na pravu adresu, moze resiti tvoj problem... :serlok:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Dr. M
dok je bila josh stara strela, sony, mtv, e oni su ravaljivali, od strele sam jednom pretrchao chitavu bechejsku dolmu, a da se nisam ni zadihao ni kapi znkoja pustio, e to su bili radovi... :dancingfever:

Danasnja deca...pih... :pljuje:

Prave se pametna, a nemaju pojma o cemu pricaju...

To sto ti navodis nisu cak ni :tea: osrednjeg kvaliteta...

Cinjenica je da je '96, '97, '98...extacy bio mnogo kvalitetniji nego sad, ali ni sad situacija nije losa...Ne pratis scenu...u poslednje vreme pojavili su se primerci koji su u rangu crvene motorole, tresnjica, barth simpsona...ali ti verovatno ne znas sta je to, cim ti je strela vrhunac...

Drzi se ti onoga u cemu si dobar.... :gatara:

I, ako slucajno nisi upucen, " Cari " se opet emituju svaki dan...eto tebi zanimacije.... :mete:
Ipak si potrvdio moju konstataciju, em shto su sirovine loshe, em shto se shtedi na istima, em shto nema amfetamina...
pa vishe letim od svojih ulja za letenje, a to znam jer nisam notorni junky pa da mogu da iscoooliram ex kao nekada,
i hvala za info o charima, kak` si ti brizan prema mojoj malenkosti, pomislicu da me josh i volish:cuddle::sarana:
Korisnikov avatar
By Dr. M

i hvala za info o charima, kak` si ti brizan prema mojoj malenkosti, pomislicu da me josh i volish:cuddle: :sarana:

Retko koga ja volim...Ali da te cenim to stoji....

Ma koliko mi imali razlicite poglede na svet, cenim ljude koji imaju svoje misljenje i stoje iza njega , ma koliko ga drugi osporavali...

Eto slicnosti i izmedju nas...zivot je stvarno cudo.... :shocked:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!