Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By one_life_
Iako ste gay, da li ste se nekad okrenuli za curom i rekli "e sa ovom bi znao sta da radim". znaci da li vam se neko svideo a da je suprotnog pola? meni se devojke sa kratkom kosom jako svidjaju (i to ne bas svaka), dobro mozda ne bi mogao nista sa njima, ali ipak.
isto vazi i za vas devojke? neki muskarac za kojim se vredi okrenuti na ulici?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
vecinu devojaka bez stila (chitati str8) jako teshko razlikujem jednu od druge sve su mi iste, skontam lezbejku i sa 50m, onda je procenim i nastavim sa soniranjem tipova...:luda:
Korisnikov avatar
By Rei
Deshavalo mi se. Ne u seksualnom smislu, ali poneke devojke su mi stvarno toliko lepe da jednostavno ne mogu da skinem ochi sa njih. Te devojke zrache nekom prirodnom lepotom, dobrotom i dobrom energijom, skroz mi naprave rusvaj u mozgu, ne mogu to da opishem. :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
da naravno...
otkinuo sam kad su okacili slike paris i nicky h. lepe su i sve to i tu se prica zavrsava :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by one_life_
Iako ste gay, da li ste se nekad okrenuli za curom i rekli "e sa ovom bi znao sta da radim". znaci da li vam se neko svideo a da je suprotnog pola? meni se devojke sa kratkom kosom jako svidjaju (i to ne bas svaka), dobro mozda ne bi mogao nista sa njima, ali ipak.
isto vazi i za vas devojke? neki muskarac za kojim se vredi okrenuti na ulici?
100 puta se okrenem za lepim devojkama :)
Korisnikov avatar
By m..
E, primetila sam (posle nx meseci) da jedan ortak ima lepo dupe, doduse tek kad sam ga uhvatila za isto zezanja radi. Cesce se desava da skontam kako neki lik ima super mozak, ili lepo lice, retko kada primetim ikakve detalje na telu, osim onako generalno... Videla sam pre godinu dana nekog klinca u busu, mali, plav sa duzom kosom, oko 14 godina, lep ko devojcica, zverala u njega citavih 5-6 stanica...
Korisnikov avatar
By one_life_
znaci ima u nama i strejterske krvi!
dobro, ne treba nam puno, ali ovako smo u jos necemu bolji od citsih strejera

za pohvalu:cool:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Pa svaki chovek, bio gay ili whatever ima u sebi dozu biseksualnosti (ali ta privlachnost ne mora biti na seksualnom nivou)..
Korisnikov avatar
By spliff
okreccem se samo za dechacima
:lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by unic0rn
da naravno...
otkinuo sam kad su okacili slike paris i nicky h. lepe su i sve to i tu se prica zavrsava :)
U e sweet :kiss: ..NickyH i ParisH su najslaðe devojke na forumu :D

Pa ja se uvek, ali uvek okre?em za zgodnim devojkama. Meni su uvek simpa devojke koje se razlikuju od ve?ine, mislim fizi?ki, a i mentalno.

A što se ti?e onih plavih femica, kada ih ugledam uvek o?i prvo odu ka dupetu (ako su ispred mene) i sise (kada je ispred mene)

Sexualno ... hmmmmmm ne diže mi se na to :kosa:
By Shoplifter
Desi se, ali vrlo retko, i mislim da to nema veze sa sexualnoscu, kao kad se okrenem i izbalavim za nekim tipom, vise zato sto mi se dopadne fazon u kojem je neka devojka, pa onda pomislim kako je mozda bas zanimljiva osoba naravno da je na sve to i lepa itsl
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
proveo sam jednu predivnu no? sa jednom curom pre par godina. i dalje mislim da je prelepa...
By Thomas
Jednom, kad sam ishao vozom za Beograd u Sremskoj Mitrovici je ušla jedna predivna devojka (oko 22g.), sa prelepim obrazom i tijlom mlade ratnice sa tatujem ispod pupka, ma lijepše djevojke u životu video nisam... Bila je tako lijepa, kao tog jutra dan. Jer je bio kupe pun, stajala je na ulazu u kupe i pushila cigar... a njena je majka sedela pored mene. Dok je tako stajala na vratima, izbušijo sam je svojim gladnim ocima i prodornim pogledom, praveci se da posmatram zanimljiv pejsaž Sremske ravnice sa obroncima Fruške Gore, kog je pre pitajkolko godina oblikovalo Panonsko more. Primetila je moje oci i pocela je da hvata moje poglede... tako smo se igrali pogledima sve do Beograda. Bila je tako lijepa, da sam potpuno zaboravio na predivnog de?ka, koji je ušao u Šidu i seo na sedište suprotno od mene (a bio je stvarno lepotan). Kad smo stigli na glavni Beogradski kolodvor putnici su poceli da izlaze. Jer sam teglijo puno prtljage, nisam hteo da se guram, zato sam još malo sacekao u kupeu, da su iz vagona izašli svi putnici. Izašao sam na zadnja vrata, i primetio nju kako ceka na prednjim vratima, a nervozna ju je majka stalno požurivala: " Marija dete, idemo...". Kad me je ugledala, dala mi je cedulju, na kojoj je pisalo Marija i pored imena broj telefona...

