Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by _FeueŽräder
Ovog leta - Turska i Bosna.

odjednom?:lukavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa pomenuta kombinacija i nije toliko nemoguca za odraditi istovremeno.

Na pojedinim mestima.

Ja kada sam posle duze vremena bio u Sarajevu... Mislim.
Negde je bilo zivopisnije nego u Istanbulu. Znate na sta mislim.
By Çâðê_DUP
Sasvim- vrlo- verovatno- moguce-
al'- pu- pu- da- ne- ureknem- mada-
se- iskreno- nadam: Barselona.
Korisnikov avatar
By djo
sve se u meðuvremenu izmenilo... juli i avgust provodim u bg, sa kratkim izletima do zagreba (možda rijeke) i niša
a onda septembar ili oktobar pravi odmor, možda cg (septembar) a u oktobru definitivno ili rodni mi beiruth ili istambul :federi:
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by DIONIS
Originally posted by _FeueŽräder
Ovog leta - Turska i Bosna.

odjednom? :lukavi:
Ne traje leto samo jedan dan!

Turska - 3. 7. 2005.

Bosna - Septembar
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Hipatija
Ja ove godine idem u Egipat i bas sam srecna zbog toga! To mi je zemlja iz snova i vec nekoliko godina "odlazim" a nikako da odem. Ali ove godine je izvesno... Tako da mi obaveze mnogo lakse padaju, cim se umorim ja pocnem da zamisljam Egipat i kako ce mi tamo biti... i onda dobijem motivaciju da sve to uradim i odoh...

:bouncy:
Pa ako budes imala vremena, za vikend kod mene.:perezube:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by seaman
Ja ove godine idem u Egipat i bas sam srecna zbog toga! To mi je zemlja iz snova i vec nekoliko godina "odlazim" a nikako da odem. Ali ove godine je izvesno... Tako da mi obaveze mnogo lakse padaju, cim se umorim ja pocnem da zamisljam Egipat i kako ce mi tamo biti... i onda dobijem motivaciju da sve to uradim i odoh...

:bouncy:
Pa ako budes imala vremena, za vikend kod mene. :perezube:
Ih sad ce tek obaveze i ovo rano ustajanje skroz lako da mi padaju... :bouncy:

Hvala na pozivu :) Dogovoricemo se :kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Cekam te, ali ne vise od pet dana, znas ti zasto.:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Cekam te, ali ne vise od pet dana, znas ti zasto. :smeh:
Hm, hm a sta bi sa onim - W&G FOREVER ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Cekam te, ali ne vise od pet dana, znas ti zasto. :smeh:
Hm, hm a sta bi sa onim - W&G FOREVER ;)
To stoji, ali 5 dana zajedno pa pauza.:njanjanja:
Korisnikov avatar
By M M and I
Hmmm....sledeca: -> Palermo...sutra navece kasno...tj. usred noci :putnik:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam od sutra u Egiptu... :putnik:

Budite dobro. :kiss: :bye:

:avion: :sunce: :kupanje:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ja sam od sutra u Egiptu... :putnik:

Budite dobro. :kiss: :bye:

:avion: :sunce: :kupanje:

he-he...

iskoristicu i ja ovu nesanicu u vreloj sicilijanskoj noci da posaljem pozdrave iz Siracusa-e... :wink:

Ovaj, za mene novi deo, Sicilije je predivan...i vise nego sto sam ocekivao...Siracusa je prelepa...Catania je simpaticna...More predivno, arhitektura oduzima dah...frajeri - e tek tu boli glava kako su dobri ovi mafiosi siciliani :yes:
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Ja sam od sutra u Bugarskoj.
:kupanje: :roni: :camac:
Vidimo se za 2 nedelje.

