Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hybrid
:psiholog:
Pretpostavljam da svako od nas ovde, lezbejki, pedera, i ostalih, ima ne�to "pre po?etka". :saksofon: Ono kada su mislili da niko vi�e ne razmi�lja kao oni, ili bar dok jo� nisu upoznali nekog istomi�ljenika. Dok su prakti?no jo� bili str8 (koliko god to sme�no zvu?alo)! Tada smo zami�ljali upoznavanje drugih sli?nih nama ("meeting handsome peoples" hehe) i uop�te kako bi sve to funkcionisalo. Sve je moglo da bude savr�eno! Me�utim, kada otkrije� (ili makar po?ne� otkrivati) ovaj "svet", shvati� da sve nije tako. Slu�a� razne pri�e o ve�ticama i babarogama, stvorenjima koja ?e da te pojedu, i sli?no. Znate na �ta mislim. :pop: Mnogi se �ale kako su sve zami�ljali druga?ije (bar ja slu�am pri?e), yet, no one leaves!!! Kakva su va�a razmi�ljanja na ovu temu? Imao sam i ja druga?iju sliku kako bi sve to moglo da izgleda, ali u redu, nije bas stra�no ni ovako. Sve su to neke sitnice, ali dovoljne da stvari izgledaju druga?ije. Mislio sam, na primer, da je sve kao i kod hetero-ovih po?ev od upucavanja (muvanja) pa sve dalje... Primetio sam da je sve mnogo br�e! Ako neko uspe da odr�i vezu du�e od pola godine samo �to ne dobije Nobelovu nagradu za po�rtvovanje. Ne samo da su stvari br�e nego i indiskretnije. Mozda gre�im, ispravi me! �ta je to �to bi neko od vas hteo da promeni kada bi mogao, ili �to ga je recimo :dude: zapanjilo? Da li ste nekad o ovome razmi�ljali? Kako biste vi voleli da ovo bude? Naravno da ne mislim na muzi?ke �elje tipa "Ja bih trojku s Bredom Pitom i E�tonom K" :kakodane:
Korisnikov avatar
By m..
Ajme, ne znam, ja bih za pocetak da sam u stanju da nadjem devojku kakva mi odgovara, onda nece postojati problem brzine veze i indiskrecije, jel da... Mislim stvari nisu ni lakse ni teze ego sto sam h zamisljala, samo jednostavno, covek ima premalo izbora...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mislim da bi sve bilo bolje kada bi nestali (auto)homofobichni tripovi i kada vecina ljudi ne bi razmisljala iskljuchivo kurcem.
Korisnikov avatar
By HARP
Nema globalizacije u tom pogledu.Ja imam svoj svet,ko je ušao u njega,ušao je...
By fazza
Dok nisam znao kako je, zamishljao sam bash sve i svashta i mislio sam da je
sve mnogo bolje, da su ljudi iskreniji i da se drze jedni drugih. Medjutim, ispalo
je mnogo gore nego shto sam i mogao da pretpostavim. :testerica:
U pravu si da je ovde veliki uspeh sastaviti i dva/tri meseca sa tipom. Ne znam
zbog chega je to tako, ali chinjenica je da su ljudi neiskreni, bezobrazni i
pokvareni.

Zapanjilo me je to shto ovde svaka budala, kreten, mentol, etc. ima dechka,
i naravno menja ih svake nedelje, a oni najbolji (u svakom smislu) muku muche
da nadju dechka, a i ako ga nadju to obichno ne potraje dugo jer se ispostavi
da je dechko jedan od onih shto voli da shvrlja.

Nikoga ja necu da menjam, ali ne zelim ni ja sebe da menjam! Voleo bih samo
da se ljudi slazu malo vishe, da nema toliko zlobe i naravno da se drzimo
jedni drugih jer bi tada bili u mnogo boljoj poziciji nego shto smo sada.
Kako da popravimo svoj polozaj, ako pljujemo i napadamo jedni druge gde god
stignemo...
Korisnikov avatar
By HARP
Moj savet:Na?i de?ka iz unutrašnjosti koji živi u BG,vaspitavan je druga?ije,nije rastao u ovoj okolini,ima ve?u grižun savest i iskreniji je...ume bolje da se veže za nekoga i u ve?ini slu?ajeva veran...
Mada,?im dodje fin i sladak de?ko iz unutrašnjosti odmah ga zgrabe...
Žao mi je tih tipova da ih ne iskvare...
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Moj svet, ?aroban i lep, sigurnost mi daje, ka novom me vodi,
da moj svet.

Nisam zamišljao. Samo sam konstatovao ispraznost mladjih (?ast izuzecima) i obezkompasljenost mojih vršanjaka (opet ?ast izuzecima).
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam i to <kao i sve u zivotu> naopacke uradila.

