Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Dušica
Originally posted by Vel boy
HITNO:

A ko zna za najbolji besplatni (svakako) streaming audio files website za mix pesama 80-ih i 90-ih. Jebem im copyright zakon, hocu besplatnu muziku!!!!!!!!!!
Isto tako nasih pesama (ex-Yu) hocu da slusam besplatno i streaming!

Postoji li ovo? Ja trazio i trazio, sve tuc muc, a ono pravo sto hocu nije besplatno zbog zakona o copyright-u!

I WANT FREEEEEEE MUUUUUUUUUSIIIIIIIIIC! :tehno: :sluske:

Koliko imam iskustva s Kazaa-om i slicnima, one samo navlace spyware-e i adware-e, stoga, nesto drugo, pliiiiiz!
Real Audio Player,meni se pokazao kao opcija koja ima najveci i najbolji izbor streaming radio stanica.Mozes da vrsis pretragu po zanru muzike,po lokaciji stanice (zemlja u kojoj se nalazi),po tipu radija (news,music,talk radio...).
Ja:

Ma imam ja Real player radio od davnih dana, samo sto mnogo od tih stanica jednostavno ili svira jedan te isti krug pesama, ili ne rade besplatno, ili su za broadband, a ja imam dial-up konekciju. U svakom slucaju, donekle jeste koristan, ali samo donekle. Ne i za nasu muziku 80-ih i 90-ih.

Vise sam mislio na free kompilaciju free audio-files-a.

Ali, velika hvala na Dusicinom help-u!
Korisnikov avatar
By ivorr
Molim vas da mi se javi netko tko zna gdje mogu skinuti pjesme - mile ignjatovi? : na putu za ludilo i anica milenkovi? : covek preko puta ili tko ima te stvari:fige:
Korisnikov avatar
By Mars
Nekom si pricao a taj ne veruje?

Na putu za ludilo nam je bila himna nekog vec studentskog protesta.
Korisnikov avatar
By Moa
Prebaceno u Muziku
Moderatorka Raznog Dusica
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by xgirlx_bg
Originally posted by reveal
ljudi BeAr ShArE je zakon!

znaci, ima sve sto se pozeleti moze!

http://www.bearshare.com
:hail:
iskustveno provereno ;)

:meduza:
Korisnikov avatar
By bigirl
Pesma je od nevernih beba... Vrti se na SOS-u svaki ?as. Dve ribe u nekom gothic fazonu su u spotu i razvaljuju sa glasovima! U refrenu se spominje "kurva sudbina"... Ima li je neko?
Korisnikov avatar
By reveal
PITANJE!

ima li neko pesmu Drown, izvodjac Vibrolux ??????

ta pesma je popularna iz Nikite, serije... valjda je kao soundtrack ili tako nesto...

:molise:
Korisnikov avatar
By Escobar
Meni treba Daniela Mercury - do carinho, nigde, ali bukvalno nigde u gradu to nemaju.........:ves:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by bigirl
Pesma je od nevernih beba... Vrti se na SOS-u svaki ?as. Dve ribe u nekom gothic fazonu su u spotu i razvaljuju sa glasovima! U refrenu se spominje "kurva sudbina"... Ima li je neko?
Pesma se zove Tuzna Pesma.
Imas je na www.yu-mp3.com , odatle sam je i ja skinula, samo treba da se registrujes. Idi na sajt i sve ce ti biti jasno, a sigurna sam da je imaju.
Korisnikov avatar
By zboO
ima li neko muziku iz filma "kosa" sve sve sve .....joj bas sve iz filma (ili pak ono najbolje :rool: )??????

mada ako neko ima to moze biti Dr. M sa njegovom extra kolekcijom :) :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by zbunjena
ima li neko muziku iz filma "kosa" sve sve sve .....joj bas sve iz filma (ili pak ono najbolje :rool: )??????

mada ako neko ima to moze biti Dr. M sa njegovom extra kolekcijom :) :)

Imam, i dobijas cim se vidimo...

Do sad mi se gomila ljudi javila za svasta,ja narezem i oni se nikad ne jave,ali ti redovno dodjes po ono sto zelis...tako da ce te i to cekati...
Korisnikov avatar
By zboO
:kiss: (zapisala sam broj) :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
Da li neko zna gde mogu da nabavim njen complete mp3 (ili shto vishe pesama.....)?

Treba mi za jednu mnogo dragu osobu.. Help help!
Korisnikov avatar
By Dr. M
Imam ja neke dve kompilacije i , ako se ne varam, dva albuma.
Ako moze da pomogne lako cemo to spakovati u mp3...
Korisnikov avatar
By avalon
Evo i ja se javljam....ako ne bi bio problem da i meni napravite kopiju :cvece:
By R&B_Freak
eh... ja trazih to duuugo... niko ne imashe...
i onda naleteo jednom na ulici na mp3 kolekciju i neshto nisam bio raspolozen pa nisam ni kupio :plavusa: i sad opet nema...
znam da nisam bash od pomoci, ali morao sam da podelim :ubise:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Thanks M!

Videcju ovih dana da vrnem (onda nisam mogao, jer sam bio zombiran.. spavao sam oko 15h pa ti vidi)
Korisnikov avatar
By avalon
Da li neko ima solo album Gwen Stefani? :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by avalon
Imam ja.
:smeh:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by *deni*
Imam ja.
:smeh:

Opet imaš mentalnu dijareju? :cigareta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ti ozbiljno kazem da imam solo album Gwen Stefani, a ti samo laj, pa ga neces dobiti na presnimavanje ! :P
Smajli :smeh: sam stavio, zato sto sam ga dobio na poklon od jednog decka, koji je mislio da ja to slusam...
Uvek se zajebu u proceni mog muzickog ukusa....Ali sve darove cuvam kao zenicu oka svoga..
Korisnikov avatar
By avalon
Ja ti ozbiljno kazem da imam solo album Gwen Stefani, a ti samo laj, pa ga neces dobiti na presnimavanje ! :P
Smajli :smeh: sam stavio, zato sto sam ga dobio na poklon od jednog decka, koji je mislio da ja to slusam...
Uvek se zajebu u proceni mog muzickog ukusa....Ali sve darove cuvam kao zenicu oka svoga..
Dobro.....Onda ?eš da mi napravis kopiju i da pošalješ :superheroj:
Ah da, plizzzzzzzzzzz :lizalica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa.....videcu jos.... :gric:
Korisnikov avatar
By avalon
Pa.....videcu jos.... :gric:
Ne gricakaj mi mozak, nego šalji :cigareta:
Korisnikov avatar
By spliff
rex iilusivi aka milorad suboticc
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!