Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Elena
Ajde,jos da ti i prodje za ljude koji su u krajnjem stadijumu AIDS-a(samo sto se ti bas i ne setkaju mnogo,nazalost)ali za HIV + osobe...Upali obrazi,opusteni misici...![]()
Mogu da se kladim u sta hoces-da te neko zavezanih ociju odvede na infektivnu kliniku,u cekaonicu ambulante,pa ti odvezei pita te gde si-pojma ne bi imao!!!Moze biti opsta praxa,zubar...biraj,ja ideja bas nemam-ali infektivnu-ubo ne bi...
![]()
Originally posted by operativni kadar
Kad kupujete kondome, obavezno moraju imati oznaku "elektronski testirani", jer to znaci da ne propustaju elektrone (cestice velicine elektrona, najmanje moguce velicine na planeti, a iste velicine je i HIV, bravo, pogodili ste). Bez te oznake kondomi samo stite od trudnoce, a to ti dodje kao ni luk jeo ni luk mirisao, dzabe si ga nosio.
JAZAS
Originally posted by ChristianTroyZavod za javno zdravlje Vojvodine (Cenatr za kontrolu i prevenciju bolesti); ul. Futoška broj 121, II sprat, soba 54: tel: 021/4897-570; radno vreme: 7-13h
imam 22 godine i nisam se nikad testirao a hteo bih.
Jako se plasim igle, i zanima me kakav je postupak testiranja, i gde se u Novom Sadu moze testirati?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!