Lep provod onima koji ostaju na forumu. Kiss, hug. :kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By M M and I
Slika

Desno: Villa San Giovanni (Kalabrija, italjiansko apeninsko poluostrvo) - Levo: Sicilija, Messina
Korisnikov avatar
By Stripi
Sutra nave?er - Beograd :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Hipatija vas sve pozdravlja, uziva u ljepotama Egipta.Mislim da je nesto privela, sumnjiva mi je.:wink:
Korisnikov avatar
By M M and I
Hipatija vas sve pozdravlja, uziva u ljepotama Egipta.Mislim da je nesto privela, sumnjiva mi je. :wink:

nadam se samo da nije u Sharm El Sheik-u...tamo ovih dana i nije bas zabavno :-(
Korisnikov avatar
By Stripi
Hej, duso, hej
Stara ljubavi
Ja ne mogu vise
Na te cekati

Put putujem
Put daleki
Sav te zivot ljubih
Ne zaboravi

Put putujem
Al' zao mi
Nemam kome reci
Da te pozdravi
Za me poljubi

:bye:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by M M and I
Hipatija vas sve pozdravlja, uziva u ljepotama Egipta.Mislim da je nesto privela, sumnjiva mi je. :wink:

nadam se samo da nije u Sharm El Sheik-u...tamo ovih dana i nije bas zabavno :-(
Srecom nije, mada je i El Sheik bio u ponudi kad se odlucivala za putovanje.Ona je na svu srecu izabrala pravo i dobro je. Sakupila mi je i malo pustinjskog pijeska.:sunce:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by M M and I

Srecom nije, mada je i El Sheik bio u ponudi kad se odlucivala za putovanje.Ona je na svu srecu izabrala pravo i dobro je. Sakupila mi je i malo pustinjskog pijeska. :sunce:
Stigla sam... Kako Seaman rece - nisam bila u Sarm El Seiku, mada nije bilo bas prijatno kad se dogodilo... :( Za nas mozda vise zbog roditelja, prijatelja koji su nas onako stalno zvali u panici i brizi. Ali ako izuzmem to super mi je bilo... Bila sam u Kairu i Hurgadi (gde sam letovala) pa onda Aleksandrija, Memfis, Luxor, Sahara... Zaista je zivopisna zemlja i za one koji su planirali da idu - preporucujem, naravno ukoliko ih nije strah posle ovih dogadjaja... Kod njih su u oktobru izbori pa je mozda ovo sto se desilo vezano i za to, s te strane je mozda bolje sacekati sa odlaskom. Ali kako je nama vodic pricao kod njih postoji jako desnicarsko krilo koje ukoliko pobedi vraca Egipat u proslost (a nije ni sada u buducnosti...), zele da totalno uniste turizam... Zbog toga mi je drago sto sam otisla sada jer na dalje ko zna...
Korisnikov avatar
By Tot

Stigla sam... Kako Seaman rece - nisam bila u Sarm El Seiku, mada nije bilo bas prijatno kad se dogodilo... :( Za nas mozda vise zbog roditelja, prijatelja koji su nas onako stalno zvali u panici i brizi. Ali ako izuzmem to super mi je bilo... Bila sam u Kairu i Hurgadi (gde sam letovala) pa onda Aleksandrija, Memfis, Luxor, Sahara... Zaista je zivopisna zemlja i za one koji su planirali da idu - preporucujem, naravno ukoliko ih nije strah posle ovih dogadjaja... Kod njih su u oktobru izbori pa je mozda ovo sto se desilo vezano i za to, s te strane je mozda bolje sacekati sa odlaskom. Ali kako je nama vodic pricao kod njih postoji jako desnicarsko krilo koje ukoliko pobedi vraca Egipat u proslost (a nije ni sada u buducnosti...), zele da totalno uniste turizam... Zbog toga mi je drago sto sam otisla sada jer na dalje ko zna...
Milo mi je bas sto si opet s nama, a bas sam se trgnuo zbog tebe kad sam cuo za Sarm el Sejk.

Pored svega drugoga je li bilo nekih zgodnih beduina na kamilama?

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tot

Milo mi je bas sto si opet s nama, a bas sam se trgnuo zbog tebe kad sam cuo za Sarm el Sejk.

Pored svega drugoga je li bilo nekih zgodnih beduina na kamilama?