Skontala sam da sam u fazonu jer me je jedna devojka smuvala, do tada nisam ni razmisljala o tome. Vec sam prosla dve ozbiljne i nesto sitnijih veza kad sam prvi put dosla na forum. A tada sam vec znala sta mogu da ocekujem od 'scene'. Dok su se pojavile prve zurke <ne racunajuci X>, ja sam vec odavno izgradila und razradila kategoriju 'ni pod razno'.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moja predstava o gej svetu je sazrevala istovremeno sa mojom predstavom o str8 svetu, tj. nije bilo nekih "iznenaðenja", ve? prosto upoznavanje ne?eg novog do tada nepoznatog.

ono što bih voleo da promenim je malograðanski mentalitet i nepresušnu potrebu za moralisanjem nedojebanih.
By R&B_Freak
Originally posted by GOX
Nema globalizacije u tom pogledu.
Originally posted by GOX
Moj savet:Na?i de?ka iz unutrašnjosti koji živi u BG,vaspitavan je druga?ije,nije rastao u ovoj okolini,ima ve?u grižun savest i iskreniji je...ume bolje da se veže za nekoga i u ve?ini slu?ajeva veran...
Mada,?im dodje fin i sladak de?ko iz unutrašnjosti odmah ga zgrabe...
Žao mi je tih tipova da ih ne iskvare...
i eto globalizacije :palacinke:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by fazza
Zapanjilo me je to shto ovde svaka budala, kreten, mentol, etc. ima dechka,
i naravno menja ih svake nedelje, a oni najbolji (u svakom smislu) muku muche
da nadju dechka...
i onda 'ih' jos optuzuju za moralisanje lepeci na njih etikete da su nedojebani!:zev2:
By White flower
... Ne znam sta da kazem... Skoro sam se po prvi put otvorila i naisla na nerazumevanje najbolje drugarice, kao da cu da je spopadam... Sta mogu onda ocekivati od drugih... Jednostavno, svet je pun predrasuda o nasem svetu... Ja imam decka ali to nije to... Jednom sam imala priliku da budem sa osobom istog pola, nemoras nista da kazes, ako zna sebe znace i tebe... Moram spomenuti da sam do pre 2 godine bila homofobicarka i kada sam otkrila sebe resila sam da napisem roman "Od homofobicara do homoseksualca"... Jel' da da je dobar naslov?
Korisnikov avatar
By gari
Nema tu šta da se zamišlja, jer se sve dešava spontano. Meðutim, ako neko nešto i zamišlja obavezno se razo?ara jer se stvarnost ne poklapa sa maštom. Svet je potpuno materijalizovan, tako da oni koji bi da idealizuju obi?no proðu mnogo gore nego što misle. Sve se zasniva na principu-koliko mi daš, toliko ti dam. Emocije se isklju?uju iz svega toga jer samo metaju interese /ve?ine/. ?ast izuzecima.

:nokti: :cul: :crveni:
Korisnikov avatar
By cranky
Ja sam primetila da u "ovom svetu" svi znaju sve o svakome! Ali što je najgore, ne zato što u "ovom svetu" ima malo ljudi, već zato što su retki oni koji su voljni da nešto zadrže za sebe. Ah, daaa, i ovo je (meni lično) jeziivooo: spletkarenje, neosnovani tračevi i glupe nameštaljke.

Toliko o mojoj zadivljenošću "ovim svetom". :novine:
Korisnikov avatar
By Galateja
Razočarenja su posledica očekivanja. Koliko god da se mi kao lgbt trudimo integrisati u društvo, toliko upadamo (pojedinci) u zamku 'homoelitizma' i/ili 'mizanhomije' do uopštavanja.
Homoseksualci se razlikuju od drugih ljudi po preferenci erotskog objekta. Sve ostalo je isto kao i kod drugih.
Iznad svih ljudi je jedno nebo.
Korisnikov avatar
By Burak
znao sam i prije da je ovaj svijet pun traceva, intriga, spletkarenja, podvala, ljubomore, zavisti, osvetoljubivosti, gordosti . . . ali da je takvo preko 90 odsto nase populacije, e to nisam znao.
Svaka cast za temu.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Kada sam ja sticao uvid u svoju sexualnu orjentaciju nije bilo internet komunikacije, pa je gay svet za mene predstavljao neshto jako tajanstveno... Bio sam ubedjen da ljudi ne ostvaruju veze vec se nalaze po parkovima ne bi li imali sex... Zato mi je u pochetku bilo teshko da na sebe gledam kao na gay-a... Ali tada sam josh bio dete...
Kada sam se upoznao sa onim shto se danas naziva gay "scenom" moje su impresije bile uglavnom pozitivne... Tracharenja o kojima govorish, Burak, su rezultat toga shto se ljudi poprilichno medjusobno znaju i shto se radi o (uslovno recheno) zatvorenoj grupi, a nemaju veze sa chinjenicom da su gay...
Jedina stvar koja meni smeta je ta shto se na gay mestima ne slusha muzika kakvu ja volim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!