E sad, bila je toliko privlacna i lijepa, da sam rešijo, da je pozovem unato? tome što sam gej i volim muško... No do susreta nikad nije došlo, ali to je vec druga prica....

Cica Mica, gotova je prica.

Originally posted by one_life_
znaci ima u nama i strejterske krvi!
dobro, ne treba nam puno, ali ovako smo u jos necemu bolji od citsih strejera

za pohvalu:cool:
Pa svaki covek je u sushtini biseksualno bice. Razlika je samo u tome, shto neki to priznaju, drugi pak ne.
By fazza
Deshava se da vidim nekad dobru cicu, al' ja na to brzo zaboravim. :D
Iskren da budem, ja jedino shto na ulici vidim to su dechaci, a devojka ako
promakne sluchajno. :D Ima stvarno lepih primeraka zenske vrste, al' za retko
kojom se fazza okrece. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Redovno se okre?em za lepim devojkama ... prijaju oku ... prosto možeš da odmaraš pogled na tako nekoj :)
Korisnikov avatar
By Katengl
Je l' se racuna profesorka hemije? Cekaj, pa bila je i nastavnica srpskog u osnovnoj... Hmmm, sta bi Frojd rekao o ovome? Postoje neke devojke koje imaju takvu auru, ali to nije sexualna privlacnost, mada zna ponekad da me izludi. U nekim trenucima cak poslim da sam bi. ( :pop: ) Ali me prodje. Ne znam kako to da opisem.
Korisnikov avatar
By Draco
O, da! Desava mi se da se okrenem za tipom, za ponekim cak i izbalavim. Ali to je sve. Ne znam ja sta bih sa muskim telom radila. Mada, imam jednog druga, prosto ne mogu da se suzdrzavam, svaki put kad ga vidim izvatam ga za dupe i grudi.. Mmmmm, tako je fantasticno gradjen. Cak ni to nije sexualno, nego cisto prija. :hmm: :nope: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Oziris
Uuu, desava mi se i te kako... Ali sve ostaje na fizickom nivou... Mentalno se kapiramo samo kao prijatelji...... Boga mi desava mi se da zabalavim n dobro musko telo :)
Korisnikov avatar
By rothmans
Originally posted by _Osiris_
Uuu, desava mi se i te kako... Ali sve ostaje na fizickom nivou... Mentalno se kapiramo samo kao prijatelji...... Boga mi desava mi se da zabalavim na dobro musko telo :)

i na facu,tako da ne mogu da skinem pogled.................
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Kiwi
Redovno se okre?em za lepim devojkama ... prijaju oku ... prosto možeš da odmaraš pogled na tako nekoj :)

Ti se ne racunas!!!

Kao ni ja, usotalom...

Okrecem se za zgodnim zenama stalno, skoro svaki dan.
By Greg
ha,okrecem se. imam oko sebe mmnogo lepih zena, devojaka. rado sam u njihovom drustvu, ali ja sam gay, pobogu. to sto volim da sam u okruzenju lepih ljudi, to je potpuno druga stvar. ima lepih devojaka za kojima se okrenem, ali ne zbog zelje da bih bio sa njima. mada znam da kazem, ali ne znam koliko to stvarno bas tako mislim: kada bih se ozenio sa nekim to bi bile ili biljana srbljanovic ili uma thurman.
na to moje drugarice popizde, jer verovatno zele da one budu te retke zenske persone koje bi jednoh gay-a uspele pridobiti i bile mu jedine zene na svetu! drage moje, dojadilo bi vam posle mesec dana da nemamo sex a da se ja valjam sa frajerima...
xe, xe, xe, xe...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Znate sta? To malo muskaraca koje sam ja primetila i pomislila "Evo, na primer, ovaj je vredan svega i svacega" bili su neverovatno inteligentni, neverovatno sarmantni, zgodni i naprosto fantasticni.... I svi su bili gay....
Sta reci....
:redaljka:
By goran85
m.. to sam bio ja :)

a devojke mogu sam da mi interesantno ili lepo izgledaju. ne bih mogao nista sa njima.. :(
Korisnikov avatar
By waterlily
Nisam vizuelni tip i stoga se ne okrecem za ljudima na ulici :trep:
By argentum_inf
apsolutno sam vizuelni tip,ali se ne okrecem za svakom..ukocicu se..:lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
da... bas juce kada sam bio na casu plesa... mislim da vidim da li cu tu krenuti....

video sam jednu... a klinka je... 90o godiste ili 91!

ali mislim slatka je u faci i ume da igra i ima je :)

ali ja sam gay :)
ali mi se fizicki dopala :)

(Christina aguilera-Nasty naughty boy)
Korisnikov avatar
By HARP
Gledamo mi, ali nekako na neki drugaciji nacin :nokti:
Korisnikov avatar
By Hys.
pa da, al' ja se ne racunam:shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!