- 08 Apr 2005, 18:57
Ma imam ja Real player radio od davnih dana, samo sto mnogo od tih stanica jednostavno ili svira jedan te isti krug pesama, ili ne rade besplatno, ili su za broadband, a ja imam dial-up konekciju. U svakom slucaju, donekle jeste koristan, ali samo donekle. Ne i za nasu muziku 80-ih i 90-ih.
Vise sam mislio na free kompilaciju free audio-files-a.
Ali, velika hvala na Dusicinom help-u!
Originally posted by DušicaJa:Originally posted by Vel boyReal Audio Player,meni se pokazao kao opcija koja ima najveci i najbolji izbor streaming radio stanica.Mozes da vrsis pretragu po zanru muzike,po lokaciji stanice (zemlja u kojoj se nalazi),po tipu radija (news,music,talk radio...).
HITNO:
A ko zna za najbolji besplatni (svakako) streaming audio files website za mix pesama 80-ih i 90-ih. Jebem im copyright zakon, hocu besplatnu muziku!!!!!!!!!!
Isto tako nasih pesama (ex-Yu) hocu da slusam besplatno i streaming!
Postoji li ovo? Ja trazio i trazio, sve tuc muc, a ono pravo sto hocu nije besplatno zbog zakona o copyright-u!
I WANT FREEEEEEE MUUUUUUUUUSIIIIIIIIIC!![]()
![]()
Koliko imam iskustva s Kazaa-om i slicnima, one samo navlace spyware-e i adware-e, stoga, nesto drugo, pliiiiiz!
Ma imam ja Real player radio od davnih dana, samo sto mnogo od tih stanica jednostavno ili svira jedan te isti krug pesama, ili ne rade besplatno, ili su za broadband, a ja imam dial-up konekciju. U svakom slucaju, donekle jeste koristan, ali samo donekle. Ne i za nasu muziku 80-ih i 90-ih.
Vise sam mislio na free kompilaciju free audio-files-a.
Ali, velika hvala na Dusicinom help-u!