- 02 Avg 2005, 11:33
Pretpostavljam da svako od nas ovde, lezbejki, pedera, i ostalih, ima ne�to "pre po?etka".
Ono kada su mislili da niko vi�e ne razmi�lja kao oni, ili bar dok jo� nisu upoznali nekog istomi�ljenika. Dok su prakti?no jo� bili str8 (koliko god to sme�no zvu?alo)! Tada smo zami�ljali upoznavanje drugih sli?nih nama ("meeting handsome peoples" hehe) i uop�te kako bi sve to funkcionisalo. Sve je moglo da bude savr�eno! Me�utim, kada otkrije� (ili makar po?ne� otkrivati) ovaj "svet", shvati� da sve nije tako. Slu�a� razne pri�e o ve�ticama i babarogama, stvorenjima koja ?e da te pojedu, i sli?no. Znate na �ta mislim.
Mnogi se �ale kako su sve zami�ljali druga?ije (bar ja slu�am pri?e), yet, no one leaves!!! Kakva su va�a razmi�ljanja na ovu temu? Imao sam i ja druga?iju sliku kako bi sve to moglo da izgleda, ali u redu, nije bas stra�no ni ovako. Sve su to neke sitnice, ali dovoljne da stvari izgledaju druga?ije. Mislio sam, na primer, da je sve kao i kod hetero-ovih po?ev od upucavanja (muvanja) pa sve dalje... Primetio sam da je sve mnogo br�e! Ako neko uspe da odr�i vezu du�e od pola godine samo �to ne dobije Nobelovu nagradu za po�rtvovanje. Ne samo da su stvari br�e nego i indiskretnije. Mozda gre�im, ispravi me! �ta je to �to bi neko od vas hteo da promeni kada bi mogao, ili �to ga je recimo
zapanjilo? Da li ste nekad o ovome razmi�ljali? Kako biste vi voleli da ovo bude? Naravno da ne mislim na muzi?ke �elje tipa "Ja bih trojku s Bredom Pitom i E�tonom K"

Pretpostavljam da svako od nas ovde, lezbejki, pedera, i ostalih, ima ne�to "pre po?etka".