Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by GOXjoj pa mislim,woooooooow sweetOriginally posted by Sunce u ZenituIskren si,imaš
ja trazim deckova:beba:![]()
Nirej pa ti znaš da te ja volim i tebi šaljem veeeeeeliki![]()
Originally posted by Dušan Maljkovi?a prevara nije ono nesto sto znaci laganje izmedju ostalog?
Prevara?
O ?emu vi to?
Ne mogu da verujem da se ovoliko morališe u gej kontekstu -- vernost, prevara, i ostale "kategorije" plod su patrijarhata, te modelovanih monogamnih odnosa zasnovanih na posesivnosti i ljubomori.ti se tek probudio? a sto ja mesecima dramim ovde protiv monogamnog modela?
Zašto bi neko, akoje u "vezi" sa nekim, ukoliko želi seks sa nekim drugim, bio spre?avan u tome? Zar ne treba partnera podržavati u tome da se realizuje?naravno
Pa to savetuje svaki maloumni self-help, a ovde ?ak ni ta "mudrost" nema proðu...nemam pojma sta savetuju ....ne citam ih![]()
I zašto je monogamna zatvorena veza jedini model koji uživa masovnu podršku? Zašto ne troje, petoro, n ljudi u vezi? Zašto ne isprepletane seksualno-emotivne relacije sa što ve?im brojem ljudi bez ikakve "veze"?welcome to my world
a jel' lepo molis?
slu?aju, pederima je potrebna emancipacija od standardnih patrijarhalnih modela! Pod hitno!dobro je da lezbejkama ne treba![]()
dosta ženskog aktivizma svelo na insistiranje na jezi?koj korekciji do grotesktosti, te zanemarivanju ostalog rada na emancipaciji.mi se cini prilicno generalizovanim i sovinistickim osim ako nemas neke konkretne primere ili je to samo paranoidan strah od "zenskog" aktivizma u kom slucaju nema potrebe za dokazima jer je to ipak samo paranoja (i usput ako krenes da odgovaras daj mi definiciju zenskog aktivizma jer ne znam da li to za tebe znaci da ga sprovode zene, da se bavi pravima zena, da se te aktivistkinje zovu zenske... malo specifikacije bi pomoglo)
U svakom slu?aju, pederima je potrebna emancipacija od standardnih patrijarhalnih modela!doduse u granicama jer ima i onih koji su se oslobodili
Originally posted by Dušan Maljkovi?Opet je to stvar individue...jedino ako ne audiraš na grupni sex.Dobro možda ti to odgovara...Ali nemaju svi afinitete za takve stvari...
Prevara?
O ?emu vi to?
Ne mogu da verujem da se ovoliko morališe u gej kontekstu -- vernost, prevara, i ostale "kategorije" plod su patrijarhata, te modelovanih monogamnih odnosa zasnovanih na posesivnosti i ljubomori.
Zašto bi neko, akoje u "vezi" sa nekim, ukoliko želi seks sa nekim drugim, bio spre?avan u tome? Zar ne treba partnera podržavati u tome da se realizuje? Pa to savetuje svaki maloumni self-help, a ovde ?ak ni ta "mudrost" nema proðu...![]()
I zašto je monogamna zatvorena veza jedini model koji uživa masovnu podršku? Zašto ne troje, petoro, n ljudi u vezi? Zašto ne isprepletane seksualno-emotivne relacije sa što ve?im brojem ljudi bez ikakve "veze"?
Molim odgovore!
U svakom slu?aju, pederima je potrebna emancipacija od standardnih patrijarhalnih modela! Pod hitno!![]()
Originally posted by Dušan Maljkovi?To si u pravu,eto ja imam problem da se nikako ne mogu uklopiti u profil ovog društva.Kao da sam vanserijski.Ne želim u kalup pravila...ja sam slobodan,tako vaspitavan,tako formiran i odrastao.Roditelji su mi dali svu slobodu ovog sveta što sam ja kada sam se formirao kao osoba nastavio da primenjujem isti princip.Imao sam tu sre?u da su mi roditelji savremeni...
govori nam da je Srbija i po pitanju prodora posmodernih koncepata meðuljudskih relacija zaostala kao i na mnogim drugim poljima.
Originally posted by deniNe brini se ti za mene,ja sam vreo,meni i treba malo luftiranja...
"Leposava, pokri sisici!"![]()
U ovom slucaju, GOX-i , pokrij guzu, obuci se, hladno je ovijeh dana!
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!