Zao mi je sto se to dogodilo i sto ste brinuli, ali prijatno je saznanje da imam prijatelje:friends:

Pustinja je specijalna za mene, nekako mi je sva u suprotnostima - istovremeno blaga i surova, mirna i nemirna i uz to sve beskrajna, pa je sve o cemu mislimo naspram tog prostranstva malo... Sto se beduina tice nisam videla nista posebno, svi su mi delovali staro i iznureno (sto nisu bili nego je to posledica klime), ali to je bilo dobro jer sam mogla da se skoncentrisem na "moju" pustinju. Ali bilo je zgodnih Arapa i Crnaca u gradovima, ne moze da se kaze da nije... ;) Jedan mi je bio posebno zanimljiv - trbusni plesac. Do sada sam vidjala samo trbusne plesacice, nisam ni znala da ima plesaca uopste. Ali ovaj me je skroz razuverio ;) Obuce zveckavu suknjicu za trbusni ples pa kad pocne da vrti sto trbuhom, sto guzom, a sav je od ritma i pokreta sastavljen....... Bas sam razmisljala kako bi bilo lepo da ste Seaman i ti tu, pa da zajedno uzivamo u lepotama Egipta ;) Videces ga na fotografiji kad uradim slike ali ne verujem da ce to moci da docara kako je bilo uzivo...

Korisnikov avatar
By Tot
Zao mi je sto se to dogodilo i sto ste brinuli, ali prijatno je saznanje da imam prijatelje:friends:

Pustinja je specijalna za mene, nekako mi je sva u suprotnostima - istovremeno blaga i surova, mirna i nemirna i uz to sve beskrajna, pa je sve o cemu mislimo naspram tog prostranstva malo... Sto se beduina tice nisam videla nista posebno, svi su mi delovali staro i iznureno (sto nisu bili nego je to posledica klime), ali to je bilo dobro jer sam mogla da se skoncentrisem na "moju" pustinju. Ali bilo je zgodnih Arapa i Crnaca u gradovima, ne moze da se kaze da nije... ;) Jedan mi je bio posebno zanimljiv - trbusni plesac. Do sada sam vidjala samo trbusne plesacice, nisam ni znala da ima plesaca uopste. Ali ovaj me je skroz razuverio ;) Obuce zveckavu suknjicu za trbusni ples pa kad pocne da vrti sto trbuhom, sto guzom, a sav je od ritma i pokreta sastavljen....... Bas sam razmisljala kako bi bilo lepo da ste Seaman i ti tu, pa da zajedno uzivamo u lepotama Egipta ;) Videces ga na fotografiji kad uradim slike ali ne verujem da ce to moci da docara kako je bilo uzivo...

Lepo si mi docarala to za pustinju. Sto se Seamana i mene ti?e ako jednom budemo išli svo troje u Egipat bolje ne puštaj njega i mene medju trbušne plesa?e jer ne?emo znati meru pa se može desiti da ni piramide ne primetimo.

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tot

Lepo si mi docarala to za pustinju. Sto se Seamana i mene ti?e ako jednom budemo išli svo troje u Egipat bolje ne puštaj njega i mene medju trbušne plesa?e jer ne?emo znati meru pa se može desiti da ni piramide ne primetimo.

:lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ljut sam na Hipatiju jer nije mene vodila, a trebali smo zajedno da jurimo egipcane.:jezik:
Korisnikov avatar
By Dina
Ljut sam na Hipatiju jer nije mene vodila, a trebali smo zajedno da jurimo egipcane. :jezik:
Ici cemo mi i zajedno, evo vidi gore kako se Tot i ja dogovaramo da idemo svi troje :roll: Znam da smo se dogovarali ali kad ne mozemo da se uklopimo sa terminima... Onda ja otisla malo da izvidim, pa kad se dogovorimo opet cu i ja nije problem... :smilegrin:

A valjda ce te odljutiti najlepsi pesak iz Sahare koji sam ti donela:kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
A meni se ukazala, svako vece u molbama Bogu prizivana prilika da skoknem na desetak dana do Herceg Novog !

:yay: :hyper: :sunce: :pinknaocari: :kupanje: :roni: :sunce: :eya: :yay:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!