Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by HipatijaPa ako budes imala vremena, za vikend kod mene.
Ja ove godine idem u Egipat i bas sam srecna zbog toga! To mi je zemlja iz snova i vec nekoliko godina "odlazim" a nikako da odem. Ali ove godine je izvesno... Tako da mi obaveze mnogo lakse padaju, cim se umorim ja pocnem da zamisljam Egipat i kako ce mi tamo biti... i onda dobijem motivaciju da sve to uradim i odoh...
![]()
Originally posted by seamanIh sad ce tek obaveze i ovo rano ustajanje skroz lako da mi padaju...Originally posted by HipatijaPa ako budes imala vremena, za vikend kod mene.
Ja ove godine idem u Egipat i bas sam srecna zbog toga! To mi je zemlja iz snova i vec nekoliko godina "odlazim" a nikako da odem. Ali ove godine je izvesno... Tako da mi obaveze mnogo lakse padaju, cim se umorim ja pocnem da zamisljam Egipat i kako ce mi tamo biti... i onda dobijem motivaciju da sve to uradim i odoh...
![]()
![]()
Originally posted by Hipatija
Ja sam od sutra u Egiptu...![]()
Budite dobro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by M M and ISrecom nije, mada je i El Sheik bio u ponudi kad se odlucivala za putovanje.Ona je na svu srecu izabrala pravo i dobro je. Sakupila mi je i malo pustinjskog pijeska.Originally posted by seaman
Hipatija vas sve pozdravlja, uziva u ljepotama Egipta.Mislim da je nesto privela, sumnjiva mi je.![]()
nadam se samo da nije u Sharm El Sheik-u...tamo ovih dana i nije bas zabavno :-(
Originally posted by seamanStigla sam... Kako Seaman rece - nisam bila u Sarm El Seiku, mada nije bilo bas prijatno kad se dogodilo...Originally posted by M M and ISrecom nije, mada je i El Sheik bio u ponudi kad se odlucivala za putovanje.Ona je na svu srecu izabrala pravo i dobro je. Sakupila mi je i malo pustinjskog pijeska.Originally posted by seaman
Hipatija vas sve pozdravlja, uziva u ljepotama Egipta.Mislim da je nesto privela, sumnjiva mi je.![]()
nadam se samo da nije u Sharm El Sheik-u...tamo ovih dana i nije bas zabavno :-(![]()
Originally posted by HipatijaMilo mi je bas sto si opet s nama, a bas sam se trgnuo zbog tebe kad sam cuo za Sarm el Sejk.
Stigla sam... Kako Seaman rece - nisam bila u Sarm El Seiku, mada nije bilo bas prijatno kad se dogodilo...Za nas mozda vise zbog roditelja, prijatelja koji su nas onako stalno zvali u panici i brizi. Ali ako izuzmem to super mi je bilo... Bila sam u Kairu i Hurgadi (gde sam letovala) pa onda Aleksandrija, Memfis, Luxor, Sahara... Zaista je zivopisna zemlja i za one koji su planirali da idu - preporucujem, naravno ukoliko ih nije strah posle ovih dogadjaja... Kod njih su u oktobru izbori pa je mozda ovo sto se desilo vezano i za to, s te strane je mozda bolje sacekati sa odlaskom. Ali kako je nama vodic pricao kod njih postoji jako desnicarsko krilo koje ukoliko pobedi vraca Egipat u proslost (a nije ni sada u buducnosti...), zele da totalno uniste turizam... Zbog toga mi je drago sto sam otisla sada jer na dalje ko zna...
Originally posted by TotZao mi je sto se to dogodilo i sto ste brinuli, ali prijatno je saznanje da imam prijatelje:friends:Originally posted by HipatijaMilo mi je bas sto si opet s nama, a bas sam se trgnuo zbog tebe kad sam cuo za Sarm el Sejk.
Stigla sam... Kako Seaman rece - nisam bila u Sarm El Seiku, mada nije bilo bas prijatno kad se dogodilo...Za nas mozda vise zbog roditelja, prijatelja koji su nas onako stalno zvali u panici i brizi. Ali ako izuzmem to super mi je bilo... Bila sam u Kairu i Hurgadi (gde sam letovala) pa onda Aleksandrija, Memfis, Luxor, Sahara... Zaista je zivopisna zemlja i za one koji su planirali da idu - preporucujem, naravno ukoliko ih nije strah posle ovih dogadjaja... Kod njih su u oktobru izbori pa je mozda ovo sto se desilo vezano i za to, s te strane je mozda bolje sacekati sa odlaskom. Ali kako je nama vodic pricao kod njih postoji jako desnicarsko krilo koje ukoliko pobedi vraca Egipat u proslost (a nije ni sada u buducnosti...), zele da totalno uniste turizam... Zbog toga mi je drago sto sam otisla sada jer na dalje ko zna...
Pored svega drugoga je li bilo nekih zgodnih beduina na kamilama?
![]()
Originally posted by HipatijaLepo si mi docarala to za pustinju. Sto se Seamana i mene ti?e ako jednom budemo išli svo troje u Egipat bolje ne puštaj njega i mene medju trbušne plesa?e jer ne?emo znati meru pa se može desiti da ni piramide ne primetimo.
Zao mi je sto se to dogodilo i sto ste brinuli, ali prijatno je saznanje da imam prijatelje:friends:
Pustinja je specijalna za mene, nekako mi je sva u suprotnostima - istovremeno blaga i surova, mirna i nemirna i uz to sve beskrajna, pa je sve o cemu mislimo naspram tog prostranstva malo... Sto se beduina tice nisam videla nista posebno, svi su mi delovali staro i iznureno (sto nisu bili nego je to posledica klime), ali to je bilo dobro jer sam mogla da se skoncentrisem na "moju" pustinju. Ali bilo je zgodnih Arapa i Crnaca u gradovima, ne moze da se kaze da nije...Jedan mi je bio posebno zanimljiv - trbusni plesac. Do sada sam vidjala samo trbusne plesacice, nisam ni znala da ima plesaca uopste. Ali ovaj me je skroz razuverio
Obuce zveckavu suknjicu za trbusni ples pa kad pocne da vrti sto trbuhom, sto guzom, a sav je od ritma i pokreta sastavljen....... Bas sam razmisljala kako bi bilo lepo da ste Seaman i ti tu, pa da zajedno uzivamo u lepotama Egipta
Videces ga na fotografiji kad uradim slike ali ne verujem da ce to moci da docara kako je bilo uzivo...
![]()
Originally posted by seamanIci cemo mi i zajedno, evo vidi gore kako se Tot i ja dogovaramo da idemo svi troje
Ljut sam na Hipatiju jer nije mene vodila, a trebali smo zajedno da jurimo egipcane.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!