Jednom, kad sam ishao vozom za Beograd u Sremskoj Mitrovici je ušla jedna predivna devojka (oko 22g.), sa prelepim obrazom i tijlom mlade ratnice sa tatujem ispod pupka, ma lijepše djevojke u životu video nisam... Bila je tako lijepa, kao tog jutra dan. Jer je bio kupe pun, stajala je na ulazu u kupe i pushila cigar... a njena je majka sedela pored mene. Dok je tako stajala na vratima, izbušijo sam je svojim gladnim ocima i prodornim pogledom, praveci se da posmatram zanimljiv pejsaž Sremske ravnice sa obroncima Fruške Gore, kog je pre pitajkolko godina oblikovalo Panonsko more. Primetila je moje oci i pocela je da hvata moje poglede... tako smo se igrali pogledima sve do Beograda. Bila je tako lijepa, da sam potpuno zaboravio na predivnog de?ka, koji je ušao u Šidu i seo na sedište suprotno od mene (a bio je stvarno lepotan). Kad smo stigli na glavni Beogradski kolodvor putnici su poceli da izlaze. Jer sam teglijo puno prtljage, nisam hteo da se guram, zato sam još malo sacekao u kupeu, da su iz vagona izašli svi putnici. Izašao sam na zadnja vrata, i primetio nju kako ceka na prednjim vratima, a nervozna ju je majka stalno požurivala: " Marija dete, idemo...". Kad me je ugledala, dala mi je cedulju, na kojoj je pisalo Marija i pored imena broj telefona...
E sad, bila je toliko privlacna i lijepa, da sam rešijo, da je pozovem unato? tome što sam gej i volim muško... No do susreta nikad nije došlo, ali to je vec druga prica....
Cica Mica, gotova je prica.
Originally posted by one_life_
znaci ima u nama i strejterske krvi!
dobro, ne treba nam puno, ali ovako smo u jos necemu bolji od citsih strejera
za pohvalu
Pa svaki covek je u sushtini biseksualno bice. Razlika je samo u tome, shto neki to priznaju, drugi pak ne.